Rusvą peek&klop.. 70 eur
Aš noriu į teatrą. Bet dar negaliu- kosėju. Bet jau rečiau
O as paskaiciavau kad man kasmyrinis megztujas 25 eurus kainavo
O as paskaiciavau kad man kasmyrinis megztujas 25 eurus kainavo
Nu aš tai skaičiuoju, kad min 400 g reikėtų, tai jei wooly kainom būtų apie 48 eur. Nu tai sutaupyt 20 eur labai reikšminga
Liniuka, pasverk savo grobį ;)
Neturiu svarstyklių O ir pirkau ne iš ekonomijos, o todėl, kad švelnu ir gražu
Šios spalvos ir sudėties https://ivonikkolo.a...kolo-megztinis/draugutė nukovė ilgoką tuniką aukštu kaklu. Gyvai, už 95.
Taip ir neišvarėm pačiuožti. Buvau sutingus, paskui kai entuziazmas vėl atgijo, paaiškėjo, kad iki seanso tik 15 min likę, tai nuvažiuot būtume nuvažiąvę, o dar nueiti, pačiūžas apsiaut, brangaus laiko mažai būtų likę čiuožimui . Užtat aplankėm vaikų pradinės mokyklos čiuožyklą, netyčia sutikom direktorę ir sulaukėm nuoširdaus kvietimo čiuožinėti. Tai beliko pačiūžas įsigyti. Kas irgi buvo šios dienos planuose, bet ta parduotuvę, kur jų mačiau truputį padėvėtų po 5 eur, nusprendė šiandien nedirbt... Po atgaivinančio pasivaikščiojimo gal jau galiu ir megzt biškį pradėt .
Nu aš tai skaičiuoju, kad min 400 g reikėtų, tai jei wooly kainom būtų apie 48 eur. Nu tai sutaupyt 20 eur labai reikšminga
Nu man 200 suejo, 3/4 rankovem paprastukui
Tau manau iki 300 uztektu
Nu nes jei sunkesnis tai kas is to kasmyro, kasmyro esme gi kad lengvas
taip nuo dūšios megztelėjau pas kaimynką,ji tuo metu siuvo,smagu tik bijojau pareit.namus matau,bet baisu vienai.dar pašnekėjom,kad rajone vilkai siautėja,prisigąsdinom,tai nejauku vyrui paskambinau,kad ateitų iki vartų,kad manęs imparpuolis neištiktų vienos:D sako eik,kraujagyslės prasivalys grįžau kažkaip ,dar pakeliui putino uogų paskyniau į medaus stiklainiuką,nes vienai namie jau gerklę skauda,pakosti...