Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyt, įmesk :4u:

bet tai tada kaip žinot, kokiu būdu tą pigmentą įsisavins oda??????? a negalima kur nors nematomoj vietoj pasibandyt :D nes mano draugei panašu, kad kažkaip taip ir įvyko, ji kažką aiškino, kad jos oda kai kurias spalvas priima kaip juodai mėlynas ir vsio.

Atsakyti

Gal jau baikit valgyt  :B Pamezgam geriau  :rolleyes:

Sėdžiu darbe ir taaaaip megzt noriu....  :oh:

Taigi taigi  :mad2:  pavalgyt darbe dar galima, o pamegzt neišeina :devil:

Žalią mezgi?

Atsakyti

Seniai jau mezgiau iš matkelių, vis iš babinų neaiškių, tai ir metrų nebeprisimenu...

500 s dydžiui :unsure:​ 

Atsakyti

aš radau straipsnį kad pamėlynuoja dėl netinkamos spalvos parinkimo (rašo kad jei oda su šaltu atspalviu tai šalto atspalvio dažas pamėlynuos nu kažkas tokio)

https://www.15min.lt...iau-1062-957860

Atsakyti

Liniuka o megztukas išgalvinis bus ar iš aprašymo?

Atsakyti

Labos,

Liniuka, aš galvoju kad nuo 1500 metrų ir daugiau. Žiūrint kokiais virbalais megsi, koks raštas, koks modelis, oversize :D ar normal :D, geriau tegu daugiau, nes paskui drėbėt ir neturėt jokio mezgimo malonumo, man tai rrrrrr :D , turėjau patirties, kai užvaklaliuko buvau nuvarius ir priekį ir nugarą, o tada i  pasirodė kad neužteks siūlo :rolleyes: .

Atsakyti

500 s dydžiui :unsure:​ 

Man tikrai ju liks, nesigasdink :D  jau beveik baigiu kuna, liko rankoves. Db likutis babinoje  350 gr su kartoniniu daiktu viduje (uzkrito pavadinimas) :hmm: :D

Atsakyti

Nu as i paprasta lygiu rastu pustom rankovem 3/4 s dydzio apie 1000 m. Sumezgiau

Atsakyti

Nu sita kaip teta olia sako imk kilograma :)

Nu gerai puse

Atsakyti

Ne nu kai apie maistą kalbėjom kažkaip valgyt nenorėjau, bet kai kalba apie mezgimą tai aišku megzt noriu (ir siūlus pirkt :D )

Atsakyti

Išgalvinis simple primityvus vulgaris :D

Nu imsiu gal 400 g :hmm:

Gavau jau visus savo tyrimus. Tai B12 normoj. Folio rūgšties trūkumas. Reikia daugiau salotų valgyt :)​ 

Atsakyti

bet qqte, kažkada man rodos iš MG kašmyro mezgei tokį žalią megztuką, tikrai sumezgei mažiau

Atsakyti