Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Truputį blaškausi, ką daryti - Vaiva vis pakosėja negražiai, bet šiaip nei temperatūros, nei kažkokių kitų negerumų nėra. Gal ir norėčiau parodyti gydytojai, bet vidinis balsas sako, kad prie dabartinio didelio sergamumo geriau būtų nekišti nosies į polikliniką.  :hmm:​ Ką manot?

mums pirmadienį gydytoja uždraudė nosį kišt į polikliniką.sakė rimčiau sergančių tuntai už durų sėdi.tai namuose pagal savo standartinį planą gydomės: daug bronchos serijos arbatų su medum ir šitas tabletėles vis čiulpia.sakė jei naktį kankins kosulys,tai actifedo duoti,bet jau atsikosti ji,nėr erzinančio kosulio,tai tik arbata su tom tabletėlėm liko

https://www.manovais...is-tabletes-n50

Atsakyti

qqte,kaip Simas? minėjai,kad baigėt vaistus gerti ir nakties bijai,kad kas neužeitų

po mokyklos ryte važiuoju namo ir svajoju apie kavutę...grįžus aparatą jungiu-ožiuojasi,teks vežt į garantinį.metus laiko kaip bitė veikė,o dabar bac ir sako negaminsiu kavos :D vyras kažkur garantinį "pasidėjo",tai dabar pats ir knisa namus :D

Atsakyti

Aš pagal vaistų kiekį galiu su bet kokia pensininke konkuruoti  :oh:  ACC, bronchos arba herbion. Inhaliacijos. Salbutamolio pypkė. Nuo rūgščių. Nuo kepenų. Geros bakterijos.... Vyras klausė, kam man maistas  :B 

Bet jau liko tik sustiprėti. Antibai baigti visiems. Šnd Emį pas gyd., Turbūt dar duos savaitę namų režimo.

Atsakyti

Olaiva, kol kas tfu tfu tfu, ramu

eisim vasario pradžioj pas neurologus, skirs tyrimus, matysim konkrečiau

Atsakyti

vakar truputį padauginau grikių,priviriau visą puodą.kad neišsimestų,pakepinau svogūną su morkom,užpyliau,įmušiau pora kiaušinių,džiūvėsėlių ir bus tokie blynukai prie garuose virtų frikadelių.pietūs gatavi,paskaitų šiandien nėra,einu megzt :D

Atsakyti

qqte,kaip Simas? minėjai,kad baigėt vaistus gerti ir nakties bijai,kad kas neužeitų

po mokyklos ryte važiuoju namo ir svajoju apie kavutę...grįžus aparatą jungiu-ožiuojasi,teks vežt į garantinį.metus laiko kaip bitė veikė,o dabar bac ir sako negaminsiu kavos :D vyras kažkur garantinį "pasidėjo",tai dabar pats ir knisa namus :D

koks aparatas?

aš kaip tikra žinovė pasisakysiu :D

mano aparačiuks paprastuks, t.y., kuris kavos nemala, kavos negamina, kai

1. būna privaryta per daug kavos, .t.y ji per daug suspausta - nepramuša.

2. būna kavos tirščių prisirinkę į skyles ir kitas vietas

tai tiesiog pravarau tuščią, tik su vandeniu, kad praplautų

Atsakyti

koks aparatas?

aš kaip tikra žinovė pasisakysiu :D

mano aparačiuks paprastuks, t.y., kuris kavos nemala, kavos negamina, kai

1. būna privaryta per daug kavos, .t.y ji per daug suspausta - nepramuša.

2. būna kavos tirščių prisirinkę į skyles ir kitas vietas

tai va tas skyles tegul jie ir prakrapšto,ne mūsų čia jau reikalai virbalus lankstyti :)

šitokį turim,neleidžia vėl sm paveiksliukų įkelti,tai nuoroda:

https://www.kavosdra...sch-tis30321rw/

gamino metus puikiai,puta nuostabi,kava skani, Šarangė gali tik galva palinksėti :D

Atsakyti

pas mus net neįsijungia,tai jokios praplovimo operacijos nepadarytume

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, tetą per instagramą klausai :mirksiukas: ? Ten da kurį laiką įrašas pasilieka, šeštadienį ryte paklausysi :D :D, sako dar yr kažkoks nustaytymas kur tą įrašą gali pas save ilgesniam laikui išsaugot, o bet tačiau iki tokio levelio da nepriėjau :D .

Atsakyti

siryt sunus geria kava  balkone.  ir saukia mane, sako ziurek, vietoj buvusios baldu parduotuves, katra  uzsidare, atsidarys tau siulu parduotuve.   pasiziuriu, nu akurat, uz kokiu 50 metru nuo mano balkono   parduotuveje stalazai su babinaitemis :blink:  nu arba as jau irgi matau ka noriu :hmm: :B

Atsakyti

Lusasasita, nu fainiai.

arba čia kaip mano dukra, kokių 5 metų buvo. kėlėmės keltu Klaipėdoj, o ten tolumoj laivas prikrautas kažkokių statinių, o gal konteinerių apvalių. sako, mama, žiūrėk, kiek batareikių :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 25 sausio 2019 - 10:23

Lusasita, gal ten kokia mezgykla atsidarys, kad jau stalai nukrauti babainaitėm .:)

Atsakyti