Oho, Ramintas
, sveikinu
. Vaikai yra laimė ir taškas
. Ir nedink
.
Labas rytas,
Restar, tai kaip su svečiais ir maistu sekes?
Nu kaip kaip - norėjau kaip geriau, gavosi, kaip visada
. Nieko ypatingo ir nesumąsčiau, bet bent tuo vaišinau, kuo jie mūsų nevaišina
. Užkandžiams padėjau skrudintų avinžirnių, marinuotų alyvuogių, pelėsinio sūrio (mėgsta), dar vėrinukų su mažais mocarela rutuliukais ir pomidoriukais (čia mano didžioji juos dorojo
), pamiršau melioną su kumpiu susukti, bet nieko, pavaišinau paskui kaimynę užsukusią.
Priviriau biriai basmati ryžių, papjausčiau paprikos, pora rūšių morkų salotų - su majonezu ir česnakais, ir su agurkais ir aliejum. Na, ir lašiša grilyje. Viskas labai greitai ir paprastai, bet sakyčiau, kad skaniai. Brolis, aišku, paprašė ir visur prisivarė druskos, bet jo moteriškoji dalis - ne, ir viską suvalgė
. Sakyčiau ir lengva, ir skanu. Ant viršaus tortas dar sulindo
. Atvažiavo jie per anksti, kol aš dar Maximoj buvau, nes susivokiau, kad tortui lėkštutės tik 4 likę
. O ir išvažiuot susiruošė dar šviesoj. Gi kaimiečių ritmas nuo gyvulių priklausomas. Nors ir nekviečiau, ir neketinau švęsti, bet visai patiko - ir namus susitvarkėm, ir staltiesę užsitiesiau, ir lėkštučių prasigyvenau. ir kuponą į Druskininkų vandens parką gavom
. Jie vis nuvažiuoja, o kai pasakoja, aš vis sakau - o mes tai dar nebuvom. Tai va - dabar teks
. Ir lomkių dėl gimtadienio nebuvo, nes dar jis neatėjo
. O atėjus, galėsiu nekreipt dėmesio, nes jau atšvęstas - žodžiu, vieni pliusai
.