Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rusvą peek&klop.. 70 eur

Atsakyti

Aš noriu į teatrą. Bet dar negaliu- kosėju. Bet jau rečiau :) 

Atsakyti

O as paskaiciavau kad man kasmyrinis megztujas 25 eurus kainavo

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190119-184824__01.jpg   80,13KB   0 Parsiųsta kartų

Restar ;)

Atsakyti

O as paskaiciavau kad man kasmyrinis megztujas 25 eurus kainavo

Nu aš tai skaičiuoju, kad min 400 g reikėtų, tai jei wooly kainom būtų apie 48 eur. Nu tai sutaupyt 20 eur labai reikšminga :D​ 

Atsakyti

Liniuka, pasverk savo grobį ;)

Atsakyti

Neturiu svarstyklių :B  O ir pirkau ne iš ekonomijos, o todėl, kad švelnu ir gražu :D​ 

Atsakyti

Šios spalvos ir sudėties https://ivonikkolo.a...kolo-megztinis/draugutė nukovė ilgoką tuniką aukštu kaklu. Gyvai, už 95.

Atsakyti

Taip ir neišvarėm pačiuožti. Buvau sutingus, paskui kai entuziazmas vėl atgijo, paaiškėjo, kad iki seanso tik 15 min likę, tai nuvažiuot būtume nuvažiąvę, o dar nueiti, pačiūžas apsiaut, brangaus laiko mažai būtų likę čiuožimui :). Užtat aplankėm vaikų pradinės mokyklos čiuožyklą, netyčia sutikom direktorę ir sulaukėm nuoširdaus kvietimo čiuožinėti. Tai beliko pačiūžas įsigyti. Kas irgi buvo šios dienos planuose, bet ta parduotuvę, kur jų mačiau truputį padėvėtų po 5 eur, nusprendė šiandien nedirbt... Po atgaivinančio pasivaikščiojimo gal jau galiu ir megzt biškį pradėt :).

Atsakyti

Nu aš tai skaičiuoju, kad min 400 g reikėtų, tai jei wooly kainom būtų apie 48 eur. Nu tai sutaupyt 20 eur labai reikšminga :D​ 

Nu man 200 suejo, 3/4 rankovem paprastukui

Tau manau iki 300 uztektu

Nu nes jei sunkesnis tai kas is to kasmyro, kasmyro esme gi kad lengvas

Atsakyti

Saldžiai

Priedas  received_2333829610182886.jpeg   176,17KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

taip nuo dūšios megztelėjau pas kaimynką,ji tuo metu siuvo,smagu :) tik bijojau pareit.namus matau,bet baisu vienai.dar pašnekėjom,kad rajone vilkai siautėja,prisigąsdinom,tai nejauku :) vyrui paskambinau,kad ateitų iki vartų,kad manęs imparpuolis neištiktų vienos:D sako eik,kraujagyslės prasivalys :D grįžau kažkaip ,dar pakeliui putino uogų paskyniau į medaus stiklainiuką,nes vienai namie jau gerklę skauda,pakosti...

Atsakyti