Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vakar per Riesiu trijule vaziuodama apie gatgeta  galvojau :) 

Atsakyti

gumas pas mane ištepė,kai saloną valė. bet gali būti,kad tas pats silikonas ir tam mechanizmui tiks supurkšti.nu nesinori su šaliku pasirišus dureles po miestą važinėtis :D

Atsakyti

Aš irgi vargstu su durelėm :B Kada nori atsidaro, kada nori neatsidaro :B​ Nors visaip kaip suteptos. 

Atsakyti

Meistras neatraso. Kai atsilieps brukstelsiu.

Atsakyti

pas mus tai kai šalta tiesiog vienos durelės neatsirakina automatiškai (iš vidaus atsirakina rankiniu būdu o va su pulteliu nea)

Atsakyti

man buvo kažkada bagažinė  neužsidaranti. tia meistrelis išrinko visą mechanizmą ir kiekvieną detalę sutepė.

Atsakyti

vakar per Riesiu trijule vaziuodama apie gatgeta  galvojau :) 

Penktadienį būsiu pasiruošusi galvojimui Šiauliuose ;)

Atsakyti

Visa diena įtemta. Pilnatis. Telefono iš rankų nepaleidžiu. Mašiną atsiėmiau. Daug kašmyrų.

qqte, nei vienu iš parodytų neužbsiginėju. Nežinau, kur rast, nebent paprašysiu, kad nufilmuotų, kaip darau ir i kambarėlį įkelsiu.

Atsakyti

Sm išprotėjo, neleidžia failų įkelt. Iš 5 karto foto prikabino.

Priedas  received_1451780911625091.jpeg   204,66KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_359953621491682.jpeg   138,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

pas mus tai kai šalta tiesiog vienos durelės neatsirakina automatiškai (iš vidaus atsirakina rankiniu būdu o va su pulteliu nea)

Pas mane dabar taip buvo. Ne tik kai šalta- vairuotojo durelės nustojo užsirakinėt. Pasirodo durelėse du laidai sutrūniję ir nekontaktavo elektronika. Sąskaita remonto virš 200.

Atsakyti

niuma, o tai kur išmokai?

Atsakyti

Labas.

Man atrodo, kad aš užbaiginėju taip, kaip Niuma, bent jau jos nuotraukose vaizdas toks pat, kaip manojo užbaigimo. Jeny's Surprisingly Stretchy Bind-Off vadinasi. 

Atsakyti