Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

To deficito šefas iš Kanados atvežė, tik su blynais valgėm. Sakot, vertingas produktas?

Atsakyti

Ar toks, ar kitoks, vis tiek cukrus, sveikatos nepriduos, nebent dūšią apsaldins :)

Atsakyti

Katuk, nori pasakyt, kad už 8eur, kur rašo, kad sudetis 100proc klevų sirupas, netiket? Praeita sav. Lidle buvo akcija amerikoniškam tai 4,44eur.

reik skaityt sudėtį. gali būt kad už 8 jau bus geras :D

Lidlo man skanus, bet sudėties tai nepamenu

Atsakyti

Ar toks, ar kitoks, vis tiek cukrus, sveikatos nepriduos, nebent dūšią apsaldins :)

Taip :D bet jei prie kilo mėsos pridėsi šaukštą sirupo ir su visa šeimyna pasidalinsi, niekur ta sveikata neišgaruos  :D 

Atsakyti

aš tokį esu pirkusi broliui dovanų, pati neragavau

net nemačius kitokio

sudėtis rašo kad klevų sirupas 100%

https://www.barbora....-vertmont-250-g

Atsakyti

šiaip jeigu natūralus klevų sirupas, tai ten papildomo cukraus neturėtų būti. ten tiesiog tą klevų dervą kaitina, kol ji sutirštėja. o dažnai pagreitina procesą pridėdami cukriuko, tegu lir sukranendrių ar runkelių ar dar kokį, bet jau perddirbtą produktą

Atsakyti

Nu to tak bet man net per google net neranda jokio kad būtų pridėtinio cukraus

Atsakyti

Bet kad man nepatinka saldi mėsa, kaip ir Qqučiukui :). Ką daryt, kai kaime užaugus ne ant įmantrybių užauginta. Turėjom patirtį šiemet su  2 antim. Viena buvo tradiciškai su česnakiuku, kmynais pamarinuota. Kitas - apelsinų sultyse su cinamonu, vyro primandravota. Spėkit, kuri buvo suvalgyta greit? Kitą teko vyrui ir damušinėt :). Į salotų padažą man irgi nereikia medaus. Žodžiu, imu darytis konservatorė, o gal niekada kitokia ir nebuvau :D.

Atsakyti

šitas barborinis matyt be priedų https://www.earthfar...50ml-1830-p.asp

bet tikrai esu mačiusi, kad parašyta smulkiom raidelėm: pagaminta iš cukraus pvz :)

Atsakyti

Klevų sirupo ir yra visa esmė, kad tai naturaliai saldus produktas, kuriuo ir keičiamas cukrus, visi sveikuoliai taip sako ir daro. Man jokiems pagardams jo nereik, aš ne del to jį pirkau  :huh2:

Kaip būna dirbtinis medus iš cukraus, gal taip pat gali būt ir klevų sirupas dirbtinis...  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2019 - 11:52

Neskanus tas klevų sirupas. Neįsivaizduoju, kaip galima valgyt su blynais. :unsure:

Atsakyti

Neskanus tas klevų sirupas. Neįsivaizduoju, kaip galima valgyt su blynais. :unsure:

a jie žinok biškiuką skiriasi :D  tai jei vieno paragavai, nesakyk, kad visi neskanūs

beje, pats skaniausias man buvo iš Prismos, dirbtinis :D

Atsakyti