Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u:  Silige, aciu uz Drops info :D As savo is silkalpakes mezgiau man po skalbimo baisiai istyso, uztat is bijau, dvejoju kita pradet, sakyk ar kietai mezgi? Cia gal mano skystas mezgimas turejo itakos :rolleyes: , man jos minkstumas ir kritimas irgi labai :wub: , kol irkluosiu dukrai megzteli, dar galvosiu ka cia pirkt, o gal dar kas is mezgusiu savo atsiliepimus parasys. Kerpen, o tavo vaikai i mokykla eina? Maniskiams tik pirmadieni pirma diena po atostogu bus. O kaip dabar Luna? Ka jai itare? Qqt, kiek jau turi kisenetos? As dar su techniniu klausimu amzinu kaip gyvemimas :rolleyes: kazkada buvau atrodo Nites ar Niumos pasisakyma apie pazastu isemima isaugojus, nu daba kai reikia nerandu nors nusisauk :oh: . Gal galit parasyt kiek reik tarkim isimt jei megztelis nebus prigludes. Ar uztektu pvz pirma karta nuleist 3 o paskui po kokia 1 aki mezgant kokias 5 eiles :ax: .

Pas mane po akim irgi maiseliukai, grozio proceduros gal ir noreciau, bet neesu tikra ar pagelbetu. Cia gal maistas, miegas itakos turi? Bet kiek visko bandziau vis tiek sumezejus jie po kiek laiko vel iskyla. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 07 sausio 2017 - 12:56

sveikos,

mano pukuotasis irgi 10 sekundziu lauke pabuvo, isslinko i balkona, kojas kratydamas kelis zingsnelius zenge ir atgal parskuto.

Mantas vakar nusipirko zurnala Nuo tasko iki tasko, tai nuo vakar vakaro vaiko namie nera :D braizo dusauja, burba ir vel braizo :)

Atsakyti

Taip šviesu ir grazu ir šilta, derėtų dorai pamegzt, bet kaip tyyyyyngiu...  Nezinau ko griebtis.... Apsitvarkiau mezgykla...

Soli, tavo reikalas čirčka, iškeliaus kai tik atšils :-D 

Sveikos 

Atsakyti

Priedas  l-2.jpg   75,46KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  l-2.jpg   75,46KB   0 Parsiųsta kartųSoliuk apatine atnara pradejau, bet tai del ko kad sese trumputes nori O as sau galvoju ar is niumos vernitines alpakikes ar is rogutinio merino, ir tas ir tas siulas prie dusios, vat su spalvom tik nezinau, vernituko sokoladinio turiu o rogutinis grafito spalvos...bet maciau labai dailia balta su sokoladiniu zakardu...vat ir svarstau

Ta dar prie sirdies

Priedas  l-10.jpg   105,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 sausio 2017 - 13:26

Sveikos :4u:

pas mus šiandien vyko eglės "nurėdymo" darbai :D

Ir mezgiau, ir kepėm :super:

Pridėta:

• Priedas  l.jpg   93,67KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

geras tas katino gyvenimas, tereikia saulutes ir tuscios batu dezes, kai saule pasisuka, Mantas deze patempia, kad nesusaltu katinelis :D

31318162134_102b688785_c.jpg

Atsakyti

gal dar kas is mezgusiu savo atsiliepimus parasys. Kerpen, o tavo vaikai i mokykla eina? Maniskiams tik pirmadieni pirma diena po atostogu bus. O kaip dabar Luna? Ka jai itare? 

As dar su techniniu klausimu amzinu kaip gyvemimas :rolleyes: kazkada buvau atrodo Nites ar Niumos pasisakyma apie pazastu isemima isaugojus, nu daba kai reikia nerandu nors nusisauk :oh: . Gal galit parasyt kiek reik tarkim isimt jei megztelis nebus prigludes. Ar uztektu pvz pirma karta nuleist 3 o paskui po kokia 1 aki mezgant kokias 5 eiles :ax: .

Man labai patiko drops cotton merino. Bet aš mezgiau megztinį, kuris vis dar neskalbtas :blush-anim-cl: :blush-anim-cl: :blush-anim-cl: Tai negaliu pasisakyti nei apie kritimą, nei apie pokyčius išskalbus. Bet man jis tokio malonumo megzt ir akys labai gražiai gula.

Vaikai nuo trečiadienio išėjo į mokyklą, bet čia turbūt tik pora mokyklų taip, nes visur dar buvo atostogos.

Luna jau atsigavo. Jau vakar nuo grįžimo iš veterinaro nebeviduriavo, o šiandien jau aktyviai prašosi ėdalo. Tai pamatavo temperatūrą, dar suleido vaistų ir davė dar porai dienų susileist patiems, o aš apsiėmiau tą padaryti. Nežinau tiksliai kas ten jai, gal vyrui vakar ir sakė, matyt koks nors žarnyno uždegimas.

