Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu gat isvirus tik pagalvojau kad galejau su pupelem sukombinuot😀

Reik eit plaukus dazyt bet tingisi

Atsakyti

Šarangė išlepino mano vyrą žinokit :D atsidaro šaldytuvą ir taip viltingai klausia: O kur Vilmos sūris??? :D

įtikau vyrui su tvidiniu megztuku jam,sakė tvidas-ne išeiginis siūlas :D bet dydį pataikiau puikiai ir rankoves įstačiau .džiaugiuosi.nuotraukų tikėtis neverta :D

Atsakyti

Olaiva, nu kaip tu taip?! Juk gali sugalvoti kokį nors būdą, kai jau tokia mokyta fotografė. :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos 

savaitgalis trumpad kaip vusad :) su trupuciu sveciu, trpupuciu tinginio trupuciu mezgiminio papliurpimo ir paplanavimo ;) 

sekta ir drauges mezgejos yra geris :)

ryt atsispausdinu schema ir pradedu su nauju  mezginiu :)

o kol kas didele skalbiniu kruva :)

Atsakyti

Olaiva, nu kaip tu taip?! Juk gali sugalvoti kokį nors būdą, kai jau tokia mokyta fotografė. :rolleyes:

galiu.mokykloj grupioką aprengt .bet jis per kūdas :D

Atsakyti

Olaiva, ką pūkų nebemoki fotkint jau  :).

Kine pažiūrėjom ``Žalioji knyga", tikrai patiko. 

Atsakyti

ne pūkų.tiesiog mano vyras nemėgsta rodytis ;)

Atsakyti

Likau be kino. O norėjau į filmą su Kazlauskaite nueiti.

PS liko tik užkimimas, temperatūra kol kas negrįžo :yahoo:​ 

Atsakyti

Pataisė tel man nenorint :). Rašiau - kampukų :). Apseisim ir be vyro, tu megztinį rodyk, gali ir ant bobos :).

Mažai mezgiau, bet jau arti antros rankovės pabaigos. Ir akyse šviesiau, nes radau savo tepalą nuo skausmo... 

Atsakyti

Labas :4u:

Gripas įsisuko į mūsų namus :( Saulė taip ilgai laikėsi ir vis tik neatsilaikė, vakarykštė naktis man be miego, vaikas dega, temperatūra visai nenori kristi, vėsinu kūnelį, sunkiai šį kartą. Šiandien per trupinėlį geriau, jau daugiau budrumo minučių, gydytoja įspėjo, kad dabar galim paeiliui visi kristi.

Mačiau gausybę gražių mezginių, Soliuko ir Liniukos užvalkaliukai tobuli :wub: :wub: Niumos švarkelis labai gražus :wub: Limit įmantrusis :wub: man netiktų, nes per šalta tr. rankovėm, bet šiaip sumanymas įdomus :wub:  Ristinos  naujiena bais graži :wub:  Kerpenos spalvos ir tikimas :wub: Lusasitos suknelė graži :wub:

Dabar galvoju ar nieko nepraleidau..

Nesirkit, tokių priverstinių atostogų geriau nereikia :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 20 sausio 2019 - 23:17

Priedas  50269276_10213605587482505_7019882900078198784_n.jpg   64,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :),

laukia itin darbinga diena. Ligų mano dienotvarkėj nėra  :B .

Gadget - galvojau, kad buvai su vaikais tik namie, kol jie sirgo.

Nuoširduk - sveikatos mergaitei ir atsilaikyt :4u:  :4u:  :4u: .

Atsakyti