Laba oi kokios Ramintos naujienos , va pagaliau sekanti nėštukė sektoj, sveikatos
Restar vaišės skaniai susiskaitė, o žuviuko spurgos tobulos
Cepelinuose labai gaila, kad nedalyvausiu Net žeurei gaila
Turiu tą savaitgalį jau seniaus suplanuotą išvyką..
Na, o su šokoladais tai pozuot neprašiau, bet vieni va savanoriškai papozavo
Šokoladas.jpg 137,1KB 0 Parsiųsta kartų
Iš šių vaikinukų pirkom greipfrutus. Nesuprato, kad tik vieno norim nes pardavinėja dėžėm. Dėžė apie 3,5 Eur. Kitose foto FB matosi. Tai ir ėmėm tą dėžę paskui pakeliui pavalgėm, dar namo parvežėm rankovėj
O šis vaikiukas atvirukus pardavinėjo. Dar kokie 5 mazgiai aplink karstėsi. Tie atvirukai numesti pašaly, maišiukas su duona irgi, basi, pliki kaikurie, bet išsišiepę iki ausų.
Petra.jpg 104,99KB 0 Parsiųsta kartų
Labai apgailėjau, kad daugiau šokoladų nepasiėmiau..
Skurdžiojoj daly važinėjom, bet žmonių širdys ten plačios
Kerpena, dėkui. Nusipirkau sau šiandien už 10, merginom po 5 eur. Nenaujos, bet geros. Tiesa, dičkei panai gal truputį didesnių reikėtų. Pasitaiko, kai perki be matavimo... Bet galvoju, gal geriau nusipirkti odines geresnės kokybės, kad ir padėvėtas, nei naujas bele kokias kiniškas už brangiau. Galų gale, jeigu klystu - tai savo patirtį turėsiu . Eisim truputį vėliau su mergička išbandyti mokyklos čiuožyklos .
Limit, kaip suprantu, prioritetas nėra gražiai namuose sėdėt . Gyvenimas per trumpas ir, kai reikia rinktis, tai aš irgi rinkčiausi keliones. ir renkuosi . Premiją atidėjau vasarai. Reikia tik melstis, kad nesugestų skalbyklė, džiovyklė, indaplovė, orkaitė.... Nes visos beveik vienu metu pirktos ir jau po 12 metų joms, tai gali visko būti....
Ačiū už pagyras kepurei nu nesitikėjau, bet tikrai neblogai gavos
Niuma, tu gal dar pagalvok dėl kepurės, nes mano mamai tinka,bet jai 62m. bent jau mano nuomone spalva šitam modeliui kažin ar jaunatvės pridės aprašymą rado Restar va čia
https://domosed-ka.r...anaya-spitsami/
Yra ir RV primegzta pagal originalą, bet ką aš galiu pasakyt nekukliai - man maniškė gražesnė nu ir viena dar yra be to praskiepo tokia žalsva labai daili.
Nes masės ant kaktos tai galima pynėm pridėt ir dar kuo nors. Man šitos modelis tai toks labiau link retro. Kad būtų jaunatviškas labai jau reik prie kepurės priderint kitus rūbus
Ramintas, sveikinimai dideliausi!!! linkiu savijautos pagerėjimo ir naujų jėgų antplūdžio!
Aciu, merginos, uz tieeeek demesioooo ir palinkejimu. Prisokdama visas perskaiciau (siandien darbe tupiu). Na sveikata, jei ne dabar, tai i vasaros gala, tikrai pasitaisys (na tikiuosi visgi anksciau). Dar, kad esami vaikai maziau sirgtu/labiau klausytu, isvis fantastika butu.