Į rodymosi bangą šoku mano įdomybė rūke:
4F2B0235-3D93-44ED-A72A-567F8C29DF74.jpeg 101,05KB 0 Parsiųsta kartų
1C6B93E0-1E2B-4CA4-8A0C-FBCD80FE3CB3.jpeg 151,07KB 0 Parsiųsta kartų
Į rodymosi bangą šoku mano įdomybė rūke:
4F2B0235-3D93-44ED-A72A-567F8C29DF74.jpeg 101,05KB 0 Parsiųsta kartų
1C6B93E0-1E2B-4CA4-8A0C-FBCD80FE3CB3.jpeg 151,07KB 0 Parsiųsta kartų
Nugi gražiai apsiboxinusios. . Soli sol mergaitė iš vis labi gerai atrodo, sakyčiau labai gerai krinta mezginys. Liniukos gal ne taip gerai krinta, kur rankas ištiesus tai atrodo tooooks didelis, bet ten kur susinėrus, ar iš nugaros, kai rankos nuleistos , tai visai gražiai atrodo. Nors aš ir nemėgėja visokių boxių, bet po truputį akys apsipranta dar imsiu pradėt norėt.
Niumos, kiek pro rūką įžiūriu, gražus mezginys. Čia gal Vincio siūlai?
Ar pablūdot,visos vienu metu rodytis, ko sakinėlį parašiau, jau ir Limit su savo rūku parėjus.
Aišku nelabai suprantu, kas ten ir kaip, bet ant tavęs gerai atrodo. Turbūt, kaip ir viskas.
Ar gerai įžiūriu, kad čia skersai megzta?
Kepena, kiek pamodifikavus šitą planuoju ir sau, nes tikrai toks įdomus, megztas visai lygiai, jokių skersinimų.
Tai va, pasidaysiu, kad abi rankovės būtų vienodo ilgio, be tokių prielipų, dar pakelsiu kaklą šoniau ir jis natūraliai kažkaip gaunasi skersas asimetriškas O megzta tai taip, nuo vieno šono iki kito.
Kapseika, va tokį sau planuoju, rankovės bus vienodo ilgio.
Ir kai apykaklė psislenka, vienas kraštas apačios žemyn nutysta.
Labai jau schematiškai ant greičio papiešiau, bet kažkas panašaus
Apykaklė- nebaigtom eilėm pagaminta. Iš nuotraukos švarką mezgiau, kur buvau įkėlus. Nugaroj įliemenavimą dar pasidariau. Nors gal norisi įsisiūt magnetinę sagą kažkur per vidurį, kad tiek nesiskėstų apačioj. Šitas:
Nu va su piešinuku jau biški aiškiau, tik neįsivaizduoju, kaip apskaičiuoti kas kiek tas akis platinant pridėti, o paskui nuimt, biški kosTmosas👀gal reiktų mažajai pabandyt kažką nubrūžinti, gal darant aiškiau atrodys. O tai tik šalius brūžinu, ir daugiau jokios pažangos, pačiai ant savęs pikta.