Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristin kas IG?

IG - Instagram :rolleyes: 

Atsakyti

qqte, bet paskui kai rodysi, tai urmu :hihihi:

Lusasita, man labai graži spalva ir graži suknia, tau tinka.

Aš atradau, kad serialo Ten kur namai paskutinis (6) sezonas yra. Tai dar ir ankstesnius pažiūrėjau. Nors paskutinis man toks jau išsikvėpęs pakankamai pasirodė. Kažkuri, lyg Olaiva irgi žiūrėjo, gal dar kas. :)

Tai ta proga ir pamezgiau, bet rodyt neturiu kol kas nieko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 sausio 2019 - 21:57

o mezginių mezginių... 

soliuko pledukas labai...

liniukai jis irgi tinka :) gal net man reik - nes tu gi mano stiliaus ir mezginių įkvėpėja :) redis jau be 5 mi n baigtas ir dar natsumi siulai paruošti :)

dar Lusasitos mezginio spalva labai labai - aš tokio merino noriu :)

ta proga parsisiunčiau iš LM Bohemijos rapsodija paziureti :) gal ir redi pabaigsiu :)

Atsakyti

Man Lusasitos sukneles spalva ypatingai grazi A tikrai netinka?nes is sono pasisukus atrodo nieko As megstu tokia spalva, neisivaizduoju ar man tinka bet tikrai labiau nei melyna ar juoda Aga pamaciau Soliuko jau foto O tai Soliuk tu pas jas mokeisi ar jos cia musu sektos nuopelnus savo mokyklai prisieme?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2019 - 21:56

Liniuka o pamegink su dirziuku ir piestuko formos sijonu dar uzvalkaliuka prisimieruot, man regis labai tau tiktu ir plocio ir ilgio uztenka Ir sako madinga siemet

A tiesa Katuko redi vakar nuziurejau..jei taip nuosirdziai tai kai foto rode jis man jokiu emociju nesukele, o va gyvai..gyvai nors atimk ir bek, labai labai grazus. Taip kaklas dailiai susidrapiraves

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2019 - 22:00

Baisiai gražūs medžiai buvo, kai namo ėjau, tik nelabai pavyko pagaut,

Priedas  IMG_20190118_220958.jpg   245,55KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190118_174450.jpg   185,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 sausio 2019 - 22:13

Nesvietiškai gražu lauke.

Bet jau stresas vairuot... Ant kalniuko link namų nevaldomą auto turėjau, jausmas nekažką...

Net sustojau nufotkint

Achhh, failas per didelis

Atsakyti

Aš sausio mėn žiūriu Namas su lelijomis per TV. Jį nuo 21 val rodo,  tai aš jį vėlisu vis atsisuku.

Natsumi ir pas mane planuose. Kažkuriuose. Iš plytinės vernito alpakos (qqte, kaip tavo suknelės spalva).

Drakiaus guolį mažinu :) pati svorį metu, tai lai ir jis kūdinasi.

Atsakyti

Grazi grazi spalva niuma, myliu as ta siula Kerpena vakar kaip tik aptarem ta zodziu derini "baisiai grazus" 😆 O del grozio tai jo sutinku grazu tikrai, ale pas mus prie bigo kiek masinu uzvaziuot i kalneli negalejo..(musiske nepapuole i ta skaiciu)

Apie nama su lelijomis kolege minejo kad ziuri, pasizymejau ir as

Idomus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2019 - 22:25

Sveikos,

šiandien teko pasivaikščioti mažumą: iki Dailės akademijos, ten pabuvom 3 valandas ir atgal. Su dailininkės tėvais pažindinomės Grafikos laboratorijoje :), vaikai su įvairia spauda pažindinosi, knygeles susirišo. Faina chebra, daug menininkų, bet suradau ir nemenininkų frakciją, aišku ji - mažuma :).

Gerai kažuri čia išsireiškė - tikra mezginių PŪGA  :blink: . Įspūdinga kolekcija - Soliuko panelė tikras saldainiukas, o jau megztinio tikimas ir kupranugario prabangumas per ekraną šviečiasi. LIniukos irgi gražiai krenta.  Nebandei mašinoje išsukti, kad pūkas pasileistų? Lusasitos suknelė atimtina, kopijuotina, įkvepianti. Limituko mezginiai keistuoliški - vis viena trumpa rankove :), bet gražu ant gražaus žmogaus, o pati kokia stilinga, lieknutė. Niuma irgi figūrą dailią mezgasi, jau matosi, o švarkelis irgi toks tinkamo ilgio ir nešiotinas.

Ristina, ko tu nerodai dar savo mezginių? :)

Aš noriu megzti, bet ką nors naujo, nepradėto :). O pradėti irgi nelengva būtų. Man mirtinai reikia megztinio prie siaurų džinsų, ir jau seniai, o niekas nenumezga...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 sausio 2019 - 22:34

Man patinka jis. Aš mėgstu rusų filmus. Čia apie meilę, daug likimų įvairiai persipina, keičiasi.

Jei kam dar aktualu alpaka, turiu 5 spalvas, bet visos bespalvės :D žemiškos. Šviesi pilkšvai smėlinė, šviesi pilka, kakavinė, šokolado ruda ir pilka įdomi, kur pirty turėjau. (Vernitas alpakos turėjo 2 spalvas, kai paskuyinį kartą prieš kelis mėn buvau).

Atsakyti

Aktyvi savaitės pabaiga  :B

Priedas  7081AF5F-912D-4B1E-9009-413DFFB61423.jpeg   191,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti