Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na, man pėstute biškiuką per toli :) ir mano kaimo autobusų grafikai retoki.

ale bet viskas įmanoma. gal net greičiau nei kokiai Restar :D

mano merigoldas užbuksavo. kažkas ten su kaklo išmėmimu neįsipaišo, jau pora kart paardžiau ir dabar nesu tikra, ar gerai. o ir pamezgu labai minimaliai, visokios ten procedūros ir mankštos, grįžtu namo vėlai. bet raumenukus jaučiu :D  ir tatuškių keletą turiu :D

Atsakyti

:rolleyes:​ injekcijas pvz. Katinėlio forma užsakei

Atsakyti

Niuma kokį darai paroo?

Atsakyti

Aš kai išmokau elastingą užbaigimą, taip kaklus tik taip nuleidžiu :)

Man irgi įdomu, kokį tu naudoji.

Žinau tokį https://www.youtube....Bhe-JYmgI&t=78s

Atsakyti

Šitą su užmetimais kelis kartus bandžiau bandyt bet man jis taip negražiai gaunasi, gal siūlai netiko arba aš kreivarankė

Atsakyti

:rolleyes:​ injekcijas pvz. Katinėlio forma užsakei

grečiau angelėlio :D  tokie sparneliai ant sprando nuo elektrodų prisiurbimo lieka :D

Atsakyti

aš šitą su užmetimais irgi darau, bet ne visada. nes irgi gaunasi tokia rumbė kažkokia

Atsakyti

aš šitą su užmetimais irgi darau, bet ne visada. nes irgi gaunasi tokia rumbė kažkokia

Aš šitą darau atnarai 1x1, tai tie "mazgeliai" visai normaliai atrodo, o 2x2 man nepatinka.

Bet irgi kaip kada, reik pareguliuot siūlo įtempimą, kokio laisvumo užmetimus daryt. Kažkokį pusiau medvilninį siūlą nuleidinėjau plonesniu virbalu :rolleyes:

Atsakyti

o 2/2 kaip gražiai nuleist elastingai?

Atsakyti

Limit,kuo dureles tavo vyras supurškė? gumos pašalo ar fiksatorius,kad neužsidarė? šiandien ir aš išlėkiau vežt vaikus,atsidaryt atsidarė,o užsidaryt ne :D tai teko vyro mašiną imti,nes jis serga,guli,balso neturi...

Atsakyti

o 2/2 kaip gražiai nuleist elastingai?

filmuke rodė,kad 2 eiles berods iš 2*2 stulpelių pamegzti 1*1,sukeičiant kas kkažkelintą akį,bandžiau, gerai gaunasi ;)

Atsakyti

Olaiva ta prasme kaip nuleidžiant adata?

nu reik pasimėgint, nes vakar susinervijus išardžiau viską

kas tam vaikui tokią galvą užaugino :D

Atsakyti