Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uf. Mašine servise. 2 rimti darbiniai reikalai išspręsti (pirmadienio rytas, vadinasi)..

Atsakyti

Labas rytas jau is realybes :B

Vakar patyrem 35 laipsniu skirtuma :oh: aciu Die musu kaimuke ne toks didelis minusas, kaip sostineje.

Maciau visu mezginius is silto krasto, patiktukus sudejau :bigsmile:

Pasiilgau ir as mezgimo baisiai :lol:

Buvo pora vakaru kai labai nieztejo rankos mezgimui, bet tada ejau skaityt :mirksiukas: Perskaiciau Hipnotizuotoja ir pradejau Rachel Abbott "Sunkelis".

Siandien i darba, o kad netrykstu noru ten eit turbut net nereikia sakyt :oh: :lol:

Atostogose vel apturejom seimos fotosesija ant vandenyno kranto, kelias foto gavau.. grozis :wub:

Atsakyti

labas  rytas,

savaitgalis toks.. ne su sekta :D  nors mezginius mačiau, visų užpavydėjau.

Nors Liniuka visai geriai atrodo su tuo užvalkalu, bet iš arčiau tai mezginys toks... nu biškį tysalinis. labiau gal imčiau Ristinos megztinį. :D

Limit skersas irgi toks neaišku, ar norėt, nes neaišku kur nešiot. gal koks medvilninis būt ir aiškesnis, arba toks labiau tinkamas mano vienai kolegei, kuri nuolat išsirengusi, nors tam pačiam kabinete yra kas ir šildytuvą įsijungia :D

Lusasitos suknė :ploja2:  dar jei spalva būt ryškesnė kokia

nu ir Niuma nusimezgė labai tokį neblogą daiktą, tinkamą prie viedo ir prie sezono.

kakluošalai visokie labai irgi prie sezono.

pradėtukai

Niumos pynės sukelia norėjimą papyniuot. aš irgi ne iškart pastebėjau asimetriją.

Liniuka kokia spalvų terapija užsiima. tik ar ne skersuoja :hmm:

aš prisiminiau biškį jaunystę... iš penktadienio į šeštadienį ėjau miegot 4.30 val. nu jau tikrai seniai taip buvo....turėjua svečių MB gimtadienio proga. tik 2 svečius, ale kalbos tai iki ryto :D ir nesisvaiginau :rolleyes:  nu nes, paragavau ir supratau, kad visai nenoriu pakartot to svaigimo jausmo..... bet tai kažin dabar nebegalėsiu nei šampaniuko paragaut :hmm:

na ir mezgimas vyko. jau aplink kaklą sukuosi. tik vat siūlo kiekis :hmm:  pliam, galvojau gi iš tų siūlų buvo kišenėta, tai jau megztiniui tikrai turėtų pakakt, ale bet pynės matyt ėda kaip reikiant. turėtų pakakt, tik sumegsiu tai visus.

Atsakyti

katuk, aš tai irgi nemėgstu to svaigimo jausmo, užtat alkoholį labai minimaliai vartoju.  Nuo paragavimo gal neapsvaigsi labai, tai paragaut gali gi.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2019 - 11:44

va va as ir nemegstu svaigimo jausmo. :unsure:  todel   taures vyno pakanka.o nuo kokio sauksto brendzio galva svaigsta, tode jokiu stipriuju nenoriu

Atsakyti

As irgi sakau, kad mane gyvenimas svaigina-gert nereikia  :D 

O uz lango lapes begioja  :wub:​ 

Atsakyti

Darbe? Už lango lapės?

Atsakyti

Katuk, jei būtų tas mėlynaižydras megztinis mažesnis - galėtum į jį kėsintis :D
Niekieno jis.

Aha, svaigalai ne man. Negaliu pakęst tos svaigimo būsenos :B

Atsakyti

Brolis šiandien skundėsi, kad elnių neatsigina iš sodo, tai 8, tai 10 ateina. Lapės irgi laksto po kiemą. Medžiotojai vienas pėdas lūies pėdom palaikė, o ir katinui pilvas pradraskytas buvo... 

Sekmadienį turėsiu svečių - tą patį brolį :). Paskutinį kartą buvo pas mus, kai man buvo 40  :B , tai teks biškį pasičiustyt  namus ir sugalvot, kuo maitint, kai tie kaimiečiai tai visko savo turi, o man supirkt viskąreikės....

Atsakyti

Pacios tikriausios lapes.Dvi  :D 

Grazu stebet

Atsakyti

Laba :) as su redzio selfiu- ar bus daugiau neaisku :) nes nu tamsu... baisu ir tiiingis  :) tai siam kartui faktas :)

Tik kodel telefonas mane paguldo- neisivaizduoju :)

Priedas  3DC0A713-EC29-4946-8F73-1EB13CB413AE.jpeg   125,73KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Redis kaip nulietas  :4u: . O Katuko niekas nepafotografavo su Redžiu ?

kaip sėdau ryte, taip beveik užpakalio nepakėliau nuo kėdės, rankos sušalo.... Daug pliusiukų susidėliojau, bet dar daug ir liko...

Atsakyti