Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, ekranas nusifotkina skirtinguose telefonuose skirtingai. Pvz., Samsunge- delno šonu brauki iš kairės į dešinę. Xiomi (mano naujam) braukiant trim pirštais žemyn per ekraną.

Atsakyti

Kaip tai kur gyvenam?  :bigsmile: Sostinėj  :D kaip ir pas visus  -  vietos kieme nėr  :P o nuo manęs iki Liniukos ne tik pievą, ir prūdą galima rast  :lol:​ 

Pievos ir užšalę prūdai tai čia niekis, blogiau kokią tvorą priėjus bandant kampą nukirst :D

Nite, o pro tave 32 nevažiuoja? Nu nes jo stotelė mano patvory :B​ 

Atsakyti

Nite, o pro tave 32 nevažiuoja? Nu nes jo stotelė mano patvory :B​ 

Važiuoja  :bigsmile: ne patvory,  bet už kampo  :D​ 

Atsakyti

Niuma, trys pirštai suveikė :yahoo:

Priedas  Screenshot_20190122-205426.png   758,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man muset irgi pestute pac tas

Liniuka o kokia ten stotele gal ur nuo manes kas vaziuoja

Atsakyti

Na, tai slaptoj vietoj adresą parašyk, pasigooglinsim, Trafi pažiūrėsim, ką pasiūlys :). Aišku, dar galima prašyt, kad vyras atvežtų, o paskui atvažiuotų pasiimt :).

Atsakyti

Panašu, kad turėsiu mašiną pati. Vaikai į gimtadienį tą dieną pakviesti. Buvau pamiršus.

Atsakyti

Labas rytas,

Panagrinėjau Liniukos stoteles, tai visai realu ten atvažiuoti be mašinos. Tik cepelinų laiką prie 32 grafiko priderint ir viskas. :)

Atsakyti

Labas rytas, 

Tai visos, kurios važiuoja su autikais pas Liniuką gali vežtis po vyno bonką. Nėr blogai.  :D​ 

Atsakyti

Labryt, man važiuot 3 autobusais, bet savaitgalį beveik įmanoma į 1 val įtilpt :)

Atsakyti

labas rytas

vakar nepabaigiau dar megztuko vaiko nes kaklas pasirode tuo budu kaip norėjau per siauras...eisiu ieškot elastingo užbaigimo

apžiūrėjau ir aš stoteles tai man pėstute tikrai greičiau nei autikais (bet turiu įtarimą kad atveš)

Atsakyti

Aš kai išmokau elastingą užbaigimą, taip kaklus tik taip nuleidžiu :) 

Atsakyti