Labas, tebegaminate?
Kokosų pieno sriuba taip skaniai suskambėjo
Ir Šarangės, ir Restar postuose yra atpažįstamų elementų.
Nite, o kaip tau - patiko - sultinga? Naudojai klevų sirupą??? Ir visą pilną krūtinėlę taip kepei?
Patiko, kol šilta sultinga, o paskui - ne, bet galima pjaut ir dėt ant sumuštinio
Ojj, nee kokių dar klevų - mes ne tiek išpindėję
Pyliau šitą https://www.dansukker.lt/lt/gaminiai/visi-produktai/auksaspalvis-sirupas.aspx
O ką reiškia visą pilną?
jo žuvis, ypač silkė yra baubas, negali net prie stalo sėdėt kai mes valgom
smirda jam matote, bet šiaip palyginus labai smarkiai skųstis negaliu, prisitaikiau jau ko gero, atradau kas tinka, o tinka net visai nemažai dalykų
iš vis neseniai mane apšvietė
sako ar tu žinai kad vaikams netinka sumakaluoti dalykai, jie mėgsta viską atskirai
nu gerai kad nors kas šeimoj išmintingas ir paaiškina apie tai ką vaikai mėgsta
blogiau kai ima ir pasikeičia kokio suaugusio šeimos nario įpročiai ir prasideda kasdieninis klausinėjimas, o kąą man valgyt, meditacijos prie šaldytuvo ir t.t.
vat tada nors iš kailio išsinerk, nes netinka nei ką aš valgau nei ką jis pats anksčiau valgydavo
Vakar pasigavau savo gabų, bet pritingintį sūnų, ir mezgiau šalia, kol gerbiamas sąžiningas vaikas iš skaitomos knygos per didžiules kančias perrašė 10 ilgų sakinių. Kitos knygos, su trumpesniais sakiniais, neėmė - reikia rašyt iš tos, kur skaito. Nors niauzgė, kad tingi ir nenori. Tiek sąžinės vienoje vietoje suveikė va taip: atskyriau savo burokėlių su moheriu rankoves, pasimatavau, ir net maaaažą trupučiuką žemyn pamezgiau. Sakiau, tu dar zirsk ir nerašyk, tada aš dar daugiau pamezgėsiu.
O variacijos: čia mano mėgstamiausias patiekalas (apie aną savaitę spjaudytą ir neėstą reikalą) arba gi šito ašš nevalgau (apie pusmečio meniu žvaigždę) tai pažįstamos, gi kiek žmonių, tiek nuomonių, tik pas Restar nuomonių kombinacijų DAUGIAU.
NITĖS komentaras apie all-in-one patiekalo patogumą pavargusiose rankose - 100 balų!
sako ar tu žinai kad vaikams netinka sumakaluoti dalykai, jie mėgsta viską atskirai
Mano dičkis pritartų vaikystėj nevalgė jokių troškinių, mišrainių ir viso kito "sumakaluoto"
Pokalbis prie stalo:
- Kodėl nevalgai?
- Kaip galima valgyt tai, ko negali pamatyt ir atpažint ?
o tas klevų sirupas turi kokį specifinį skonį ar tiesiog saldu?
medus pas mus ne išpindėjimas, nes gi savas ir dykai
ale aną dieną irgi padariau vištienos salotas (vaikis sakė valgysiu valgysiu) ir medaus padažu užpyliau, nu mes su MB mėgstam
vaikis krapštė krapštė, sako kažkokia saldi ta mėsa, sakau nu aš pagerint norėjau, medaus padažo dėjau, sako tai žinok nepagerinai o sugadinai ( tiesiog citrina ir aliejus, actas ir aliejus, žolelių padažas, jogurto padažas, grietinė jam visai neblogai sueina, galvojau padažam gal neišrankus išskyrus majonezą)