Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Donstop, aš Rygoj buvau siūlų parduotuvėse, dėl suprantamų priežąsčių nieko nepirkau :D

Pasirinkimas LABAI mažas, centre buvo tik dvigijos ir tik kelios spalvos. Kaina 2eurais mažesnė nei kaSiuluose. Šiaip tai buvau labai nustebus. 

Gal prekybos centruose, jei yra parduotuvės, ar kur nuošaliau, kitoks pasirinkimas, visko neapėjau, tik dvi parduotuves :D

Aišku, ačiū už atsiliepimą  :4u:  Jei pigiau, nei pas mus, tai gal verta pirkti. Bet nedaug, jei bus ateity galimybė nusipirkti iš fabriko  :rolleyes: 

Va siūliukai, galima sakyti, kad jie kojininiai, nors tinka viskam :) Kaina 10,99. Spalva 03655

Aaaa, Regia, nepažinau, esu mezgus iš jų prieš kelerius metus  :) 

http://www.apmezga.com/Dontstop- Zemaiciu 52.

Rasau antra karta- istryne mano teksta.

Vakar Poniu laimej netiketai apsipirkau: Nauja Next suknele (little black dress), 2 uzmestukus (vilnoni ir trikotazini), permatoma tnika prie juros, juoda plona megzta golva prie dzinsu ir viliui su gyciu po megstini) uz cielus 31 e, is kuriu vien suknele gainavo 22 e. Jauciuosi laimejus akso puoda :D Beveik.

Ačiū  :4u: 

Super apsipirkimas  :)​ 

Atsakyti

o aš apsipirkau Senukuose :flirt2: 50 kg druskos filtrui, 5 l muilo ir vieną keptuvę. sumokėjau biškį daugiau nei Niuma :D

Ristina, nu mano vyras suka :rolleyes:  dar kažkieno esu girdėjus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 22 vasario 2017 - 14:16

Sveikos, brangenybės, 
pristatau jums" Margąją mylią" 

Labai gražūs Lang yarn siūlai, mmm  :rolleyes:  Viskas kartu irgi gražu  :)

Kerpena, Mantingos pirktinė mielinė yra labai puiki - kiekvienas gali būti kepėju :birthday2:

Pritariu, visad turiu kameroj  :victory2:

Gavau atsakymą, kad tie siūlai Drops Flora truputį šiurkštesni ir kūdikiams nelabai gal, o drops baby merino 3,50eu, nu žiauriai brangu.

Aš priėjau išvados, kad vaikam daugiau iš brangesnių siūlų nemegsiu, bent jau kol taip greit viską išauga  :)  Mezgiau savo panai 2 megztukus iš Dropsų: iš Baby merino ir Safran. Nei vieni, nei kiti siūlai nepatiko taip jau labai, kad pamest galvą, o atsiėjo nepigiai. Baby merino labai minkšti ir švelnūs, bet mezginys gavosi skystokas, pynių nelaikė. Gal reikėjo parinkti kitokį raštą  :)  Safran išsisluoksniuoja į atskirus siūliukus, reikia megzti atidžiai žiūrint į mezginį, o ne į serialą  :D  Visumoj  net Vernito medvilnė man labiau patinka. Bet esminis dalykas: abu megztukus ji išaugo per 2 mėn, vieną užsidėjo 3 kartus, kitą 2 kartus  :D

Geriau sau ką būčiau numezgusi  :nail:

O vaikai kuo puikiausiai nešioja ir iš maximinių siūlų  :irnesakyk:

Kalbant apie siūlų kainas apskritai, mane tai užpuola skupumo priepuoliai, tai atvirkščiai, baisiai išlaidauju. Šiandien baiginėju šalį iš Malabrigo, nejau 19 eur už sruogą mokėjau  :wacko:  Ryškiai mėnulio užtemimas buvo  :hihihi:

Atsakyti

kokioj pirkai?

o mano megstama Humana uzsidare...ten ir parkuotis patogu,ir didelis vaiku skyrius buvo...

Silainiuose. Pas mus Humamos nera. Bet yra parduotuve, kur kaina keiciasi pagal diena. Vakar buvo po 1.93 e/vnt  :) siandien dar pigiau. 27 d bus prekes tada vel lyg nuo 4 e/vnt prasides kaina.

Atsakyti

Donstop, yra gi šiais laikais ten visokios mamų mugės, gali parduot tuos nesunešiotus rūbus

Atsakyti

Vincio

Priedas  received_10209527867885817.jpeg   507,33KB   1 Parsiųsta kartų

Mano

Priedas  received_1233003243404088.jpeg   164,28KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Donstop, yra gi šiais laikais ten visokios mamų mugės, gali parduot tuos nesunešiotus rūbus

Aš kol kas palieku sekantiems savo vaikams, planuoju jų dar turėti  :)  Ir vis tiek nemanau, kad pasiteisino kaina, jei nešios dar viena sesytė tuos megztukus  :)  Nes taip pat būtų nešiojusi ir iš pigesnių siūlų numegztus. Turiu omeny, kad iš bet kokių siūlų nespėja vaikai sunešioti, nes per trumpai nešioja, greit išauga  :) 

Atsakyti

Aš kol kas palieku sekantiems savo vaikams, planuoju jų dar turėti  :) 

Pagarba :lietuva:

Atsakyti

Į Niumos foto labai ramiai sureagavo, galvojo bus gražiau  :D 

Atsakyti

Donstop - nudžiuginai. Lauksim daugiavaikių būryje - turim čia tokių :). Pas mane  4, Kerpeną - 5, Niumą ir Lace - 3, o daugiau nepamenu :).

Atsakyti

Žiema sugrįžo  :blink: 

Nesuprantu aš gražu ar ne, tai ką Niuma rodo :D nėra vizualizacijos iki rezultato :D

Ot, šiandien diskusijos mūsų, kojinės megzt neapsimoka, vaikams neapsimoka,(negali paneigt),  šiaip tai ir sau megzt neapsimoka, kai pagalvoji....( va humanoj apsipirkt labiau apsimoka)  Ką mes čia veikiam išvis?  :D 

Va, ką tik pagalvojau, kad mano karakulis apsimokės, nes tokio humanoj nelabai nusipirksiu, mezgasi gan lengvai ir greit, siūlai bus atsiėję kokių 12 eurų, tik dar klausimas kiek nešiosiu?  :hmm:  Ai, dar klausimas, ar saga nekainuos kitų 12 eurų  :hmm:  :D 

Atsakyti

Šarange, apie sagą :hihihi:

man tas Vincio pavyzduks labai maloniai žiūrisi, bet kaip Šarangė sako, nėra minties, tai kaip ir nereik... tuo labiau, kad drakiaus guolis tai jomajo

Atsakyti