Net neturiu jėgų skaityt jūsų diskusijų apie maistą. Gal ir man vit. D reikia išsitirt?
Freke,ačiū,kad obuoliukus priminei.gaminsiu ;)
Savo merginoms tada nekartojau😁 to D. Gal po metų. Buvo toks ant ribos, bet jau ne toks mažas.
Nu va - Restar, tai ar ne geriau man negaminti mano dukra sugebėjo padatyt fantastiškus-galvojau ir man pavyks.
žuviuko kadrilius virtuvinius tai net skaitant stresas užpuola. Ir ne esmė pagaminimo greityje. Ir keista, kad vaikai tokius eksperimentus valgo....
Ca cha katuk vaikai.... vienas pienu gyvas vakare ir dar gal kokia sriuba
arba kose, o kitas išsirinkęs krevetes is tu salotu... kayiniuko akytem paklapsejo ir ejau taip labai prasytos manu koses virt
as jau dziaugiuos jei MB ivertina teigiamai dicki tai po truputi pratinam ragaut ivairesnio maisto, nes 10 metu.... ir tie parys 7 meniu patiekalai jau pabodo man gaminti- tai vis laiks nuo laiko kazkas naujo uzkabina
bet jis pas mane kinservatorius kai atrado batone kepta kiausini pusryciams tai taip jau vos ne metus vien ji ir tevalgo su retom isimtim - kai tiesiog ismaldauju kazka kita leisti jam pagaminti
Aš stengiuosi gaminti, kad visi valgytų ir pavalgytų, saviškių jokiais vaikiškais niekais neužkiščiau . Jeigu gaminu virtinukus, tai jau visi valgom. Mano vyras leidžia sau gaminti kartais, ką nori - na, pvz krevečių, lašišos, kukurūzų, ryžių makaronų sriuba su kokosų pienu. Skani. Bet beveik tik mudu abudu ir valgėm. Merginos net į tą pusę nežiūrėjo. Nebuvau laiminga. Sunku man suprasti, kaip taip galima galvoti tik apie save. Tiesa, puodą didelį išvirė, tipo, visiems
. Bet verčiau jau pagalvotų apie visus... Augantys organizmai, užimtumas nemažas, kartais kai kurie grįžta vėliau už mane iš darbo, turiu pamaitint normaliai...
Vištiena su daržovėm obuolyje? Vaikai valgo??? Aš pavaišinta valgyčiau, bet kad daryčiau.... ne....nes dar valgytų tik vyras, bent iš mandagumo. Picos mes tik sau vieniems kepam bent 4 skardas per visą orkaitės dydį. Tiesa, gana plonas. Svečiams nebent užsakyti picų .
Kerpena, gali tirtis, gali nesitirt - turbūt vis tiek trūksta . Aišku, tai nejuokinga, gal tik dėl tokios banalios priežasties neturi tų jėgų....
Taip valgo. Ir dar praso. Matyt neispindeje
Taip valgo. Ir dar praso. Matyt neispindeje
Ne išpindėjime reikalas. Visi skirtingi.
o vaikai apskritai yr didžiuliai konservatoriai ir užsispyrę. Nemėgsta naujų skonių, dažnai mėnesiais valgo vieną ir tą patį. Kartais ir suaugę. Ir tai net ne su auklėjimu susiję.
Mano vaikai maži valgė viską. Bet aš įmantrybių ir negamindavau. Apie 16 metus atėjo nevalgymai pasirodė, kad daug ko nemėgsta, o galų gale vat kai ką iš vis metė valgyt. Ir dabar gan dažnai įvyksta tas reikalas, kai maistas po trijų dienų stovėjimo keliauja šiukšlinėn....
Pas mane Emilis ragauja žymiai visko daugiau, nei Vilius su Gyčiu kartu sudėjus. Man keista, kai mažius su manim brokolius be problemų valgo. Apie pirmų veido išraiškas nekomentuosiu.
Su MB paskutiniu metu parsisiuntę wow žaidimą. Reikia iš duotų 7 raidžių sudėt kryžiažodį. Paskutiniam jau suradom 104 žodžius ir vis tiek dar 2 tinkamų neatkasam.žodžiu, proto mankšta.
