Šarange, miegok, tik nesirk ;)
Laba dienelė ;)
Vos spėju sekt! Koks produktyvus periodas sektoj! ir Lace samaninė žalia labai graži spalva
Cepelinuosna labai noriu, bet kol kas nežinau,kaip seksis, nes a) būsiu tiesiai po budėjimo, b) vis dar vyksta derybos su vyru ir vaikais (jam labai patinka mane erzint, nes patogu gi kai atsikeli ir vaikai mamai ant kaklo,turi beveik visą dieną sau ). Tai klausimas būtų, kelintą išvažiuojam ir kelintą grįžtam preliminariai, jei kas nors mane paimtų?
Aš su vyru šį kartą irgi auto nepasidalinu, nes jis nori išsivežt mus į Sartus. Nuo Sartų išsisuksiu, bet mašiną teks jam duot.
Dar mano žiniom gaaaal Vincis su vyru dėl mašinos pasitart gali. Palaukiam jos info, nes tada vietos visoms užtektų. Ir drakiams
Pasivijau tą vietą, kiek visos nugaros nuardžius buvau. Gražu. Ir plotis tinkamas- nei per siaura, nei per platu.
nepamirškim, kad pas Liniuką telpa tik viena, iš bėdos dvi mašinos
tai viena iš Kauno ir viena iš Vilniaus, ai nu gerai, Vilnius gali pėsčias ateit, užleisim kam nors iš kitų, nei išvardinti taškai
Čiuku čiuku traukinuku
Kažkaip vis tiek atvyksim.
Pas mane vilnietės prieš 9 metus irgi traukiniu atvyko.
nepamirškim, kad pas Liniuką telpa tik viena, iš bėdos dvi mašinos
tai viena iš Kauno ir viena iš Vilniaus, ai nu gerai, Vilnius gali pėsčias ateit, užleisim kam nors iš kitų, nei išvardinti taškai
Iš Vilniaus galim taksą imt keliese nuo kokios vietos, kur netoli ir ramiai auto galima palikt
Čiuku čiuku traukinuku
Kažkaip vis tiek atvyksim.
Pas mane vilnietės prieš 9 metus irgi traukiniu atvyko.
čiuku-čiuku iki Liniukos nuo stoties bus ilgiau negu nuo Kauno iki Vilniaus
Nite, tikiu. Taxais ir mes mokam naudotis.
Dar ne vakaras, gal išsispęsim su mašinom.
čiuku-čiuku iki Liniukos nuo stoties bus ilgiau negu nuo Kauno iki Vilniaus
nemanau.
vienas dalykas - savaitgalis.
kitas dalykas- A juostos
problema nebent gali būt visuomeninio grafikuose
niuma, gražu. Jei tik vėl kokia mezginių policija nepastebės kokio broko.
gettyimages-544761653-1024x1024.jpg 262,02KB
0 Parsiųsta kartų