Qqte, Antėjoj dariau. Pas mus į darbą atvažiuoja ir paima tyrimus kokius nori.
Katuk, sakai čia jau labai mažai
Žinoma mažai. Pas mane buvo apie 40, tai jau gydytoja sakė didelis trūkumaa, liepė pradines dozes dvigubas gert. Ir dar pripaišė , kad nuo to galva svaigsta.
o ir tam tyrimų lapely, kur normų ribos, tai iki 25 rašo jog didelis vit D trūkumas. Po to iki 50 jau tik trūkumas, iki 75 nepakankamuas
Is vienos puses suprantu Restar nora is kitos dziaugiuosi kad per 5 metus sesuo pas mane buvo 3 kartus po 20 minuciu. Tai nei kazko daryt nei ka. Arbatos atnesiau prie batuto ir isvaziavo. O suprantu, nes mano teta su draugu kompanija daro toki "perfekte Dinner". Populiari laida vokieciuose. Tai jie renkasi karta i ketvirti eiles tvarka pas kazka i namus ir daro visokias prasmatnias vakarienes. Tetai ta proga net serveteles siuvinejau su sveciu inicialais. Ir isbando ten jau visko.
O is tokio pigesnio ir skanaus pas Olaiva valgiau obuolius idarytus vistiena, morkom paprikom. Ir kepti ir kaiteje. Su bulviu kose. Gal kokiu darzoviu turi. Zinau, kad vilniuje raugintas visokias, ne tik agurkua ir kopustus.
Žinoma mažai. Pas mane buvo apie 40, tai jau gydytoja sakė didelis trūkumaa, liepė pradines dozes dvigubas gert. Ir dar pripaišė , kad nuo to galva svaigsta.
o ir tam tyrimų lapely, kur normų ribos, tai iki 25 rašo jog didelis vit D trūkumas. Po to iki 50 jau tik trūkumas, iki 75 nepakankamuas
Nu palauksiu dar dviejų tyrimų ir gal reikės pas gydytoją apsilankyt, kad dozę paskirtų
Oi, ne, aš seniai kalnų maisto atsisakius. Dėl to ir noriu sotaus normalaus karšto, kad paskui nieko beveik nereikėtų. Gal padėsiu užkandukui avinžirnių skrudintų ir alyvuogių . Gal dar sūrio, ir viskas. Arba kokių krevečių paprašysiu, kad vyras paskrudintų su avokado-česnakų padažu. Tada reikia karšto su daržovėm ir torto. Tai dėl to karšto ir neapsisprendžiu.
Man net pačiai juokinga, tiesa sakant, šita "drama". bet moterys, va, iškalba stresiukus . O idėjom pasidalinti niekam nepakenks. Dėl tų dubenėlių su bulvių koše - esu gal kažkada darius. Niekaip nesuprantu, kuo jie gali būt pranašesni už paprastus kotletus ir bulvių koše. O terlionės daugiau. Jaučiu, kad persiritus į antrą gyvenimo pusę net ir maiste imu vertinti labiausiai grynus dalykus, kuo mažiau perdirbtus, užkeptus ir pan
.
Man paskyrė po kapsulę per savaitę vitamino D gert. Be tyrimo. Vaikams pradėjau duoti Oilesen, sakė, kad jo neperdozuosiu. Jaučiu, kad visiems reikia.
Pasitariau su kaimyne ir einu ardyt megztinio iki kišenių. Patrumpinsiu ir kišenių nebeliks . Bet cepelinams gal turėsiu kuo apsirengt
.
Sveikos
apie maista? As siandien kadriliu virtuvej atsokau- eksperimentas ivertintasbuvi puikiai šiltos Batatos salotos su krevetem gavo riebu pliusa
sar avokadu saltsriube rytojui i darba papildomai pasidariau
ir pusryciam kepti obuoliai jau paruosti
- ryt be streso galesiu ryta pradeti
Restar as tai savo svecius vaisinau tokiu ptiekalu- labai skaniai sveite, o ir padaroma labai greitai ir tikrai sotu.
https://m.delfi.lt/1...php?id=66927228
torta dariau sita- gavosi toooobulas tik kad ji tau jau ryt reiktu susitepti, kad skonis butu nenusakomai fantastiskas
Jei reikia lengvai ir greitai pagaminamo torto- tai is vakaro gali sumuksuiti Tiramisu jei dar ant virsasu kokia braske ar silauoge bus- tobula!!!
Dėl tų dubenėlių su bulvių koše - esu gal kažkada darius. Niekaip nesuprantu, kuo jie gali būt pranašesni už paprastus kotletus ir bulvių koše.
O tu pareik trečią nakties iš darbo ir bandyk pavalgyt kotletas, bulvių košė, lėkštė, dar šakutė, dar šildyt - dar būtinai kas nors nukris
o tokį radai šaldytuve, suvalgei šaltą stovėdamas ir griūk į lovą
NIte . Čia tai 100 proc. aiškus privalumas! man neaktualu. Mano berniukas 4 val. ryto geriau picą išsikepa
.
Apie Napoleoną galvoju, seniai kepiau, gal susigundyt....
Katuk, prisimenu tavo falafelius . Atsikandau ir.... to užteko
. tai buvo pirmi mano valgyti falafeliai, dėl to pati niekada ir nebandžiau daryti
.