Šarange
.
Šilinge - megzk dažniau neaptemptus .
Sarange, labai smagu girdet tokias geras zinias is taves
Zuviuko redi atimpciau ir begciau
Silinges redis labai skanios spalvos, man irgi tik uzkliuvo laisvokos rankoves, nors realybei gal kitaip atrodo
Dar atimpciau Ristinos megztuka veza mane tokie su siulem i virsu
Šarange
Kokie gražūs ir tinkami redžiai abudu. Ryyyškūs
Mašiną pataisė. Mane, panašu irgi- nieko plaučiuose negirdėt, antibų likę dviem dienom.
Mano pyniuotis išprotėjęs- pirmas pynias sukreipiau ne į tą pusę... nesenai 8 eiles nuardžiau, bo nes per anksti viena eile supyniavau... Žodžiu, kažkada pagaminsiu Mezgimas - meditacija oooommmmmm
"Noriu .... mezginio ir filmo!" - spėkit, kas taip pasakė? Tikrai ne aš . "Pirma įjunk filmą" - Saulė
. Panašu, kad šitas vaikas gali megzti, dabar mezga ripsu tokį pilką šalikėlį, jau nebereikia kiekvienos eilės pirmos akies nukelti ir suskaičiuoti kiekvienos eilės akių, kad nebūtų kuri neišmegzta ir pan.
Šarange- grižau paskaičiau ko čia taipvisos ploja ploju ir as
siandien eksperimentas vurtuveje pasibaige gumine jautine dar viena gelbejimo plana sugalvojau, bet reik eit ciokint kad nesudegtu
vakarykstis experimentas su cukinija ir feta buvo kur kad geriau pavykes
eina sau... diena praleke veju.... o as..... net nzn nuo ko pradeti vakaro relaxa
ai ir as jau turiu kuo dziaugtis - manes rytais nebemusa ir darzelyje po buckio graziai bega zaisti
idomu kaip ilgai cia taip bus
idomiausia kad pagerejinas prasidejo kai vakare netycia bevalgydami miau arskyte suvalgem katiniuka
dabar tas katiniukas murkia mano pilve ir kitas jo pilve
tai ryte krylscia net kaip smagu katiniuka vesti i darzeli
Žuviuko mamiški džiaugsmai . Man truputį gaila, kad nebeturiu ir nebeturėsiu mažų vaikų.... Žiūriu į visokius daiktus, kurių nebereikės - keista... Jau ir mažesnio amžiaus vaikams skirtas knygeles reikia atrinkti, atiduoti kam ne taip mylėtas.
Šarange, nu imk dar vieną balioną . Bastytis po ligonines tokiu metų laiku ne pats geriausias dalykas. O ir oras toks podrėgnis, palankus virusams plisti. Tikiu, kad įveiksi ir šitą, laikykis
.