Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

O be mezgnigiu ir vaizdų galima užeit? Nors prie durų pastovet :D

Liniuka labai jau ryškuole nori but :D

Kerpenos ir Niumos pyniavimas man labai patinka  :wub:

Mačiau visus išstojimus, su užvalkaliukais ir kreivuokliais ir tt, labai smagu matyt, seniai sekta tokia gyva nebuvo....  :wub:

Vakar aplankyti Šiauliai, labai gražūs medžiai buvo, bet nieko nenufotkinau. Šiandien gera namie tupet, Lukne dalyvauja sniego dienoj, slidineja, bet jau sniego diena tai  tikraja ta žodžio prasme, nieko nebesimato....  :blink:

Ryt Kauno diena, gerai kad važiuosiu su asmeniu vairuotoju ir paskutinį kartą...

Mezgu ir aš bet kol kas nlb yr ka rodyt.. . 

Atsakyti

Šarange, kaip gaila, kad aš dar šiek tiek sergu ir negalim susimatyt. Pasiilgau :) 

Atsakyti

O čia viskas gerai, kad mezginys nesimetriškas?  :hmm: 

Atsakyti

Ryt gal nelabai ir aš galesiu, bet dar audžiu mintį dėl cepakų. :rolleyes:​ 

Atsakyti

labas rytas

Tai  i cepelinus rodytis be naujo baigto mezginio kaip ir negalima,nelygis?

Bijau,kad niekaip man-nebent darba mest .

Atsakyti

Lace, dėl to ir sakiau, kad aprašymai grybauja. Čia nugara. Priekį persiskaičiuosiu simetriškai.

Atsakyti

Lace, dėl to ir sakiau, kad aprašymai grybauja. Čia nugara. Priekį persiskaičiuosiu simetriškai.

gal permegzk...

Atsakyti

gal permegzk...

Ne gal  :D​ 

Atsakyti

man kad ir nugaroj,bet akis badytų ir būtų nenešiojamas...bet čia kiekvienos reikalas :)

kaip sninga...o sniegu einant taip traška,kaip kokie oriniai pyragėliai :)

rytojaus biškiuką  bijau,nes įtariu,kad sniego privarys sočiai,o aš važinėsiu su maltiečių sriuba po įv.kiemus,toli gražu ne pagr.nuvalytom gatvėm.reiks valerijono pas pirmą močiutę įkalt :D

mezgu ...mmm...

Atsakyti

Ardau. Pynės sutraukė plotį, nei buvo apačia. Ir tiek šoninių stulpelių nepatinka, kaip pagal aprašymą. Keisiu pagal save. Prisidės pusė motyvo ir bus simetrija.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 20 sausio 2019 - 13:46

Ale tai akylosios, visus stulpelius suskaičiuoja, net grįžau pažiūrėt tos nesimetrijos, nes nebuvau atkreipus dėmesiaus.

Liniuka produktyvioji  :4u:​ . 

Atsakyti

Aš ir grįžau pažiūrėti 😁

Olaiva, kokia girtina ta tavo iniciatyva su maltiečiais. 

Mezgu nuobodžią juodą kepurę, abu vyrai sugebėjome patierioti. 

Atsakyti