O vertingų dalykų aprašyme yra?
Žaliam dar modelio palaiminimo negavau.
![]()
mezgu kašmyrinį melsvą sau brangiausiai
tą su ripsine juosta priekyje.
pirkau aprašymą - gerai, kad aklai nesivadovauju, kažkokių ten nesąmonių prirašyta.
Rankovės prakarpos gylis gal 25cm, o rankovės apimtis po pažastim 58cm.
![]()
Man išvis sunkiai su aprašymais sekasi aš matyt labai jau toli nuo aprašomų standartų. Man geriausi drabužiai gaunasi, kai mezgu sau pagal save. O kas pagal aprašymą megzta buvo, tai ir lieka kaip eksponatai
tada jau ne tik siūlų, bet oir mezginių biblioteka gaunas
Rankovė po pažastim - 58cm DAUG
Ale kaip faina, kai Antėjoj daraisi tyrimą, tai atsiunčia rezultatus internetu ir dar gydytojo konsultaciją. Tai man parašė, kad D kritinis lygis ir išrašė su visais kiekiais.
Tai ne pas gyd. Eit nebereiks?
Man tai biski galvoj nesutelpa su tuo D vienas reikalas
Visur raso kad pagrindas jo gaunamas per oda o tik 10 % su maistu tai kaip tie papildai gali padet?ju gal tik mazas kiekis pasisavina ar kaip?cia kaip cholesteroli su maistu megint susireguliuot taip iseina
Nes nu10 % yr mazaai
O vertingų dalykų aprašyme yra?
Beveik ne
Nebereiks, jau geriu vitaminus. Juokingiausia, kad apie šitą opciją tik dabar sužinojau, tai tik dabar ankstesnių tyrimų komentarus paskaičiau
Liniuka, o tu dareisi konkrečiai vitmino D tyrimą, ar ten pagal kokią nuovargio programą, kur reklamuoja iš karto atsidarius?
Šiandien net troleibuse reklamą mačiau. Tik atsidarius, nieko nerodo, kas ten per tos programos, kas įeina.
Nea, aš tik atskirus vitaminus. Programom nesusigundžiau, nors ir siūlo mums su nuolaidomis.
aš jau graži
aš jau graži
![]()
Apžiūrėjau. Tikrai graži
Skaičiau apie valgymo ypatumus ir jaučiausi kaip iš kitos planetos. Nes maniškis valgė viską nuo pat mažens. Šamarliakus su alyvuogėm. Saldžią mėsą. Brokolius, kalafiorus, šparagines pupeles ir briuselius. Silkę pamatęs net debėdavo iš nekantrumo. Čia kai alkanas būdavo. Bet problema būdavo ta, kad jis valgyt dažniausiai iš viso nenorėdavo.
Lace - reiškia nebuvo baisu ir patenkinta? Pasirodyk kambarėlyje slaptai .
Aš tai gyvanašliauju toliau. Vyras vis dar negrįžęs iš darbo... Grįžau, pasigaminau maisto, tada nulėkaiu į parduotuvę, parsivilkau 3 maišus maisto (nes RIi akcija, tai šiokių tokių atsargėlių prigriebiau) ir planuoju eiti Napoleono tešlą maišyt. Visgi nostalgija jam suėmė. Nieko nenustebinsiu, bet pasiilgau skonio .