vakar per Riesiu trijule vaziuodama apie gatgeta galvojau
gumas pas mane ištepė,kai saloną valė. bet gali būti,kad tas pats silikonas ir tam mechanizmui tiks supurkšti.nu nesinori su šaliku pasirišus dureles po miestą važinėtis
Aš irgi vargstu su durelėm Kada nori atsidaro, kada nori neatsidaro
Nors visaip kaip suteptos.
Meistras neatraso. Kai atsilieps brukstelsiu.
pas mus tai kai šalta tiesiog vienos durelės neatsirakina automatiškai (iš vidaus atsirakina rankiniu būdu o va su pulteliu nea)
man buvo kažkada bagažinė neužsidaranti. tia meistrelis išrinko visą mechanizmą ir kiekvieną detalę sutepė.
vakar per Riesiu trijule vaziuodama apie gatgeta galvojau
![]()
Penktadienį būsiu pasiruošusi galvojimui Šiauliuose ;)
Visa diena įtemta. Pilnatis. Telefono iš rankų nepaleidžiu. Mašiną atsiėmiau. Daug kašmyrų.
qqte, nei vienu iš parodytų neužbsiginėju. Nežinau, kur rast, nebent paprašysiu, kad nufilmuotų, kaip darau ir i kambarėlį įkelsiu.
Sm išprotėjo, neleidžia failų įkelt. Iš 5 karto foto prikabino.
received_1451780911625091.jpeg 204,66KB
0 Parsiųsta kartų
received_359953621491682.jpeg 138,61KB
0 Parsiųsta kartų
pas mus tai kai šalta tiesiog vienos durelės neatsirakina automatiškai (iš vidaus atsirakina rankiniu būdu o va su pulteliu nea)
Pas mane dabar taip buvo. Ne tik kai šalta- vairuotojo durelės nustojo užsirakinėt. Pasirodo durelėse du laidai sutrūniję ir nekontaktavo elektronika. Sąskaita remonto virš 200.
niuma, o tai kur išmokai?
Labas.
Man atrodo, kad aš užbaiginėju taip, kaip Niuma, bent jau jos nuotraukose vaizdas toks pat, kaip manojo užbaigimo. Jeny's Surprisingly Stretchy Bind-Off vadinasi.