Labas rytas
Tai nieks Dundagos Rygoj nėra pirkęs?
Olaiva, gražu, čia gi iš BT modelis? Įdomu, kaip toks horizontalus raštas ant kūno gulės
Niuma, jetus, kokie siūlai, visos spalvos fantastiškos, nežinočiau kuriuos griebt (ir ačiūD nesupratau iš kur jie )
Nuoširdi, graži kojinė gaunasi, čia spec kojininis siūlas?
Lace, gražiai mergaitė papuošta Pritariu, kad suaugeliškai atrodo. Bet tai nėr blogai. Aš pati tokio kardigano norėčiau
labas rytas
Niuma, nu gražumo tai gražumo, pamegzkite prašau, pavyzdėlį iki galutinio žvėries nokauto. arba pasveikimo
jau antras vakaras mezgu, ir viską išardau, kiek numezgu. nepataikau niekaip į dizainą
Lace, aš gal sutikčiau su Šarange, kažkaip į mamos megztinį panašu. gal vietoj segės kokio nors netvarkingo kakluošalo reiktų nes kažkaip paaugliško netvarkingo stiliuko trūksta
Aha, sutinku su katuku, kad reikia tuos siūlus pamatyti pamegztus, bet net ir tai dar neaišku - jei koks mažas pavyzdėlis gali atrodyti visai kitaip, nei dideliame mezginyje.
Aš tai prie dundagos taip pažiūriu, pažiūriu ir nežinau, nes neįsivaizduoju, kas gausis išvyniojus, o tuo labiau sumezgus. O kai jų spalvos vis j\naujos,tai net negali niekur mezginių paieškoti.
Pavyzdžiui d\dabar kur mezgu, mano pirmas dundaginis bandymas - tai visiškai kitaip įsivaizdavau žiūrėdama į sruogą, nei gavosi mezgant.
Labryt,
vakar per 3 serijas susiuvau savo megztuką. Visai gražiai ta siūlė gavosi iš gerosios pusės, siuvant ripsą. Bandžiau pasiruošti rankovių primezgimui iš viršaus. Tas ripsas purus ir palaidas, tai sugalvojau, pirma vąšeliu pynelę aplinkui apnerti, kad stabilizuočiau audinį ir tada nuo tos pynelės pririnkti akis. Vieną kartą apnėriau bele kaip, pasimatavau - traukia. Antrą kartą apnėriau laisviau, tai daugmaž gerai, bet vis tiek norėtųsi daugiau paslankumo, kad neįsirėžtų netyčia į pažastį. Ale kai šįryt pasimatavau, tai pagalvojau, kad gal išvis rankovių nereikia... Nes... jaučiuosi su tuo puriu ripisinuku kaip banginukas... O jeigu dar išpampusios rankovės prisidės, tai.... Bandžiau ryte fotkintis, bet vis ežiukas rūke išėjo, įmesiu dėl visa ko į slaptą kambarėlį, gal kas ką patars. Pagalvojau, kad kaip ir norėjau kokios nors liemenės, tai ant marškinukų visai neblogai gal būtų toks reikalas. Nes, nors aš šalčmirė, bet ryte baisiai karšta man su tuo mezginiu pasijuto...
Dėl Lace mezginio, Šarangė įvardino, kas man sukosi kažkur, bet nesugebėjau suformuluoti. Kaip ir viskas gerai, bet ir kažkas ne taip. Foto baisiai fainos ir mergina nuostabi. Gal negaliu suvokt, kad ji jau tokia didelė .
Niumos siūlai visai nevilioja. Gal atsikandau margiukų. Nors šiandien netyčia šovė galvon mintis, kaip sunaudoti vieną sruogą dundagos ir per balių nukautą iš Šarangės meriną. Tik kol prieis iki įgyvendinimo, tai idėjos gali pasikeisti dar ne sykį .
Labas rytas,
Donstop, aš Rygoj buvau siūlų parduotuvėse, dėl suprantamų priežąsčių nieko nepirkau
Pasirinkimas LABAI mažas, centre buvo tik dvigijos ir tik kelios spalvos. Kaina 2eurais mažesnė nei kaSiuluose. Šiaip tai buvau labai nustebus.
Gal prekybos centruose, jei yra parduotuvės, ar kur nuošaliau, kitoks pasirinkimas, visko neapėjau, tik dvi parduotuves
http://www.apmezga.com/Dontstop- Zemaiciu 52.
Rasau antra karta- istryne mano teksta.
Vakar Poniu laimej netiketai apsipirkau: Nauja Next suknele (little black dress), 2 uzmestukus (vilnoni ir trikotazini), permatoma tnika prie juros, juoda plona megzta golva prie dzinsu ir viliui su gyciu po megstini) uz cielus 31 e, is kuriu vien suknele gainavo 22 e. Jauciuosi laimejus akso puoda Beveik.
Katukai, nesamone margam siului dar rasta det. pamegsiu.
Paprastai, jei 100 g matkelis kojininių siūlų, tai laikoma, kad dviems kojinėms. Aišku priklauso nuo dydžio, nuo kojinių ilgio. Kiek esu mezgusi, tai jei kokios 39 d kojinės nelabai ilgos, tai lieka dar to siūlo, bet jei megztum iki kelių, tai gal ir pritrūktų.
niuma, labai pažįstamas jausmas, kai pavyksta taip apsipirkti