Raminta sveikinimai
Sveiko,
aš ir tik paskaitau, sudalyvauti nespėju bet atrodo lyg dalyvaučiau
Ramintas, sveikinimai, lengvo nešiojimo pavydu truputi
maniškė vis sesės prašo...
Mezgu retai po eile, dvi... bet tikriausiai bus numestas (nes siūlai su blizgučiu), teks imtis nebaigtukų
Ma tokia žiema patinka nuo kalnelio pačiaužyti, prisimint vaikystę
Gal, kad žiemą gimus...
Antakiukus gražius mačiau, bet aš kol kas nesiskundžiu savais, susiradau kas sutvarko ir man patinka
Spurgų norėčiau, labai skaniai atrodo...
Megztukų buvo
Darbe darbymetis, dar su nesąmoningomis naujovėmis metai prasideda... primąsto valdžia nesąmonių...
Geros dieno
Labas dienas,
Raminta, sveikinimai!!!
Pritariu, kad vaikai yra gėris ir taškas, kad ir kokie jie ten kartais būna
Perskaičiau visus Restar viražus dėl svečių priėmimo ir maistų derinimo
Ojojoj..
Bet nusišperinau keletą idėjų ateičiai
Antakius irgi suskaičiau, sumačiau
Olaivos pacukruota žiema tobulo grožio Tikrai, net burnon noris dėt
Kerpena, kodėl skaudžiai?
Vis planuoju ir aš kokį serialą gal pradėt žiūrėt :hmm:O tai kai kuriuose pokalbiuose jau nepagaunu konteksto
O mes praeitą sav. buvom Jordanijoj. Iki šiol jaučiuos kaip iš kosmoso grįžus Nerealaus gerumo kelionė
Turistinius lankėm tik du objektus, o paskui nėrėm gilyn, kur turistai retai užsuka. Mano LT šokoladai kaip visada labai pagelbėjo
Grįžau su tokiu dideliu kiekiu emocinio gėrio, kad visos rankinės vagystės nublanko, nors reiks pradėt žygius dėl naujų dokumentų..
Ir kitų būtinų daiktų susipirkimo.
Ir irgi kaip katukas, aptikau, kad prastokai su rusų kalba Ką reiškia aktyviai nenaudoti ilgą laiką. Liežuvis pinasi, žodžiai kažkur užstrigę, nors tikrai žinau, kad žinojau..
Jurgite03, mano mergina teoriskai seses noretu, nes jau broliu soti, ir vis klausineja, nu nuo ko tau taip vis bloga, bet galu dar nesuveda, tai ir as tyliu, kol dar akiu nebado. Bettttttttt, esam pakviesti pas vyro uosviene namu gamybos cebureku valgyt (kai Lukas pasveiks), tai..... Vyro dukra dauuuuggggg dauggggg akylesne, o ir to kepino farso as nenoriuuuuuuuuuu, respiratoriaus reik , na tai greit cia visi viska islukstens.
Jurgite03, mano mergina teoriskai seses noretu, nes jau broliu soti, ir vis klausineja, nu nuo ko tau taip vis bloga, bet galu dar nesuveda, tai ir as tyliu, kol dar akiu nebado. Bettttttttt, esam pakviesti pas vyro uosviene namu gamybos cebureku valgyt (kai Lukas pasveiks), tai..... Vyro dukra dauuuuggggg dauggggg akylesne, o ir to kepino farso as nenoriuuuuuuuuuu, respiratoriaus reik
, na tai greit cia visi viska islukstens.
o kiek vaikiukams metų? Smagu
Kolegos sakė, jau pasiilgo manęs
Pietūs verda (netikri balandėliai).
Einu megzt.
Ooo, Limit, kaip koncentruotai tu!
Įdėk bent vieną LT šokolado vertą foto, ar jas išlaikei?
sveikos,
Oi kiek naujienų sektoj
Labai džiugu dėl Šarangės
Ramintas, sveikinimai
Gražiai mezgat
mmm spurgos mano chebrytė tai vis varškinių prašo. Neatsivalgo niekaip
mano vyras tai kokiom progom anties krūtinėlę kepa nerealiai skanu. Su bruknių padažu
LImit - iš mano viražų liko tik geri norai . Merginos čia savo viražus pademonstravo pasidalindamos.
O tu gal galėsi į cepelinus užsukti ir papasakoti detaliau? Labai įdomu būtų. Nuotraukas mačiau FB, tikrai kitas pasaulis, bet kaip jame susigaudyti, tai reikia daugiau detalių - kaip ten tie šokoladai neištirpsta ir kaip sugebėjai be dokumentų grįžt .
Kerpena, kodėl skaudžiai?
Vis planuoju ir aš kokį serialą gal pradėt žiūrėt :hmm:O tai kai kuriuose pokalbiuose jau nepagaunu konteksto
Kažkaip labai įsijaučiau į tos karalienės padėtį. Labai sava pasirodė ir jos noras viską padaryt teisingai, ir nepasitikėjimas savim, baimė prieš protingus išsilavinusius vyrus, daugybė neaiškumo, prieštaravimų. Aišku, ji buvo jauna ir gavo tokias atsakingas pareigas, o aš tai ir dabar, beveik pasenus tebesu bailė ir nepasitikinti.
Ir santykiai su seserim, kažkuo priminė maniškius. Pas mus nebuvo tokio kontrasto, bet kažkuo panašiai - mano sesuo irgi darė daug ką ne "taip kaip reikia" ir pašiepdavo mane, laikydavo atsilikusia, kvaila
O skaudžiausia tai jos santykiai su vyru. Man nuo jaunystės visas labai skaudu skaityti, matyti, kai sutuoktiniai ima nesutarti, atitolti, Taip norisi, kad šeimos gražiai gyventų, o aplinkui tiek daug yra to atvirkščiai.
Laba
Manes sniegas kazkaip nebaugina. Nors kelia nuvale. O po pusvalandzio belenkokie sniego liezuviai....... siaip atrodo eiline ziema. Tik kad atpratom nuo tokiu....
Sveikinimai su tobulumais!!! Jei ir geris tie vaikai, man jau nebereik 😂😊
Prisimenu spurgas virem kai vasarinukes gimdyt pradejom t.y. pries 5 metus. Tokios buvo pranasiskos spurgos. Jei jau isvirei po keliu dienu pasigimdysi 😂😂😂😂