Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu  man biškį gaila kojinėms 11 eurų...

nors ką čia kalbėt, aš jų ir iš likučių nemezgu :D

Atsakyti

Va va, jei mastai iš loginės pusės tai kojinės 11 eurų  :blink:  Bet megztukus ir vis kita taip pat ne visada pigiai ir logiškai mastydamos mezgam :D Ir išvis JIS su logika tai nieko bendro neturi  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 vasario 2017 - 10:57

jei mąstyt logiškai, tai tos kojinės dar daugiau gaunasi, pridėkim darbo laiką, virbalų sąnaudas ir pan.

Atsakyti

Man asmeniškai, megztos kojinės savaime neturi nieko bendro su logika, nei megzt noriu nei nešiot. :D  

Bet jei patinka procesas tai viskas iškart patampa logiška :D

Atsakyti

http://www.apmezga.com/Dontstop- Zemaiciu 52.

Rasau antra karta- istryne mano teksta.

Vakar Poniu laimej netiketai apsipirkau: Nauja Next suknele (little black dress), 2 uzmestukus (vilnoni ir trikotazini), permatoma tnika prie juros, juoda plona megzta golva prie dzinsu ir viliui su gyciu po megstini) uz cielus 31 e, is kuriu vien suknele gainavo 22 e. Jauciuosi laimejus akso puoda :D Beveik.

Katukai, nesamone margam siului dar rasta det. pamegsiu.

kokioj pirkai?

o mano megstama Humana uzsidare...ten ir parkuotis patogu,ir didelis vaiku skyrius buvo...

Atsakyti

ir dar kojiniu batuose nesimato :)  megztukas tai matomas :)

Atsakyti

nu  man biškį gaila kojinėms 11 eurų...

nors ką čia kalbėt, aš jų ir iš likučių nemezgu :D

Šitie yra 150 g., pirmą kartą juos bandau, dabar kai dukra gali visko iš kasiūlų parvežt, tai neina susilaikyti :) Ji nuvažiuoja į parduotuvę, aš su pardavėja telefonu paplepu, susakau ko noriu ir dukra parveža:)

Mes tai mėgstam kojines, ypač va tokias iš plonesnių siūlų, vyras nešioja kiekvieną dieną, sakė neįsivaizduoju ką daryčiau be tų tavo kojinikių, didžioji tai vietoj tapkių su kojinėm slampinėja, aš ir su kojinėm ir su tapkėm, o mažikei jau nelabai reikia, nu kai šalčiai buvo, bet šiaip nelabai jai :)

Megztuko ji užsiprašė, tokio pat dryžiuko kaip mano ..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 vasario 2017 - 11:16

kokie mieli drugeliai

622c035f6e6ac2be557ee5f4aae87b53.jpg

Atsakyti

aplamai aš nelabai suprantu siūlų kainų, nu pvz mezgėjos, kurios mezgat užsakymus, tai kiek reikia gauti, kad atsipirktų geresni siūlai ir dar kažkas liktų už darbą, neįsivaizduoju. Čia gali būti ir retorinis klausimas :)

Atsakyti

Nu, Šarange, kaip tu negražiai apie  megztas kojines atsiliepei ir neteisingai :bebe:. Neįsivaizduoju gyvenimo be šiltų kojinių .

Atsakyti

aplamai aš nelabai suprantu siūlų kainų, nu pvz mezgėjos, kurios mezgat užsakymus, tai kiek reikia gauti, kad atsipirktų geresni siūlai ir dar kažkas liktų už darbą, neįsivaizduoju. Čia gali būti ir retorinis klausimas :)

tas, kas nori iš geresnių siūlų, tai už juos ir susimoka. o kas nenori, ieško pigiau. gi darbas su siūlų kainom nieko bendro neturi :D

gali gi pirkti gatavą megztuką iš kokio nors Mohito už 10 eurų, o gali nueit į kokią Marella ir nusipirkt už 100. ir nebūtinai tai bus labai geri siūlai

Atsakyti

Kojininių yr ir pigesnių :D pvz. http://www.e-midara....perwash-100.htm

Dundagą, kai pirkau tiesiai iš fabriko - gaudavosi ~6lt./100gr. Jei neklystu, net ir su siuntimu, tokia kaina gaudavoisi :super:

Gal reiktų pamąstyt ir nusipirkt :hm:

Atsakyti