Aš turiu išsisaugojus kažkokį Nites aprašymą apie mezginio proporcijas, tai gal kartais šito reikia :):

"Ширина корпуса, естественно, 50% К.

Ширина спины -- 35% К.

Ширина проймы, соответственно, 15% К.

Высота проймы -- 20% К, выраженное в сантиметрах тире рядах.

Для прямого участка в подмышке единовременно выводятся из работы 5% К (по 2.5% К с каждой стороны).

Ширина рукава в верхней части -- 35% К.

Ширина верхнего горизонтального участка оката -- 10% К.

Высота оката -- 16% К, опять-таки, выраженное в рядах.

Нижняя часть оката копируется с проймы.

Ir man gaunasi gerai bet aš, kaip žinia, skaičiuoju kaip kvėpuoju

Čia K yra viso kūno apimtis

Jazau, nu kaip dar ūkiškiau pasimatuoji aplink save per storiausią vietą ir padaugini iš mezginio tankumo, kad žinotum kiek aplink akių bus - tarkim 200 akių.

50% bus pusė priekio/nugaros -100akių

Nugaros plotis - tarp siūlių, kut rankovės prisiūtos 35% 70 akys

Reiškias per abi pažastis reik išimt 15% - per ABI. t.y po 7,5 % Vadinas, pažasčiai reik išimt - 15 akių: 5 akis iškart, likusias 10 palaipsniui, pvz 3, 2 paskui po 1akį.

Užsirašyk ir išmok, nes kitą kartą tikrai ateis mezginių policija"

Aš pati tai dažniau matuoju  pagal kokį man gerą megztinį ir žiūriu, kiek ten tų akių išimt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 sausio 2017 - 13:52

Mes irgi namus nupuosem,skanumynu dar nekepem :D Reiks obuoliu is rusio parsinest, gal obuolini kepsiu, vaikai a taip a taip pilvus rankom trindami kazko skanaus iesko :D .Lauke pas mus minus 14, jau nosies iki parduotuves tai nekisiu siandiena. Planas siandien mezgiminis. Pabaigiau Saulelydzio riesines, reik susiut ir galesiu pakuot dovanai.

Qqt, pabaigtuvem kvepia :D Man ta tvidine ruda faina, su tuo spalvyno pasirinkimu man irgi galvos skausmas. Ir spalvu norisi,ir dabartines patinkancios patinka, ot gerai isireiskiau :D .

Sarange :super: .

Atsakyti

Aciu Kerpen, man atrodo Nite man tada ir grasino ta mezginiu policija :D  :D . Gerai kad ne pati Nite ta nuoroda pakartojo, butu musiau dabar dar rimciau mane isbarus :D  :D .

Einu skaityt litanijos :D .

Atsakyti

as vakar po miesta palakscius siandien nesveikai tingiu, paimu eiline skara, numezgu eilute ir ieskau kokios ar veiklos...

Vakar gavau kruva dovanu Ravelry skaru mezgimo grupej... ech... sarasas ar pailgejo :D

Atsakyti

Labos tingiu šiandien ir aš :) Lauke šviečia saulė, -7, keliai apledėję, mašinos apsnigtos :) Totali tyla - nei mašinos važiuoja, net paukščių nesigirdi. Baigiau vakar pagaliau suknelės rankoves, liko kaklas ir apačia. Turiu dvejonių, bet nešiosiu. Dariau kiek laisvesnę apačią, kad taip nesitampytų, o dabar dvejoju, ar gerai padariau.

Atsakyti

Sveikos, damos.

. Šiandien žiūrėjau laidą apie visokias grožio injekcijas. Visai susidomėjau. Aplink akis vaizdelis nebedžiugina... O ką jūs apie tai manot/žinot? Moteriški reikaliukai.

Aš tris mezoterapijas su hialurono rūgštim pasidariau. Išklausinėjau, ką leidžia. Yra trijų skirtingų koncentracijų. Man leido stipriausią, bet ir pakako tik trijų procedūrų. Šiaip- 3-5 rekomenduojamos. Sudėtį mano kosmetologė renkasi su mineralais, vitaminais ir antioksidantais sumaišytą medicininiu būdu- išcentrifūgavus, nes sakė, natūroj ne visi komponentai susimaišo, jei paplaki tik ranka. Nors kitos į švirkštą sutraukia atskirai.

Aš pati rezultatu labai patenkinta.

PLIUS mano visažistė puošdama mane krikštynoms paklausė- ar kažką dariau paakiams ar tokie genai geri, nes ji nors ir 8 metus jaunesnė, bet jaučiasi prasčiau. O kadangi dažė mane ne pirmą kartą, mano visas raukšleles žino iš arti,  tai įvertino visus pokyčius labai teigiamai :) 

Atsakyti