Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, miegok, tik nesirk ;)

Atsakyti

Laba dienelė ;)

Vos spėju sekt! Koks produktyvus periodas sektoj!  :wub: ir Lace samaninė žalia labai graži spalva  :wub: 

Cepelinuosna labai noriu, bet kol kas nežinau,kaip seksis, nes a) būsiu tiesiai po budėjimo, b) vis dar vyksta derybos su vyru ir vaikais (jam labai patinka mane erzint, nes patogu gi kai atsikeli ir vaikai mamai ant kaklo,turi beveik visą dieną sau :) ). Tai klausimas būtų, kelintą išvažiuojam ir kelintą grįžtam preliminariai, jei kas nors mane paimtų? :)

Atsakyti

Aš su vyru šį kartą irgi auto nepasidalinu, nes jis nori išsivežt mus į Sartus. Nuo Sartų išsisuksiu, bet mašiną teks jam duot.

Dar mano žiniom gaaaal Vincis su vyru dėl mašinos pasitart gali. Palaukiam jos info, nes tada vietos visoms užtektų. Ir drakiams :D

Pasivijau tą vietą, kiek visos nugaros nuardžius buvau. Gražu. Ir plotis tinkamas- nei per siaura, nei per platu.

Atsakyti

nepamirškim, kad pas Liniuką telpa tik viena, iš bėdos dvi mašinos :D

tai viena iš Kauno ir viena iš Vilniaus, ai nu gerai, Vilnius gali pėsčias ateit, užleisim kam nors iš kitų, nei išvardinti taškai

Atsakyti

Čiuku čiuku traukinuku :D

Kažkaip vis tiek atvyksim.

Pas mane vilnietės prieš 9 metus irgi traukiniu atvyko.

Atsakyti

nepamirškim, kad pas Liniuką telpa tik viena, iš bėdos dvi mašinos :D

tai viena iš Kauno ir viena iš Vilniaus, ai nu gerai, Vilnius gali pėsčias ateit, užleisim kam nors iš kitų, nei išvardinti taškai

Iš Vilniaus galim taksą imt keliese  :rolleyes:​ nuo kokios vietos, kur netoli ir ramiai auto galima palikt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 22 sausio 2019 - 14:13

Čiuku čiuku traukinuku :D

Kažkaip vis tiek atvyksim.

Pas mane vilnietės prieš 9 metus irgi traukiniu atvyko.

čiuku-čiuku iki Liniukos nuo stoties bus ilgiau negu nuo Kauno iki Vilniaus :rolleyes:

Atsakyti

Nite, tikiu. Taxais ir mes mokam naudotis.

Dar ne vakaras, gal išsispęsim su mašinom.

Atsakyti

čiuku-čiuku iki Liniukos nuo stoties bus ilgiau negu nuo Kauno iki Vilniaus :rolleyes:

nemanau.

vienas dalykas - savaitgalis.

kitas dalykas- A juostos

problema nebent gali būt visuomeninio grafikuose

Atsakyti

Dabar:

Priedas  received_734526446926856.jpeg   208,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

niuma, gražu. Jei tik vėl kokia mezginių policija nepastebės kokio broko. :hihihi:

Atsakyti

Priedas  gettyimages-544761653-1024x1024.jpg   262,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti