Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Soliuk tai žinau kad įrašas būna, bet čia šiaip mano penktadienio ritualas po vakarienės būna, pasiimt arbatos puodą (arba vyno taurę) įsijungt instagramą ir megztelt taip jaukiai :D

Atsakyti

Kur jūs tuos įrašus žiūrit? Jaučiu išsilavinimo spragą, reik taisyt  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas :)
​Apie kokią tetą kalba eina? 

Mano komapas ožiuojas ir per ausines nenori garso skleist - visaip kaip maigiau, spaudinėjau - nė per kur! ŽĄsinas nu!!! 

Atsakyti
instagrame Olga Kondrajeva (Wickedlynx) penktadieniais nuo 17 berods mūs laiku  veda tiesioginius eterius,po pora val. būn naudingos informacijos, bun siaip smagu :)
Atsakyti

Instagramo life paskui pakaba. Gal 8valandas. 

Atsakyti

man rehis 24

bet ne visada pavyksta jį pakabint

Atsakyti

Bet gyvai lieka gyvai. Tas pats kas ir.mezgeju mytai. Kur gyvai, o kur tik reportazas su fotkem

Atsakyti

Sveikos,

mano vaikas bandė mane įtikinti, kad man reikia Netflix. Kad aš mokėčiau, o jis žiūrėtų :). Tai aš radau n priežasčių, kodėl man nereikia visų naujausių filmų....  Vienas iš pagrindinių - kad žiūrėdama negalėsiu megzti, nes  nėra, kad lengvai viską suprasčiau ne lietuviškai. KIta - toms kelioms laisvoms valandėlėms per savaitę, o kartais per mėnesį, kurias ištaikau malonumui žiūrėti ir megzti, man užtenka "Seserų" ir dar kelių filmų, kuriuos parsisiunčiu.Dabar turiu kalną dar nežiūrėtų. Bus vasarai sode :). O norėjau pasakyti, kad live transliacijas išvis be šansų pažiūrėt, nors teoriškai ir būtų įdomu...

Vakar per negaliu susiruošiau tortą kepti. Galvojau tik lakštus išsikepsiu. Bet kol truputį šalo tešla pasižiūrėjau, kad kremai nesunkiai pasidaro. Tada jau pagalvojau, kad reikia kažkaip ir lakštus iškepti (pradėjau viską tai gal netoli 22 val), nes šiandien sunki diena nusimatė. Tai truputį sukandus dantis išsikepiau. O kas tada beliko - tik sutepti. Nes pasirinkau Napoleoną (tiesa ne tą, kur Žuviukas rodė, o truputį mandresnį - su plikytu ir citrininiu kremais ir lazdyno riešutais), kuriam reikia gerai persigerti, pabręsti, kad būtų itin skanus. Tai iki sekmadienio puikiai susiskonės, beveik didžiuojuosi savo didvyriškumu. Nors ir durna... Nes baigiau prieš 1 ir dar nugarą baisiai skaudėjo....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 sausio 2019 - 14:45

Restar te :4u:  už nugarą ir vėlų laiką.

ir dar vieną :4u: išvis už sprendimą jį kepti.

Netflix. o rusiškai nemoki? man labai puikiai sueina mezgimu net visokios nesąmonės, kurias MB žiūri :D  pvz koks nors Star Trek :D

Atsakyti

:D

Priedas  49898832_290612818474152_8586784040214855680_n.jpg   38,94KB   26 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pabėgau nuo karvašūdžio  :B

Priedas  received_2211318349122721.jpeg   122,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niumą kaip tinka prie megztinio :)

Atsakyti