Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka produktyvioji  :4u:​ . 

Tas žodis man beveik keiksmažodis :B  Darbe pas mus jau antrus metus reikia skaičiuot savo produktyvumą ir kasmet jį didinti 15 proc. Kaip suskaičiuot administracinio darbo produktyvumą niekas neįsivaizduoja, bet kažkaip skaičiuojam :B Turbūt tie 15 proc. laiko tam if sunaudojama :D  Visos tokios nesąmonės kapsi į mano kantrybės indą :B​ 

Atsakyti

:D :D Priedas  LY8ppLA.gif   308,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš tikro natūroj taip nekrenta į akis ta asimetrija, nes atrodo laiptuoti rombai. Bet foto išryškėja. Bus proga pasikoreguot visą mezginį :)  

Važiavau į parodą alpakų pažiūrėt ir pačiupinėt (vietoj siūlų), ale šiandien jų nebuvo. Tuščias gardas- nei alpakų, nei kojinių.   Priedas  1P6A2616-1024x683.jpg   117,39KB   0 Parsiųsta kartų

Nei arkliukų, nei cirko.... 

http://pigeon.lt/pet-show-lietuva-uzfiksuoti-4-lietuvos-rekordai/ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 20 sausio 2019 - 14:44

Sorry, Liniuka :).

Kapseika, reikia ne juodą, o ryškią megzt, bus sunkiau pamest :).

Negaliu čiaudėt, kaip skauda... 

Atsakyti

Bet jau grožis to snigimo :wub: žiema purto savo patalus.

Važiuojant taip gražu nebuvo :bijau2: keliose vietose teko adrenalino gaut.

Megztelis :rolleyes: iš 6 dalių  :D 2 priekiai, 2 nugaros ir dvi rankovės.
Spalva nenusakoma. Bet turėtų sektantės to siūlo turėt :hm:
kažkada Anykščių taške jo buvo ir visos urmu pirko :D

Priedas  001.JPG   166,15KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  003.JPG   220,67KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  1.jpg   122,01KB   0 Parsiųsta kartų
Fotografavo pavydi draugė :unsure: nieko nesimato :B
Priedas  2.jpg   135,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristinos levelis kyla proporcingai mezginio dalių skaičiui. Gerai, kad rankovės tik dvi  :D​ 

Atsakyti

Galvojau, kuom gi kitoks tas megztinis :D

Atsakyti

Žiema patalus purto, o aš pataluos guliu ir kosėju. Jau galvojau išsisuksiu, vaikai po savaičikę kiekvienas aCkiraj pasirgo. Nea, neišsisukau.

Taigi: mezgimo fronte po dvi eilutes per dieną, TŲ papilkinto džinso mėlio siūlų neturiu ir neturėjau, temperatūra 37 su centais... O taaaaip norėčiau po pusnis pasivolioti...

Atsakyti

Ristina, gražu  :4u:  Bet tie siūlai nematyti. Kas turi? :)

Gadget, oi, o kas su tavim pabus  :4u:...

Darbas turbūt pasiilgo tavęs jau labai. 

Atsakyti

Restar, kol kas tai darbiniškai viskas gerai, nes tik nuo penktadienio vakaro ta temperatūra. Galvoju, eit man rytoj ar neit. Nes ar darbe, ar namie pirma dienos pusė visai ok, tik darbe į rūsį skalbinių nelakstyčiau.

Atsakyti

Kas puiku, kai darbas šalia, tai ir žmones mokyklon išleidžiu, ir perpiet parlekiu, ir vakare greitučiai grįžtu. Be to, ir gydomieji Aliexpress siuntinukai ateidinėjo.

Atsakyti

Gadget, kad greičiau pabėgtų ligos  :4u:  biauriausia temperatūra 37,... (bent jau man).

Atsakyti