Liniuka, ekranas nusifotkina skirtinguose telefonuose skirtingai. Pvz., Samsunge- delno šonu brauki iš kairės į dešinę. Xiomi (mano naujam) braukiant trim pirštais žemyn per ekraną.
Kaip tai kur gyvenam?
Sostinėj
kaip ir pas visus - vietos kieme nėr
o nuo manęs iki Liniukos ne tik pievą, ir prūdą galima rast
Pievos ir užšalę prūdai tai čia niekis, blogiau kokią tvorą priėjus bandant kampą nukirst
Nite, o pro tave 32 nevažiuoja? Nu nes jo stotelė mano patvory
Nite, o pro tave 32 nevažiuoja? Nu nes jo stotelė mano patvory
Važiuoja ne patvory, bet už kampo
Niuma, trys pirštai suveikė
Screenshot_20190122-205426.png 758,3KB
0 Parsiųsta kartų
Man muset irgi pestute pac tas
Liniuka o kokia ten stotele gal ur nuo manes kas vaziuoja
Na, tai slaptoj vietoj adresą parašyk, pasigooglinsim, Trafi pažiūrėsim, ką pasiūlys . Aišku, dar galima prašyt, kad vyras atvežtų, o paskui atvažiuotų pasiimt
.
Panašu, kad turėsiu mašiną pati. Vaikai į gimtadienį tą dieną pakviesti. Buvau pamiršus.
Labas rytas,
Panagrinėjau Liniukos stoteles, tai visai realu ten atvažiuoti be mašinos. Tik cepelinų laiką prie 32 grafiko priderint ir viskas.
Labas rytas,
Tai visos, kurios važiuoja su autikais pas Liniuką gali vežtis po vyno bonką. Nėr blogai.
Labryt, man važiuot 3 autobusais, bet savaitgalį beveik įmanoma į 1 val įtilpt .
labas rytas
vakar nepabaigiau dar megztuko vaiko nes kaklas pasirode tuo budu kaip norėjau per siauras...eisiu ieškot elastingo užbaigimo
apžiūrėjau ir aš stoteles tai man pėstute tikrai greičiau nei autikais (bet turiu įtarimą kad atveš)
Aš kai išmokau elastingą užbaigimą, taip kaklus tik taip nuleidžiu