Šarange aha aš irgi pagalvojus buvau apie baltą mišrainę ir veganus, bet atsiminiau kad kiaušinis dedasi
Mes niekad nededam kiaušinių
Reiškia, aš viena koja arčiau veganų
Qqte, aha pamokė ir visai gaunasi. Ant vienos mergaitės ir praktiškai parodė. Išsikvietė ją kaip savanorę, pamatavo pulsą 103. Tada liepė kvėpuot ir po kelių minučių pulsas jau buvo 90. Nors galvojom, kad prieš 100 žmonių auditoriją metodas gali ir nesuveikt. Dar galima tiesiog pilvu kvėpuot, svarbu, kad diafragma įsitemptų.
Įvertinimo. aišku, čia labai būt į temą visokie savęs programavimo pratimai ir būsenos, bet aš pažįstu tą jausmą, kai norisi parodyt visas savo geras puses prieš seniai matytus žmones.
Aš visai suprantu Restar ir čia visai nesvarbu kas ko iš tavęs tikisi, tiesiog pats iš savęs nori kažkaip skaniai/įdomiai/netradiciškai pavaišint, kad liktum įvertinta ir svečiai pasotinti.
Pas mane svečiai renkasi 2k.per metus tradiciškai per vaikų gimtadienius ir aš visada noriu, kad būtų kažkas įdomesnio ir skanesnio ant stalo ir ne todel, kad iš manęs to tikisi ar svečiai išrankús, tiesiog smagu, kai valgo, patinka, įvertina, recepto paprašo, iš kitos puses pačiai gera proga ką nors naujo išbandyt ir nesinori tais pačiais šedevrais metais iš metų vaišint
Gal aš senamadiška, bet man nesuprantama, kai svečiai vaišinami pirktiniais cheminiais zakusonais, kad ir vaikų gimtadieniuose, ne kartą Lukne yra grįžus iš "balių" alkana.
As tai savo vaika pamaitinu pries visokius gimtadienius, nes zinau kad nevalgys nieko kas ant stalo nesvarbu ar pirktiniai uzkandziai ar mamos su meile pagaminta (nes ne jo mamos) ir dzin man kuo ten vaisina Sakyciau geriau jau pirkt "chemijas" negu stresuot pagaminus jad jad kazkas nevalgo gal neskanu Ogi stresas kenkia kaip Liniuka isiaiskino Bet kam patinka gamint mandrybes visokias tai kodel ne 😀 As kazkada irgi megau virtuvej suktis, bet isgaravo ta meile puodams ir keptuvems kazkur negriztamai 😆 Dar i pasiulymu Restar krepseli, gal kokia vistiena a la kiniskai tiktu?
Cili?
Gal aš senamadiška, bet man nesuprantama, kai svečiai vaišinami pirktiniais cheminiais zakusonais, kad ir vaikų gimtadieniuose, ne kartą Lukne yra grįžus iš "balių" alkana.
Nojus kartą tokiam zakusonų pirktinių gimtadienyje buvo,kai buvo trečiokas. Atsistojęs apsidairė ir sako:"o čia normalaus maisto bus???" Ta mama paklausė,kas tas normalus maistas?Tai Nojus:"sriuba ir antras"