Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skaitau kažkaip iš šalies jūsų planus :D

Sorry, kad toks mažas tas mano kiemas. Kitą kartą galim rinktis pas tą, kas didelį turi :D

O šiaip tai siūlau palikt pašilaičiuose. Tik visų prekybcentrių parkingai mokami, tai reikėtų gatvėj palikti.

Atsakyti

Liniuka, ta prasme, tavęs nebus namie? Iš serijos: kam tau tas adresas, tu ir taip atvažiuok :D

Atsakyti

Vyrą namie paliksiu :D​ 

Atsakyti

Vyrą namie paliksiu :D​ 

Maniškis sužinotų, kad pas mus į namus ruošiasi būrys moteriškių, tikrai sau komandiruotę savaitei išsirašytų :lol:

Atsakyti

Skaitau kažkaip iš šalies jūsų planus :D

Sorry, kad toks mažas tas mano kiemas. Kitą kartą galim rinktis pas tą, kas didelį turi :D

O šiaip tai siūlau palikt pašilaičiuose. Tik visų prekybcentrių parkingai mokami, tai reikėtų gatvėj palikti.

Kiek aš įsivaizduoju apylinkių geografiją  :hmm:  tai man labiausiai apsimoka mašiną palikt savo kieme :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 22 sausio 2019 - 18:24

Nite, o pas tave kieme vietos kiek? Ne moteriškė, tik mašinom :)  .

Atsakyti

Kiek aš įsivaizduoju apylinkių geografiją  :hmm:  tai man labiausiai apsimoka mašiną palikt savo kieme :rolleyes:

Pėsčia eisi?  :D Mapsai rodo 2 km :B​ 

Atsakyti

O tai 2 km yra atstumas, kurio negalima nueiti?  :hmm:

Kam kačmyrinių kelnių? Tik už kokius 790 pinigų :).

Screenshot_20190113-114250_medium2.png

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 sausio 2019 - 19:54

Nu kaip jūs mokat tuos screenshotus įdėt :B Man tai niekaip nepavyksta :B​ 

Atsakyti

Pėsčia eisi?  :D Mapsai rodo 2 km :B​ 

Aš pagalvosiu, normaliai būtu pusvalandis gal šiek tiek daugiau :D

Bet jei drakius vilksis kartu, tai kąašžinau :lol:

O tai 2 km yra atstumas, kurio negalima nueiti?  :hmm:

Jei tie du km keliu ar taku, tai galima ir nueit, o jei tiesiai per pievas  :blink: viduržiemy :lol:

O ir kelių būna :oh: važiuoju kasdie Sudūvių gatve, vaikšto žmonės pėstute į Justiniškes, o šaligatvio tai nėr, jokio :oh:

Atsakyti

Nu, nežinau, kur jūs ten gyvenat :D. Per pievas aš viduržiemy studijų metais pasivaikščiojau :). Ir traktorium buvau vežta, ir kaimyno rogėm.

Liniuka, aš konkrečiai tai tik tokį screenshotinį paveiksiuką iš Ravelry įdėjau, pati nebandžiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 sausio 2019 - 20:12

Kaip tai kur gyvenam?  :bigsmile: Sostinėj  :D kaip ir pas visus  -  vietos kieme nėr  :P o nuo manęs iki Liniukos ne tik pievą, ir prūdą galima rast  :lol:​ 

Atsakyti