To deficito šefas iš Kanados atvežė, tik su blynais valgėm. Sakot, vertingas produktas?
Ar toks, ar kitoks, vis tiek cukrus, sveikatos nepriduos, nebent dūšią apsaldins .
Katuk, nori pasakyt, kad už 8eur, kur rašo, kad sudetis 100proc klevų sirupas, netiket? Praeita sav. Lidle buvo akcija amerikoniškam tai 4,44eur.
reik skaityt sudėtį. gali būt kad už 8 jau bus geras
Lidlo man skanus, bet sudėties tai nepamenu
Ar toks, ar kitoks, vis tiek cukrus, sveikatos nepriduos, nebent dūšią apsaldins
.
Taip bet jei prie kilo mėsos pridėsi šaukštą sirupo ir su visa šeimyna pasidalinsi, niekur ta sveikata neišgaruos
aš tokį esu pirkusi broliui dovanų, pati neragavau
net nemačius kitokio
sudėtis rašo kad klevų sirupas 100%
šiaip jeigu natūralus klevų sirupas, tai ten papildomo cukraus neturėtų būti. ten tiesiog tą klevų dervą kaitina, kol ji sutirštėja. o dažnai pagreitina procesą pridėdami cukriuko, tegu lir sukranendrių ar runkelių ar dar kokį, bet jau perddirbtą produktą
Nu to tak bet man net per google net neranda jokio kad būtų pridėtinio cukraus
Bet kad man nepatinka saldi mėsa, kaip ir Qqučiukui . Ką daryt, kai kaime užaugus ne ant įmantrybių užauginta. Turėjom patirtį šiemet su 2 antim. Viena buvo tradiciškai su česnakiuku, kmynais pamarinuota. Kitas - apelsinų sultyse su cinamonu, vyro primandravota. Spėkit, kuri buvo suvalgyta greit? Kitą teko vyrui ir damušinėt
. Į salotų padažą man irgi nereikia medaus. Žodžiu, imu darytis konservatorė, o gal niekada kitokia ir nebuvau
.
šitas barborinis matyt be priedų https://www.earthfar...50ml-1830-p.asp
bet tikrai esu mačiusi, kad parašyta smulkiom raidelėm: pagaminta iš cukraus pvz
Klevų sirupo ir yra visa esmė, kad tai naturaliai saldus produktas, kuriuo ir keičiamas cukrus, visi sveikuoliai taip sako ir daro. Man jokiems pagardams jo nereik, aš ne del to jį pirkau
Kaip būna dirbtinis medus iš cukraus, gal taip pat gali būt ir klevų sirupas dirbtinis...
Neskanus tas klevų sirupas. Neįsivaizduoju, kaip galima valgyt su blynais.
Neskanus tas klevų sirupas. Neįsivaizduoju, kaip galima valgyt su blynais.
a jie žinok biškiuką skiriasi tai jei vieno paragavai, nesakyk, kad visi neskanūs
beje, pats skaniausias man buvo iš Prismos, dirbtinis