Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Iš youtube o gal iš rusaičių, bet jau senai taip darau.

Atsakyti

Irgi ne taip. Paprasčiau :) 

Atsakyti

Labas.

Man atrodo, kad aš užbaiginėju taip, kaip Niuma, bent jau jos nuotraukose vaizdas toks pat, kaip manojo užbaigimo. Jeny's Surprisingly Stretchy Bind-Off vadinasi. 

bet tai kad tai tas pats :hmm:

Atsakyti

nu vaizdas tai toks kaip su uzmetimais

Atsakyti

Jo, su užmetimais, bet negrįžinėju atgal. Pas mane ant dešinio virbalo nebūna 3 akių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 23 sausio 2019 - 14:09

va čia kažkoks kitoks, nors dar ne visai pagavau, kur ten kas sukiojasi

https://www.youtube....h?v=31nfF5pG-8I

o čia net tryus būdai aptariami

https://www.youtube....h?v=uLUSL9z2aD8

Atsakyti

Sekta apie mezgimą, o aš apie valgymą paprašysiu pagalbos. Aišku, sunku ir kasdienybėje, bet čia ir pati kažkaip galiu išsisukti. Bet sekmadienį pavaišinti svečius - no idea.... Ypatumas tas, kad tie mano svečiai patys užsiaugina vištų, kalakutų, kiaulių, tai iš šitų produktų niekuo nenustebinsiu, gal priešingai... O pavalgyt mėgsta :). Buvau sumąsčiusi, gal sušiais pavaišinti, bet po ilgo kelio visgi norėsis ko šilto. Vyras siūlo lašišos gal kepti, nu galimas variantas, jeigu rasiu kur su akcija :). Cepelinai, manau, patiktų, bet nerizikuosiu, nes nepasitikiu savim, kad skaniai pavyks. Kugeliu irgi nenustebinsiu :)., nors ir gera idėja :). Gal dar kokių fainų užkandukų neseniai kuri darėt? Ir net torto nesugalvoju, kokio noriu.... Mintyse nebent koks Velnio maistas arba išvis sūrio pyragas, bet taip banalu viskas.... Žodžiu, jaučiuosi visiška asocialė, senokai buvo rimtesnių svečių, o ir supratau, kad jų turbūt ir nenoriu (žiūrint kokių, aišku), nes vien tik galvos skausmas. Dar ir namus reikės atitinkamai patvarkyti, tai savaitgalį mezgimo nenumatyta :(.

Atsakyti

Restar o tikslas yra ypatingai nustebint ar tiesiog skaniai ir sočiai pamaitint?

Atsakyti

Ne, nėra tikslo ypatingai nustebinti - skaniai ir sočiai labiau :). Na, bet kad nebūtų jiems visiška kasdienybė :)

Atsakyti

ta maisto gamyba būtiniai naminė turi būt? pvz tortų tikrai visokių skanių pilna pirkti.

lašiša man skanu ir tiesiog virta. viskas labai greit padaroma, todėl nepavargtum. svarbu padažiuką skanų pasigamint

užkandukas mano firminis..... žalias suktinukas su lašiša :D  beje tokių suktinukų galima ir lavaše ir ne su žuvim prisigamint

man patiko visai pikantiška mišrainė ant čipso :rolleyes: į pikantišką galima įmaišyt ananaso, gaiviau gaunasi.

primenu moliūgo salotas :rolleyes:

alyvuogių namie pasimarinuot. dabar kaip tik tom didelėm bankėm graikiškom Mxm akcija

Atsakyti

Restar, aš paskutiniu metu darau armoniką. (Gabalas kokios kiaulienos(pvz. Nugarine) pjauni, kaip kepsnius, bet iki galo neperpjauni. Paprieskoniuoji, galima majonezu įtrint. Tarpe dedi sūrius: mocarelos, fermentinį, pomidorų, svogūnų.

Į foliją ir į orkaitę valandai 175-180 laipsnių.

Mišrainė: smulkintas kalafijoras (nevirtas), su pomidorais ir majonezu. Galima svogūno, sėklų, skirtų salotoms.

Brokolio salotos su spanguolėm ir raudonu svogūnu.

Silkė su garnyru iš tarkuotų obuolių plius pjaustytų svogūnų ir majonezu. 

Kitas garnyras: smulkinti saulėj džiovinti pomidorai, marinuoti maži agurkėliai ir sėklos. Gali būti saulėgrąžos ar linų sėklos.

Dar galima sluoksniuotoj tešloj krabų lazdelių orkaitėj pakept.

Surašiau savo Naujų metų vakarienės meniu :)

Atsakyti

man patinka pvz užkepti kepsniai (lokio kąsnis kitaip vadinamas), korėjietiška sprandinė dar

arba tiesiog orkaitėj kepta višta :) nemėgstu stovėt prie puodų kai svečiai ateina tai beveik viskas orkaitėj pas mane

nu arba picas tarkim namines..bet čia jau labiau terlionė, bet padus galima pasidaryt iš vakaro gi

apie desertus nepasisakysiu, nekompetetinga

Atsakyti