Ne išpindėjime reikalas. Visi skirtingi.
o vaikai apskritai yr didžiuliai konservatoriai ir užsispyrę. Nemėgsta naujų skonių, dažnai mėnesiais valgo vieną ir tą patį. Kartais ir suaugę. Ir tai net ne su auklėjimu susiję.
Aha, po tokio vaikų valgymo į kai kuriuos maisto produktus net žiūrėt nebegali ne tai kad pats valgyt
bet gamini ir gamini ir gamini
Mano didysis suaugo ir valgo viską, bet yra produktų, kurie skanūs nuo vaikystės ir gali net neabejot, kad tiks ir patiks
Naujausias vištienos file gaminimo būdas
https://rachelschult...s-best-chicken/
Šeimos galva nebuvo labai sužavėtas, nes garstyčių nemėgsta
labas rytas
mano vaikas iki kokių 3 metų labai mėgo kiaušinius, ir keptus ir virtus po pora sudorodavo kai buvom turkijoj su viskas įskaičiuota iš visko kas patiekta jis valgė tik ryžius be nieko ir virtus kiaušinius
nu ir atsivalgė iki tiek kad dabar neįsiūlysi niekaip
aš taip pavydžiu sesei kuri ramiai šeimyną kiaušiniene pamaitint gali...
Labas rytas,
Mano Kukulis keptus kiaušinius gali valgyt kiekvieną rytą, bet jis šiaip valgo viską, kuo daugelį stebina, kai valgo nuo mažens silkę, žuvį ir pan. Luknė irgi valgydavo viską, bet dabar jau raukosi nuo žuvies ir visokių jūros dalykų.
Mano Kukuliui vejaraupiai....
Kiekvienas savaip išpindėjęs esam . Netikiu, Freke, kad tavo vaikai valgo viską, sąmoningai ar nesąmoningai vis tiek dažniausiai gamini tą, ką žinai, kad valgys tikrai. Galų gale aš pati randu patiekalų, ingredientų, kurie, netgi turint omeny visą mano toleranciją ir atvirumą naujovėms, man ... nepatinka. Tai, pvz. žalia kalendra (grūdeliais - dievinu) ir mėsa, pvz. antiena, su cinamonu
.
Mano vaikai valgo obuolius (išskyrus vieną, kuris juos vartoja tik obuolių pyrage ir keptus, ir žalius, morkas, paprikas ir mėsą. Bet atskirai
. Saviškiais tikrai negaliu skųstis nei jų apetitu. Bet vis išlenda. Pvz. jeigu makaronai - tai dičkiui tik su mėsa. jeigu grikiai - tai jam jokių
. Ir tai būtent paauglystėje išlindo. Dabar jau mergina rėkia, kad avižų nekenčia, nors dar prieš pusmetį skaniai avižines košes valgė. Vakar nevalgė sumuštinio,nes batonas keistas, šiandien gavo ant duonos - paaiškėjo, kad ta dešra nepatinka... Tai nieko ir nedaviau, sakiau, pasiimk, pasidaryk pati, ką valgysi. Didelį obuolį išsinešė.
Žuvis išvis yra jautrus dalykas. Čia klausia, kodėl tiek mažai iškepiau, čia tik pastumdo lėkštėj. (Prieš Kalėdas tolerantiškiausias maisto atžvilgiu vaikas putojosi, kodėl žuvis 3 dienas iš eilės ). Tiesiog daugiau garnyro suvalgo, badu nemiršta. Kuo tikrai džiaugiuosi, kad daržovės eina beveik visos salotose. Netgi turiu vieną receptą, kur salierų stiebus kapoja apsilaižydamos abi panos
.
Nite, o kaip tau - patiko - sultinga? Naudojai klevų sirupą??? Ir visą pilną krūtinėlę taip kepei?
Žodžiu, maistas nesibaigianti tema, nes kasdien reikia valgyt . Dar neturiu idėjos vakarienei....