pas mane turbūt virtinukai su spirgais
Niuma, kokia nerealiai gaivi atrodai! Gana sirgt, ane? ♥ Biškį Kacumotiška .
Katuk - ką daryt, išpindėjus esu... Man geriau tyloj tada būti, prabangiai, negu žiūrėti bet ką. Kažkaip svetima man ta rusų kalba jau, ir bajeriai, mąstymas... Aišku, kur vertimai, tai nėra ten to, bet geriau tada originalo kalba. Patinka originalą žiūrėti su subtitrais, bet nepamegsi niekaip.
Šiandien kažkaip galvą spaudžia, sunku susikaupti. Pradėjom savo mokymus, kur į pusmetį viena grupė 16 žmonių būna, aš visada pradžioje sudalyvauju, tai ką - išvažiuodama palikau telefoną.... Buvo bloga nuojauta, bet paklusau jai tik pusiaukelėj į namus. Teko grįžt....
niuma, eik tu sau kokia ryški, tiesiog prie megztinio prisiderinus.
Čia ne pilno ilgio plaukas dažytas, tik dalis. Mano FB yra daugiau foto. Galvojau šiek tiek mažesnė dalis bus, bet priprasiu
Megztinis naujas - Tom Tailoro iš Peeko su nuolaida Moteriškų sveikimo priemonių ieškau, kai ne visai vaistai veikia. Laimės hormonai, endorfinai ir pan.
Kepu bananų keksą. Pilvo laimės hormonai.
Sveikos mielosios,
skaičiau iš pogrindžio, nemezgiau...maisto receptais neturiu kuom dalintis, mažai, o ir visai ne šventiškai gaminu, niekur nespėju... Kaip ir nusimato proga, tai chebra nori šašlykų, o ir gerai, vadinas nereiks galvos sukti.
Darbe sunki savaitė, kraustomes į kita biurą, o prie to paties ir einamus darbus reiks nudirbti. Ne gana to, teko dalyvauti reklaminio filmo sukime, nieko ten baisaus, nu bet vistiek išmušo is pusiausvyros, nors buvo visai įdomu sudalyvauti toje virtuvėje, pamatyti kaip kas vyksta, o ir režisierius fainas pasitaikė... Ne gana to vakar pasirasiau sutartį sporto klube (gyvenime nesu sportavau, apart fizinio lavinimo pamokų). Tiesiog nutariau, kad užtenka dejuot, kad noreč, bet neturiu laiko, neturiu kaip... Dabar jau turėsiu to laiko atrast.
Tai va po tokios išdarkytos savaites, tik ant sofkutes su filmu ir mezginiu...
Restar, aš tai rusų gamybos ir nemėgstu, žiūriu verstus. gal kada nors ir originalo kalba žiūrėsiu. esu biškį ir prie dukrų žiūrimų prisėdus, bet ten man sunkiau,nes kai su anglų kalba prastai, tai būtinai reik žiūrėt, jau vien klausymo nepakanka.
aš va- visa savaitė jau kaip pasportuoju, jei tai galima taip vadinti.... 40 minučių mankštelė su tempimo pratimukais ir elektros srovių 10 minučių
Mėtaus tarp veltinių ir duonos;)
Sakai, kapseika, radikaliai įvedi sporto klubą?
https://www.lamaista...C6xf70BZl35G6kg
Kvepia iš orkaitės.
Sveikos,
Šiandien neturiu ką pasakyt, tik parodyt... Medituoju
Galvoju, lyg ir nebuvo klausimo, kas ką gaminat vakarienei, kai perskaičiau apie Qqutės virtinukus su spirgais . Nes pas mane tai raugintų kopūstų sriuba bus:). Jeigu sugebėsiu atkelti užpakalį nuo kėdės ir eiti ką nors į puodą įdėti
. Vis ketinu vaikus nuvežti 6 val prie Lukiškių aikštes, nes moko vaikus penktadieniais tuo laiku čiuožinėti. Bet nežinau, ar įstengsiu. Šiandien bent prisiminiau, bet su jėgom ne kažką....
Šarange - ar iš Vincio dažytų čia? Kas tokio gražaus bus? Kaip tu jautiesi?
Niuma, atiduok auskarus please