Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, ne visi vaikai valgo vien chemijas ir ne visi vaikai nevalgo nieko, yra ir normalų maistą valgančių vaikų,  todel visada padarau ir normalaus maisto, nors nuperku kažkiek ir chemijų ir saldumynų :) Ir nesvarbu ar aš stresuoju ar ne, jei jau ruošiu vaikams gimtadieni, tai nenoriu, kad iš jo parėję vaikai pasakytų, kad nebuvo ką valgyt, tačiau turbūt čia mano problema :)

Juk lygiai taip pat ir mezgėjų meetuose norim kažką skanaus nusivežt, kažkuo nustebint, kažkokį savo firminį patiekalą pagamint :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 sausio 2019 - 18:50

Lašišą paprieskoniuoti, suguldyti į gilesnę keptuvę ir užpilti apelsinų sultimis kad beveik apsemtų. Uždengus dangtį troškinti, kol sultys karamelizuosis. 

Lašišą paprieskonuot, apvynioti kumpio juostelėmis, uždengti folija ir kišti į orkaitę. Baigiant kepti atidengti, kad paskrustų.

Pikantiška mišraine įdaryti džiovintas slyvas.

Šarange, džiaugiuosi geromis žiniomis  :4u:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 sausio 2019 - 19:18

Šarange, pasirašau po kiekvienu žodžiu 100 proc, nebūčiau sugebėjus taip surinkt žodžių.  Pritariu Liniukai, Qqutei, Šarangei dėl kaimiečių - be mėsos nieko nebus :). Apie vištienos vėrinukus irgi galvojau, paprasta, gerai atrodo.

Vištieną kiniškai ir čili sriubą, kiaulieną korėjietiškai irgi galvojau, dar galutinai neatmečiau. 

Apie maltinukus orkaitėje - daugiau info please :4u:  :4u: i :4u:   Apie kibinus irgi galvojau. Bet tai sultinio gal tada reik :hmm: . Kažkaip įprasčiau paduoti normalų karštą patiekalą.  O šiaip, kaip žmogus kartą per 5 metus atvažiuoja, tai norisi sutikt kaip tikrą svečią. Nenustebinsiu, aišku niekuo. Bet visada įdomu išgirsti jūsų patirtis, ką gaminat, gal kas irgi idėjų pasisems :4u:  Ačiū įsitraukusioms :wub:. Bemąstydama ir savo smegenis biškį prikeliu, prisimenu, ką gamindavau anksčiau, kai tų svečių daug dažniau būdavo. Liniuka, ne viskas nauja, bet labai ačiū, kad pasakoji,

įdomu.

Lašišą vaikai valgo tik ant griliaus keptą, nemėgsta jokių mandrybių. Doradas mes su vyru dievinam, mergos tai valgo truputį, tai visai ne. O mokėt brangiai ir dar valgytojų ieškot - ne.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 sausio 2019 - 19:16

Mano šeimoj, labai verinami kotletai (gal maltinukai :D  )
nr.1 visiškai įprastai padaryti, lengvai apkepti+morkos, svogūnai ar kokios kitokios daržovės ir į stiklinį indą (ar tinkamą puodą) įkišami į orkaitę pasitroškinti.
nr.2 kotletai kepami "blėkoj", ant kepimo popieriaus, bet su įdaru. Kaiušinis su ferm.sūriu arba dž.slyvos.

Atsakyti

Apie maltinukus orkaitėje - daugiau info please :4u:

Mano valgančioji šeimynos dalis šituos gerai vertina :D

http://skanusgyvenim...gas/kepuriukai/

Tik aš kiaušinio nededu ir majonezo ant viršaus dedu vos vos :mirksiukas:

Galima vietoj žalio svogūno dėt kepto, galima pievagrybių pakeptų su svogūnais :rolleyes:

Atsakyti

O dar atsiminiau toki vyniotini is farso kiausiniu ir surio, irgi skanu budavo kai terliotis netingedavau 

https://www.lamaista...-su-farsu-10310

Atsakyti

Tai va pasirodo, kodėl aš svečių nekviečiu ir balių nedarau. 

Nes gamint nemoku.

kaži, kas geriau -chemija ar koks sudžiūvęs susvilęs nevalgomas patiekalas :hmm:  kaip pvz į vienus cepelinus pas Liniuką atsitysiau tipo falafelių :D  nuo vieno kąsnio paspringt buvo galima. Kas nors pamena?

Tai vat kažkaip renkuosi mažiau streso ir mažiau maisto. Gi tie svečiai ne paėst susirenka. 

Čia iš senų laikų dar likę tie įpročiai svečią pamylėt didžiuliais kiekiais kuo įvairesnio maisto

Atsakyti

Va tie nites uzrodyti irgi neblogi kepuriukai, ir idara koki nori galima

Atsakyti

Pasidariau vit. D tyrimą. Rezultatas 19.3. Norma 75-250. Jauč reik pagert ko nors :hmm:​ 

Atsakyti

Pribaigiau pagaliau as ji,uzmerkiau

Vaikis sake biski kanda, sakau po skalbimo pasvelnes

Priminkit kaip ten su balzamu reik mirkyt?Lusasita tu lyg naudoji..plauku balzamas tinka?nes nu minkstikliu skalbiniams pas mane su ziburiu nerasi

Atsakyti

Liniuka kur darei?as galvoju irgi pasidaryt, sunku kazko paskutiniu metu oavargus tokia, jegos raumenyse ner ir t.t.

Atsakyti

Ooo Liniuka, jau pas tave kritinė norma. Reik arklinės dozės atstatymui. 

man kaip koks siaubo fimas, kai prisimenu, kad mano panoms prieš keletą metų rado 11 ir 8...dabar aš joms beveik stabiliai maitinu kapsulytes...

Atsakyti