Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange :super:  tyliai tyliai :clap_1:  suuper  :friends:

Atsakyti

Šarange, be galo džiaugiuosi :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Žuviuko redį atimčiau, ir spalva mano, ir dydis, tai būtum kiek arčiau - neturėtum :B :wub:  :wub:  :wub: 

Šilingės redis labai gražus :wub: :wub: :wub:  gal truputį laisvokas mano akimis žiūrint, bet gal toks noras buvo :4u:

Atsakyti

O kad nesisveikinau, tai jau nesusigaudau...

Labas :4u:

Atsakyti

Šarange :clap: :clap: :clap:

Atsakyti

Šarange, puiki žinia  :wub:  :wub: 

Partizanės lenda iš pogrindžio  :D​ 

Atsakyti

Sveikos

Sarange zinios :clap:

Redziai abu labai faini :wub:

Snekejot, snekejot apie svaigimus, ir mano sesei susisuke "planetos" :oh: sake gali buti nuo itampos, streso, nervu (laidotuves) geria vaistus 

Atsakyti

Šarange  :yahoo: 

Nu va, nusimegzk žmogau vienąsyk nebeaptemptą megztinį, tai visi rėkia, kad didelis  :angel_sadangel:  :cry2: 

Nedidelis. Niekam neduosiu. Taip ir norėjau, laisvesnio. Gi matavausi megzdama ne kartą, žinojau, kaip bus. O dar kolegė befotkindama pagal savo (nemezgėjišką) skonį sutampė  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

O, redžių diena šiandien. :) Kas dar pasidorys?

Man irgi žuviuko tobulai atrodo, o Šilingės pažastyse mano skoniui laisvokas, bet jei tokio norėjos, tai toks ir yra :)

Šarangės žinios džiugina. Kad ir toliau viskas į gera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2019 - 15:01

Sveikos

Sarange zinios :clap:

Redziai abu labai faini :wub:

Snekejot, snekejot apie svaigimus, ir mano sesei susisuke "planetos" :oh: sake gali buti nuo itampos, streso, nervu (laidotuves) geria vaistus 

a kokius geria?

Atsakyti

Tiksliai nezinau, lygtai Betaver :hmm:

Atsakyti

betaserc :rolleyes:  ir aš tuos gėriau, nors mano atveju, tai galėjau tiesiog vandenį gert - tas pats būt poveikis

dar yra tokie homeopatiniai, kuriuos gali kas dvi valandas sučiulpti - vertigohel.

tikiuos sesei padeda :4u:

Atsakyti

O man silinges labai grazus :) ir rankoves kazkaip nekliuvi :)

maniskis tai is Drops Air - toks ne visai ekonominis variantas. Bet uztai ziauriai fainas siulas ir manau dar ne viena megztuka is jo turesiu :)

Atsakyti