Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyte, nepasakok apie sniegus :unsure: Aš kitą savaitę pas jus varau, užpustys :D​ 

Vaziuojant is darzelio per radija girdejau, kad kazkur per nakti iskrito 2 metrai sniego, tik nenugirdau kurioj vietoveje, tai vaikai neina i mokyklas, zmones ragina susilaikyt nuo bandymo patekt i darbus :blink: :D

Atsakyti

Oho, du metriukai tai rimta!

Atsakyti

atodrėkį žada. nuo ryt.

Ramintas, :bigsmile:  na, tai kaip tik laiko atsiras, bent kol kas. vėliau tai kaip vėliau.....

pas mus kažkaip aplink irgi moteros ne visai jauniklės pablūdę yr :D

Atsakyti

Katuk noro ner, pareinu is darbo, i lova ir nebent su vaikais pasinencinu, Nedirbu, nueinu i virtuve ir parslenku, o jei dar i saldytuva ko reik, griuk negyvas. Taip, kad planas maximum: pledas su baciais ir pabaigt pradeta salika.

Atsakyti

Oho, Ramintas  :bigsmile: , sveikinu :4u:  :4u:  :4u: . Vaikai yra laimė ir taškas :B . Ir nedink  :4u: .

Labas rytas,

Restar, tai kaip su svečiais ir maistu sekes?

Nu kaip kaip - norėjau kaip geriau, gavosi, kaip visada :D.  Nieko ypatingo ir nesumąsčiau, bet bent tuo vaišinau, kuo jie mūsų nevaišina :). Užkandžiams padėjau skrudintų avinžirnių, marinuotų alyvuogių, pelėsinio sūrio (mėgsta), dar vėrinukų su mažais mocarela rutuliukais ir pomidoriukais (čia mano didžioji juos dorojo :) ), pamiršau melioną su kumpiu susukti, bet nieko, pavaišinau paskui kaimynę užsukusią.

Priviriau biriai basmati ryžių, papjausčiau paprikos, pora rūšių morkų salotų - su majonezu ir česnakais, ir su agurkais ir aliejum. Na, ir lašiša grilyje. Viskas labai greitai ir paprastai, bet sakyčiau, kad skaniai. Brolis, aišku, paprašė ir visur prisivarė druskos, bet jo moteriškoji dalis - ne, ir viską suvalgė :). Sakyčiau ir lengva, ir skanu. Ant viršaus tortas dar sulindo :). Atvažiavo jie per anksti,  kol aš dar Maximoj buvau, nes susivokiau, kad tortui lėkštutės tik 4 likę :). O ir išvažiuot susiruošė dar šviesoj. Gi kaimiečių ritmas nuo gyvulių priklausomas.  Nors ir nekviečiau, ir neketinau švęsti, bet visai patiko - ir namus susitvarkėm, ir staltiesę užsitiesiau, ir lėkštučių prasigyvenau. ir kuponą į Druskininkų vandens parką gavom :D. Jie vis nuvažiuoja, o kai pasakoja, aš vis sakau - o mes tai dar nebuvom. Tai va - dabar teks :D. Ir lomkių dėl gimtadienio nebuvo, nes dar jis neatėjo :). O atėjus, galėsiu nekreipt dėmesio, nes jau atšvęstas - žodžiu, vieni pliusai :D.

Atsakyti

Man irgi įdomu, kaip tas garsusis Restar giminių  priėmimas pavyko. :)

Už mano lango labai gražiai sninga. Tik ne taip gražu, kad atvažiavau šiandien su mašina.

Savaitgalį išbandžiau Netflix. Žiūrėjau Karūną. Kažkaip labai skaudžiai man jis žiūrėjosi.

Raminta, sveikinimai :4u:. Tikriausiai pati pradžia tokia, vėliau gal atsigausi .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 sausio 2019 - 10:38

Ramintas, sveikinimai :) linkiu, kad kuo greičiau palengvėtų  :4u:  :nestuke​ 

Atsakyti

oj, Ramintas, tai čia pradžia be jėgų, mano prisiminimai irgi siekia visišką bejėgystę

prisiminiau, kad mano miela maloni gydytoja reuamtologė irgi išeina į dekretą..... dar aš ją aplankyt žadu kovo vidury, tai turėjau tokią mintį, gal pleduką pagamint? bet vat buvau jau ir pamiršus :D reiktų siūlų pasidairyt

Atsakyti

atodrėkį žada. nuo ryt.

Ania? Tai šiandien sniego nekast, ir keliaut per žliugenas? Ar visgi nepatingėt??

Atsakyti

Ramintas, kaip gi sekta be  :nestuke  Kol yr sektoj nėštukių, tol sekta jauna :D Aš tau palaikysiu kompaniją bejėgyste... Tik dabar pagalvojau, kad būsena labai panaši, apetito nėr, jėgų nėr, nu tik megzt noras yr, kai neščia buvau ir to nebuvo :)

Atsakyti

Sekta, gal kas turi laiko mane paprotint kaip cia tas rankoves susirinkt, nes jauciu pavarysiu is akies :D

Ar gerai suprantu, kad ne iskart reik visas akis susirinkt?

Clip a locking stitch marker on the front and back of armhole 30 (30, 34, 36, 38, 42, 46, 46, 48, 52) rows—or approximately 33⁄4 (33⁄4, 41⁄4, 41⁄2, 43⁄4, 51⁄4, 53⁄4, 53⁄4, 6, 61⁄2)" [9.5 (9.5, 11, 11.5, 12, 13.5, 14.5, 14.5, 15, 16.5) cm]—above underarm seam stitch. This point will be approximately two thirds of the way up the armhole. The marker to left of underarm seam is M-one, to right of seam is M-two.

Begin at M-one. Working just inside the column of knit sts on the edge of armhole, pick up and knit 21 (21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37) sts over the top of armhole between M-one and M-two, pm on needle;

Pick up and knit 19 (21, 23, 24, 26, 28, 30, 32, 35, 36) sts between M-two and the underarm seam st; pick up and knit 1 st in seam, pm on needle for beginning of round;

Pick up and knit 19 (21, 23, 24, 26, 28, 30, 32, 35, 36) more sts, ending at M-one, pm on needle. Remove M-one and M-two—60 (64, 70, 74, 80, 86, 92, 98, 106, 110) sts.

Starting at the two stitch markers at the top of the armhole, and working outwards towards the BOR marker, clip
4 (4, 5, 5, 6, 6, 7, 7, 8, 8) locking stitch markers at 4-stitch intervals on each side of the armhole. At the underarm, there will be 7 (11, 7, 9, 5, 9, 5, 9, 7, 9) sts between the final two locking markers.

Atsakyti

Taip, Rasyte.

Atsakyti