Mano plaukų spalvos nėra ten pas katuką
Šiandien buvau gydoma nuo galvo skaudėjimo mažų delniukų braukymais per plaukus ir ant galo gavau "dozę" : mama, tu visai susenėjai, tavo plaukai - ne plaukų spalvos
Liniukos prašyk. Jei atmintis veikia, prieš n metų ji suvėrė. Kai visus savo karoliukus išparcialiavo.
Kotletai su bulvėm ir mažais pomidoriukais. Nu čia pietums.
Vakarienei sesuo užsikvietė picų (ta proga keksą kepu), nes dar Kalėdų proga nebuvom susitikę per jų išvykas ir mūsų ligas.
cia kaip mano naujausia suknele SLAPIANKES spalvos
Sakai, kapseika, radikaliai įvedi sporto klubą?Taip! Ir te būnie kas bus😀 O šiaip tai dar tokia istorija gavosi, apsižiūrėt buvau nuvažiavus dienos metu, tai neatkreipiau dėmesio į jokias iškabas, o sutartį pasirašinėjau jau kitos dienos vakare. Išeinu laukan, o gretimos durys - kokteilių baras su gyva muzika, iškaba šviečia visomis spalvomis, skaitau, ogi tai tas baras apie kurį daug girdėjus ir vis ruošiausi į kokį airišką vakarą nueit. nugi panašu, kad savaitgalio sportas bus su tęsiniu🤭
Laaabas!!!
Šiemet dar buvau nemezgus taip, kaip vakar - iki pusės trijų. Užkabliavo kelioninis mezginys: turiu naują RYŽKIĄ kepurę ir pirštines prie jos.
MMMM koks pamegztito jausmas puikus!!!!!!
Voveraitės, beje, gera mintis!!!!
Ir išvis, net foto matau Niumos sulieknėjimą, o aš visą žiemą atvirkščiai elgiausi, kartu su drakium tik saugojaus, kad kokia kaliooorija nežūtų.
Taigi, niuma gamina dietiškai, o aš einu limfos žadinti šuoliukais.