Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

palaisvinau šiandien spintą, gal kokius 5 megztukus (tiksliau 4 megztukus ir 1 suknelę) surinkau ir kolegei atitempiau kur paauglių merginų turi :) vistiek nieks netelpa, nepadėjo, dar tiek reiktų išnešt  :)

Ingriga sakai storesni virbalai išgelbės siūlų trūkumo padėtį?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2019 - 10:34

klevų sirupas.

dažniausiai mūsuose rasti originalaus, o ne iš cukraus, beveik neįmanoma. nes ir tas cukrinis kainuoja neblogai. bet perkam. mes dažniausiai valgom su blynais ir į košę kokį lašą pilam, dar kartais į kavą.

kiek važiuoja uošviai amerikon, visada pagrindinė lauktuvė yr klevų sirupas. bet ir ten sakė, daug yra to neoriginalaus

turi jis tokį kažkokį specifinį poskonį, tai lyg kartumo, lyg kažko padeginto, bet ne svilėsių :D

Atsakyti

Ne išpindėjime reikalas. Visi skirtingi.

o vaikai apskritai yr didžiuliai konservatoriai ir užsispyrę. Nemėgsta naujų skonių, dažnai mėnesiais valgo vieną ir tą patį. Kartais ir suaugę. Ir tai net ne su auklėjimu susiję. 

Mano vaikai maži valgė viską. Bet aš įmantrybių ir negamindavau. Apie 16 metus atėjo nevalgymai :D pasirodė, kad daug ko nemėgsta, o galų gale vat kai ką iš vis metė valgyt. Ir dabar gan dažnai įvyksta tas reikalas,  kai maistas po trijų dienų stovėjimo keliauja šiukšlinėn....

va va , kai mano vaikams buvo 16, jusiskiai visu dar   ikimokyklinukai gal buvo, todel ir stebejotes mano   nevalganciais paaugliais :)   dabar mano senukai   jau  :D  tai jusiskiai  nevalgyt  pradejo :)  

bet siaip  pas mane visi i konservatyvuma.  reik derintis.  dabar tik sunus namie  gyvena, bet irgi , silkes zuvies nevalgo visai ( nu per kucias pakencia ) , tai  jei mes su vyru norim zuvies, sunui  prie tu paciu  bulviu ir garnyro, kazkokios mesytes, desrytes.

sveciams grazu tas surio  farso  vyniotinis. ir skanus  tiek saltas tiek karstas.  

tuos kepuriukus, vadinu Rudnosiukais ( kazi kodel ? ) .  kai liko is vakaro bulviu koses ( o as jos visada verdu  daugiau nei reikia, kad liktu zemaiciu blynams, didzkukuliams , ar kokiems cicinskams ) , labai gerai kita diena buvo  orkaiteje si patiekala padaryt.  sunus sake  rudnosiuku nevalgo. bet kai paaiskinau sudeti,  patiko, kita diena dar kartojo :)  i mikrobange isidedi ir pasisildai :)  ir atrodo graziai :)

Atsakyti

Tik panevėžiečiai žino, kas yra čičinskai :D Nu ale žinant ir legendą apie juos, tai apetitas prapuola :B  :D​ 

Atsakyti

Šarange, tavo kukuliui :4u:  tikėkimės lengvai praeis. o tikimybės tau užsikrėst nėra?

Ingriga, ar tu vis dar juodulį mezgi?

Atsakyti

Man šiandien šitas neblogas:

IMG_4829_medium2.jpg

Vakar, kol sulaukiau kaimynės, kol grįš ir galėsiu pasitarti - ardyti, ar neardyti, tai kone panika buvo ištikusi - ką megzt, ką megzt, kol pagrindinio negaliu? Jausmas, lyg plika, basa ant ledo :). Šiaip reikėtų pirštines megzti sau, nes dabar su sūnaus per mažom, nes savo gerąją pamečiau kažkada kažkur :(..... Bet tokie dalykai man sunkiai prisiruošiami. Greičiau gal žiema pasibaigs arba nusipirksiu :).  Reikia būtinai mažei megztuką imtis gaminti, nes daug ką išaugus, mažai ką turi apsirengti į žmones išėjimui. Arba aš neatsimenu, kur padėjau :). Vakar vėl kartu susėdę mezgėm :). Tiksliau, aš didžiąją laiko dalį ardžiau. Norit tikėkit - norit ne - be jokio širdies skausmo, kas man nebūdinga :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 sausio 2019 - 10:51

liniuka,  kartais gerai nezinot legendu :)  arba tiesiog "pamirst" :)

as pachalturinu su jais kartais ir ivynioju  desreles :unsure: , tai vyras vis pabumba. nes siaip  desreles pas mus nevalgomas dalykas. tai karta metuose sitame patiekale sueina.  salia burokeliai su svoguniukais ir virtos pupeles,  pomidoru padazas :)

Atsakyti

o jum su megztom pirštinėm nešalta?

man jei vien pirštinės megztos tai košia kiaurai, aš jas ant pirktinių pirštuotų plonų nešioju tada pats tas :)

tas stulpelinis irgi nužiūrėtas

kai mes valgom silkę su bulvėm tai vaikis gauna tiesiog virtų bulvių su sviestu ir kefyro :)

šiemet per kūčias su mano broliu valgė sušius :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2019 - 10:54

na, man rodos jau laikas googlintis tą legendą :D

užteko vaizdą pamatyt, legendą pati susikūriau :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 24 sausio 2019 - 10:59

apie mezgimą

šitas man šiandien gražus

ypač spalva (nors pudriškai rožinis originalas irgi patinka)

image_medium2.jpeg

Žiauriai žiauriai gražus 

Atsakyti

Ingriga sakai storesni virbalai išgelbės siūlų trūkumo padėtį?

Galvoju kad laisvesnis mezgimas padėtu  :hmm:

Ingriga, ar tu vis dar juodulį mezgi?

Kiek pirmyn, tiek atgal  :lol:  o ir katinas nuo keliu nenulipa  :oh: 

Atsakyti

Katuk, nori pasakyt, kad už 8eur, kur rašo, kad sudetis 100proc klevų sirupas, netiket? Praeita sav. Lidle buvo akcija amerikoniškam tai 4,44eur.

Vejaraupiais aš sirgus, tai tikiuos, kad ner šansų apsikrėst, tik MB neatsimena, mamos dar neklausem. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2019 - 11:13