Ne išpindėjime reikalas. Visi skirtingi.
o vaikai apskritai yr didžiuliai konservatoriai ir užsispyrę. Nemėgsta naujų skonių, dažnai mėnesiais valgo vieną ir tą patį. Kartais ir suaugę. Ir tai net ne su auklėjimu susiję.
Mano vaikai maži valgė viską. Bet aš įmantrybių ir negamindavau. Apie 16 metus atėjo nevalgymai
pasirodė, kad daug ko nemėgsta, o galų gale vat kai ką iš vis metė valgyt. Ir dabar gan dažnai įvyksta tas reikalas, kai maistas po trijų dienų stovėjimo keliauja šiukšlinėn....
va va , kai mano vaikams buvo 16, jusiskiai visu dar ikimokyklinukai gal buvo, todel ir stebejotes mano nevalganciais paaugliais
dabar mano senukai jau
tai jusiskiai nevalgyt pradejo
bet siaip pas mane visi i konservatyvuma. reik derintis. dabar tik sunus namie gyvena, bet irgi , silkes zuvies nevalgo visai ( nu per kucias pakencia ) , tai jei mes su vyru norim zuvies, sunui prie tu paciu bulviu ir garnyro, kazkokios mesytes, desrytes.
sveciams grazu tas surio farso vyniotinis. ir skanus tiek saltas tiek karstas.
tuos kepuriukus, vadinu Rudnosiukais ( kazi kodel ? ) . kai liko is vakaro bulviu koses ( o as jos visada verdu daugiau nei reikia, kad liktu zemaiciu blynams, didzkukuliams , ar kokiems cicinskams ) , labai gerai kita diena buvo orkaiteje si patiekala padaryt. sunus sake rudnosiuku nevalgo. bet kai paaiskinau sudeti, patiko, kita diena dar kartojo
i mikrobange isidedi ir pasisildai
ir atrodo graziai