Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, jei būtų tas mėlynaižydras megztinis mažesnis - galėtum į jį kėsintis :D
Niekieno jis.

Aha, svaigalai ne man. Negaliu pakęst tos svaigimo būsenos :B

na, praktika rodo, kad kai kas mane neteisingai įsivaizduoja :D

bet nėra taip, kaip su ta palaidine, kad mirtinai reik....

na.... gal jūsų vestibuliniai aparatai dar ir už maniškį silpnesni :hmm:  nes anksčiau tas lengvas apsvaigimas neimušdavo žemės iš po kojų, o dabar tai kąžinau, iškart stabilumas dingo, gal dėl to, kad dar viskas šviežia, gal iki galo dar ir nesugrįžo mano tie kristalai į vietas....

manęs nieks nefotkina, selfiai prieš viedrodį nesigaus, nes vienas vonioj, kur dar baisiau nei kokia rozetė kadre, o kitas visiškoj tamsoj, net lempos nepadės.

bus jaučiu per cepelinus visapusiška fotosesija, sutvarkysiu dar bomžpakį, gal apvaizda sudėlios reikalus taip, kad merigoldas irgi bus fotogeniškas....

ai, apie Žuviuko redį. taigis tobulas. visiškai. bet iš to šoninio vaizdo nesuprantu, ar ten nugara kitaip megzta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 sausio 2019 - 13:37

Žuviuk dailuva

o iš ko mezgei?labai spalva graži

dabar dar Šilingės reik sulaukt su redžiu :) nauja banga sekto

Atsakyti

Šilingė su Redžiu - į studiją!  :bis  :lol:

IMG_20190121_133736_medium2.jpg

Atsakyti

vach, bumpt

kai spalva...netikėta :) nu labai mano skoniaus

Atsakyti

aš irgi su beveik redžiu šiandien darbe beje :D tik ne nauju ir kaklas ne toks platus :D

Atsakyti

Tikiuosi, Žuviukas nepreištarauja, aš ją atsiverčiau :D

pas Šilingę man kažkaip rankovės platokos :hmm:

Priedas  post-87141-0-92336100-1548067778.jpeg   231,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu tikrai, reik ir man redziaus :)  silinges tai atimtinas  visai :)  zuviuko  sunku ziuret  apsivertus :)

Atsakyti

nu wow :) labai grazu

Atsakyti

Ūlialia, kokia ryškuva !!!  Spalva labai graži, bet man atrodo, kad jis tau per didelis :). Man gal tiktų :). Be to, lyg kitą mezgei? 

Atsakyti

Sveikos, 

Merginos, baigiau gydyma, sako, kad efektyviai, nors tikrieji rezultatai tik po 3men ir pirmi 2m rizikingiausi, bet tikiuosi, kad pakartot nereiks.... ačiū už palaikyma ir paramą, dabar lieka tik išsivalyt nuo radijacijos ir atstatyt imunitetą   ir atsistot pilnai ant kojų :)

Fainús Redžiai, Žuviuko spalva nereali man 🤗

Atsakyti

Redžiai fajni, bet Šarangės žinutė fajnesnė!!!!

Atsakyti

Šarange, nu tiesiog gera girdėt (skaityti).

Atsakyti