Uf. Mašine servise. 2 rimti darbiniai reikalai išspręsti (pirmadienio rytas, vadinasi)..
Labas rytas jau is realybes
Vakar patyrem 35 laipsniu skirtuma aciu Die musu kaimuke ne toks didelis minusas, kaip sostineje.
Maciau visu mezginius is silto krasto, patiktukus sudejau
Pasiilgau ir as mezgimo baisiai
Buvo pora vakaru kai labai nieztejo rankos mezgimui, bet tada ejau skaityt Perskaiciau Hipnotizuotoja ir pradejau Rachel Abbott "Sunkelis".
Siandien i darba, o kad netrykstu noru ten eit turbut net nereikia sakyt
Atostogose vel apturejom seimos fotosesija ant vandenyno kranto, kelias foto gavau.. grozis
labas rytas,
savaitgalis toks.. ne su sekta nors mezginius mačiau, visų užpavydėjau.
Nors Liniuka visai geriai atrodo su tuo užvalkalu, bet iš arčiau tai mezginys toks... nu biškį tysalinis. labiau gal imčiau Ristinos megztinį.
Limit skersas irgi toks neaišku, ar norėt, nes neaišku kur nešiot. gal koks medvilninis būt ir aiškesnis, arba toks labiau tinkamas mano vienai kolegei, kuri nuolat išsirengusi, nors tam pačiam kabinete yra kas ir šildytuvą įsijungia
Lusasitos suknė dar jei spalva būt ryškesnė kokia
nu ir Niuma nusimezgė labai tokį neblogą daiktą, tinkamą prie viedo ir prie sezono.
kakluošalai visokie labai irgi prie sezono.
pradėtukai
Niumos pynės sukelia norėjimą papyniuot. aš irgi ne iškart pastebėjau asimetriją.
Liniuka kokia spalvų terapija užsiima. tik ar ne skersuoja
aš prisiminiau biškį jaunystę... iš penktadienio į šeštadienį ėjau miegot 4.30 val. nu jau tikrai seniai taip buvo....turėjua svečių MB gimtadienio proga. tik 2 svečius, ale kalbos tai iki ryto ir nesisvaiginau
nu nes, paragavau ir supratau, kad visai nenoriu pakartot to svaigimo jausmo..... bet tai kažin dabar nebegalėsiu nei šampaniuko paragaut
na ir mezgimas vyko. jau aplink kaklą sukuosi. tik vat siūlo kiekis pliam, galvojau gi iš tų siūlų buvo kišenėta, tai jau megztiniui tikrai turėtų pakakt, ale bet pynės matyt ėda kaip reikiant. turėtų pakakt, tik sumegsiu tai visus.
katuk, aš tai irgi nemėgstu to svaigimo jausmo, užtat alkoholį labai minimaliai vartoju. Nuo paragavimo gal neapsvaigsi labai, tai paragaut gali gi.
va va as ir nemegstu svaigimo jausmo. todel taures vyno pakanka.o nuo kokio sauksto brendzio galva svaigsta, tode jokiu stipriuju nenoriu
As irgi sakau, kad mane gyvenimas svaigina-gert nereikia
O uz lango lapes begioja
Darbe? Už lango lapės?
Katuk, jei būtų tas mėlynaižydras megztinis mažesnis - galėtum į jį kėsintis
Niekieno jis.
Aha, svaigalai ne man. Negaliu pakęst tos svaigimo būsenos
Brolis šiandien skundėsi, kad elnių neatsigina iš sodo, tai 8, tai 10 ateina. Lapės irgi laksto po kiemą. Medžiotojai vienas pėdas lūies pėdom palaikė, o ir katinui pilvas pradraskytas buvo...
Sekmadienį turėsiu svečių - tą patį brolį . Paskutinį kartą buvo pas mus, kai man buvo 40
, tai teks biškį pasičiustyt namus ir sugalvot, kuo maitint, kai tie kaimiečiai tai visko savo turi, o man supirkt viskąreikės....
Pacios tikriausios lapes.Dvi
Grazu stebet
Laba as su redzio selfiu- ar bus daugiau neaisku
nes nu tamsu... baisu ir tiiingis
tai siam kartui faktas
Tik kodel telefonas mane paguldo- neisivaizduoju
3DC0A713-EC29-4946-8F73-1EB13CB413AE.jpeg 125,73KB
0 Parsiųsta kartų
Pridėta:
Redis kaip nulietas . O Katuko niekas nepafotografavo su Redžiu ?
kaip sėdau ryte, taip beveik užpakalio nepakėliau nuo kėdės, rankos sušalo.... Daug pliusiukų susidėliojau, bet dar daug ir liko...