Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

P1180912_medium2.JPG

P1180901_medium2.JPG

P1180882_medium2.JPG

IMG_20190120_130808_medium2.jpg

P1180917_medium2.JPG

Atsakyti

:D tuoj kalbėsim tik nuotraukom.

Gražiai padirbėjai, Kerpena. Atitiko mova lūkesčius? 

Atsakyti

Kapseika, reikia ne juodą, o ryškią megzt, bus sunkiau pamest :).

Bijau, kad tuo kart bus ne tai kad sunku, bet neįmanoma priverst dėvėti 😀stagnatoriai abu jie pas mane

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190120-184117.png   1,44MB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_20190120-184233.png   1,38MB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_20190120-184623.png   757,75KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_20190120-184613.png   844,23KB   0 Parsiųsta kartų

Noriu kito mezginio...  :angel_not:

Atsakyti

Šarangė, kokį čia naują nuotraukų kėlimo stikliuką įvaldei? 

Jaučiu sekantį kokį pyniuotį megsiu. 

Atsakyti

Telefoninį screenshotinį, čia kai tingi pakilt nuo sofos... :D Aš nesu pynių megeja, bet dabar butent pyniuokliai traukia aki, įtariu čia Nites tobulojo poveikis :D

Atsakyti

:D tuoj kalbėsim tik nuotraukom.

Gražiai padirbėjai, Kerpena. Atitiko mova lūkesčius? 

Atitiko, patenkintas išsinešė. Buvo į svečius atvažiavęs.

Atsakyti

Kerpena, ir pati gražiai pasipuošei, spalvos labai tavo💙

Viena kepurė įveikta, startuoju su antra. 

Atsakyti

Ahoy

Rankovinu

Viena pabaigiau, pamatavau, gal gi uzteks ilgiau nei iki pavasariovto megztinio, nes gi rankos ilgeja greiciausia kazkodell pas vaiki

Pagarinau prieki susiraukslinusi, gal ir negalima buvo kai tiek aktilo, bet, man visai patinka koks kritimas pasidare

Gadget sveikatos, nekosek

Priviriau puoda burokeliu sriubos ir aisku susiraukus marmuzele is kart, kad fuu, kodel burokeliai o ne pupeles😆

Atsakyti

O pas mane šiandien burokėlių su pupelėm sriuba :D

Aš jau beveik ties liemeniu :B​ 

Atsakyti

Jau oras oras..... autostrada A2 nuvalyta kur ne kur..... per 71 km sutikau tik viena valytuva. Gryztant nebuvo nei vieno. Kai sedi namie ar siaip vaikstineji grazu, bet vairuot....  

Atsakyti

Kerpenos daikto spalvos - :wub:

Atsakyti