Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neskanus tas klevų sirupas. Neįsivaizduoju, kaip galima valgyt su blynais. :unsure:

Uojj, Kerpen, aš nebeįsivaizduoju kaip galima blynus valgyt :rolleyes:

O būdavao geriausias maistas vaikystėj :wub: su viskuo, tik be klevų sirupo  :D 

Atsakyti

Klevų sirupo ir yra visa esmė, kad tai naturaliai saldus produktas, kuriuo ir keičiamas cukrus, visi sveikuoliai taip sako ir daro.

Kam reik ribot cukrų maiste, tai ir tas natūralus turi būt laaaabai ribotas :rolleyes:

Atsakyti

O aš ką tik cepelinų prisikirtau. Pas mamą  :wub:  eisiu kavos pagert su desertu (net 4 pasirinkimai yra, visi prisivežėm).

Atsakyti

Silkę pradėjau valgyt nesenai. Nesuprasdavau kam tokį patiekalą ant stalo deda. Ir iš viso- su žuvim 'ant Jūs'. Jūros gėrybių nevartoju. Taip, kad net ir vaiku nebūtina būt, jog nemėgtum kažkokių produktų.

Atsakyti

Kam reik ribot cukrų maiste, tai ir tas natūralus turi būt laaaabai ribotas :rolleyes:

Nu bet jei ne cukraligė, tai teigiama, kad šitas sveikiau....

Atsakyti

as juros bjaurybiu irgi nenoriu visai . visokios krevetes man negrazios, primena  grambuoliu lervas, fuij feee :)

dabar  pagalvojau, kad mano sunus  tai po zuvies zenklu gimes, nu tai kaip valgysi savus :D as irgi tarp vendenio ir zuvies, neapsisprendziu kuo man but  :)

skaitau apie gintaro rugsti. niekas nepraktikuojat  sito gerio ?

Atsakyti

Nu bet jei ne cukraligė, tai teigiama, kad šitas sveikiau....

Galimas daiktas, bet vistiek viskas nuo kiekio priklauso :rolleyes:

Man tai šitas sveikiau ar ne sveikiau, panašu į diskusiją ką geriau gert vyną ar alų, jei nuo degtinės pasigeri iki dainų :D  

Atsakyti

Mano mažiuko mokytoja serga. Tai aną savaitę dirbo mokytoja, o nuo šiandien ateina pavaduot mokytojas :bigsmile: ot vaikam pasisekė :bigsmile: 

Atsakyti

Klevų sirupas man skanu. Bet kaip mane nupurto vien nuo amerikietiškų pusryčių vaizdo: blynai, skrudinta šoninė ir viskas aplieta klevų sirupu :B

Šiaip vėjaraupiais sergama ir antrą kartą. Ypač jei nusilpęs imunitetas. Ir ne paprastais vėjaraupiais, o žymiai sunkesne juostinės pūslelinės forma. Pas mus šeimoj trys taip sirgo. OMG :B​ 

Atsakyti

Lusi, aš dabar geriu... Kad prasivalyt nuo radijacijos, sustiprint imunitetą, o del ko tu susidomejai?  

Liniuka, žinau, teoriškai, bet negasdink... Mano Lukne yra sirgus 2k.bet abu lengvai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2019 - 12:25

Bandau migdyt Emilį. Bet turiu įtarimą, kad jis mane nulauš. Ta prasme, turiu būt šalia. O jis čia man dainas dainuoja ir žaidžia

Atsakyti

as ta gintaro rugsti pirkau  augaliukams, gelems... o vat vakar isgirdau, kad moterys nuo cistu geria, kad pastojimui  gerai.  o aplinkoj va tokiu visokiu  problemu pas moteris yra . tai biski skaiciau. ogi kazkoks stebuklas nuo visu ligu pasirodo .

Atsakyti