Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Wow, žuviuko spurgos  :wub:  :wub:  :wub: prigriebčiau kelias :)

Aš savaitgalį irgi grožėjaus gamta pro mašinos langą, pafotosesint bandžiau mamai megztą kepeliušą, kuris man vos vos didokas, bet šiaip visai fainas modelis (ačiū Restar už schemos suradimą!  :4u: )

20190127_111036_medium2.jpg

20190107_140642_medium2.jpg

Dar nurakaliojau drambliuką ir pradėjau ciūciką, bet galutinių foto dar nėr, tai vėliau kada parodysiu ;)

Atsakyti

Schema buvo vieša? Norėčiau :) Kai kas priminė, kad mano kiepkai gal 5 metai, jei ne daugiau...  :B mol, susiprask, kad jau naujos reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 28 sausio 2019 - 07:59

labas rytas

o koks Abelo kepuriukas simpatiškas :wub:

mano mezgiminiai reikalai-savaitgalio planas įvykdytas su viršum

skara tik neišplauta nes neturiu ant ko tampyt, bet tokia nedidelė palygint gavosi, ypač atsižvelgiant į tai kiek aš ją mezgiau laiko

tada nurakaliojau rankovę antrą ir pusę apačios atnaros cotton merino švarkelio

liko pabaigt apačios atnarą, apmegzt stulpeliais kraštus, ir jei liks siūlo pailgint rankoves :), bet nemenka tikimybė kad neliks

jau dairausi apačios kraštelio rašto užvalkaliukui :)

Atsakyti

labas rytas

savaitgalis baigės kaip visad, net neprasidėjęs :D

bet veiklos šiek tiek atlikta. mezgiminės procentas mažas vienok.

negaliu patikėt, kad siūlo kiekio, iš kurio buvo visa suknelė, neužteko ne itin dideliam megztukui. pynės kaltos, ne kitaip. Dabar audžiu mintį kažkokiu būdu nuardyt apačią, kad pagamint rankovę. gal turit po ranka nuorodą, kaip ten reik akis surinkt nuardymui :hmm:  bo nes paskutinį kart kažkaip ne taip susirinkau, ne toj eilėj nusiardė....

kepuriukas fainas, bet Niuma- nu gal ne tau dar :hmm: kažką jaunatviškesnio sugalvok.

su atmintim man prastokai :rolleyes:  dar kas nors buvo demonstruojama? cepelinus tai mačiau - užsimaniau, bet tai kad su laiko organizacija pas mane jokio progreso....

turiu šią savaitę namuose vieną+ gyventoją. iš netolimo užsienio. ryte bandžiau kalbėt RU - ir supratau, kad ššš - nebemoku

Atsakyti

20190107_140642_medium2.jpg

Dar nurakaliojau drambliuką ir pradėjau ciūciką, bet galutinių foto dar nėr, tai vėliau kada parodysiu ;)

Katauskiškai fajna!

Atsakyti

Kepurkomplekčiai:

Priedas  Screenshot_20190128-091814__01.jpg   340,71KB   30 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20190128-091632__01.jpg   322,17KB   28 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pritariu Katukui, kad Niuma dar per jauna tokiam modeliui. Nors įgyvendinimas 10 balų. 

Atsakyti

Gadget, pirštinės gerulės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 28 sausio 2019 - 09:32

Dukros komplektas:

DROPS Andes  :wub:

Pirštinės paturbintos vos vos rožiniu Phildar Nounours (kailio imitacija), megzta kartu su pieno baltumo ANDES, pirštukai ir riešai ciklameniniai, kaip ir kepurė. Dukra sako:  mammmmaaaaa, numezgei man sirpstančias braškes! Braškių taškiukai - tamsiai tamsiai mėlyno Andes likučiai. Iš tamsiai mėlyno mezgiau sūnui, kaip dukra sakė, visai nuobodžias pirštines (be jokių paturbinimų).

Andes matkelis (100 g 90 m) = +5 g bus normali laisva kepurė = +40 g bus paturbinta nukrentančiu pakaušiu ir atsiraitančiu kraštu kepurė= +1 g pirštinės suaugusiam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 sausio 2019 - 09:32

Nugis kepurėj spalvos daug lemia. daryčiaus ne vienspalvę.

man iš viso sunku modelį išsirinkt, nes galvos apimtis maža (53 cm), tai kad skruostikauliai neiššoktų, reikia kažkokios masės ant kaktos. Paprastos priplotos netinka. 

Atsakyti

Sveikos, panasu, kad as liksiu tik skaitytoja, vel mesiu mezgima, prie kurio intensyviai net negrizau, o pora eiliu i savaite, tai sakyc net nesiskaito....

Atsakyti

Sveikos,

noriu pailsėt nuo savaitgalio :). Va, ką tik išleidau paskutinį vaiką, tai visai mielai pamiegočiau, bet bijau, kad darbo telefonas pradės skambėti....

Truputuką net pamezgiau vakar, dabar reikia vėl persiverti ant  3-ijų virbalų, kad ilgį pasimatuočiau. Bijau vėl per daug nuvaryt...

Žuviuk - pasidlaink spurgų receptu :4u: , gal ir aš kada nors susikaupsiu, jeigu panorėsiu būt labai gera mama :).

Atsakyti