Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Į rodymosi bangą šoku :D mano įdomybė rūke:

Priedas  4F2B0235-3D93-44ED-A72A-567F8C29DF74.jpeg   101,05KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  1C6B93E0-1E2B-4CA4-8A0C-FBCD80FE3CB3.jpeg   151,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nugi gražiai apsiboxinusios. . Soli sol mergaitė iš vis labi gerai atrodo, sakyčiau labai gerai krinta mezginys. Liniukos gal ne taip gerai krinta, kur rankas ištiesus tai atrodo tooooks  didelis, bet ten kur susinėrus, ar iš nugaros, kai rankos nuleistos , tai visai gražiai atrodo. Nors aš ir nemėgėja visokių boxių, bet po truputį akys apsipranta dar imsiu pradėt norėt. :hihihi:

Niumos, kiek pro rūką įžiūriu, gražus mezginys. Čia gal Vincio siūlai?

Ar pablūdot,visos vienu metu rodytis, ko sakinėlį parašiau, jau ir Limit su savo rūku parėjus. :)

Aišku nelabai suprantu, kas ten ir kaip, bet ant tavęs gerai atrodo. Turbūt, kaip ir viskas. :lol:

Ar gerai įžiūriu, kad čia skersai megzta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 sausio 2019 - 17:56

Kepena, kiek pamodifikavus šitą planuoju ir sau, nes tikrai toks įdomus, megztas visai lygiai, jokių skersinimų.

Tai va, pasidaysiu, kad abi rankovės būtų vienodo ilgio, be tokių prielipų, dar pakelsiu kaklą šoniau ir jis natūraliai kažkaip gaunasi skersas asimetriškas :D O megzta tai taip, nuo vieno šono iki kito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 sausio 2019 - 17:59

Kerpena, nea, ne iš Vincio. Turėjau nuo senai babinaitę šitų. Net sudėties nežinau.

Drakiaus guolį mažinu :) 

Limit, tikrai įdomybė :) 

Atsakyti

Žiauriai gaila, kad pasimatyt neišeina :(  Trūksta man šitos gyvenimo dalies labai..

Ir pačio mezgimo intensyvesnio, ir siūlų pirkimo, ir dalinimosi, ir kvykavimo labiausiai.. Vis toks vaizdas, kad tuoj jau tuoj viskas bus vėl kažkaip geriau :D

Atsakyti

Limituk, labai labai fainas, o kas ten do siūlas,  mochera? Ir vistiek nesuprantu, kaip jis ten lygiai megztas ir kodėl tada matau apačią skersą, gal turi kokią papieštą isklotinę?

Niuma, labai dailus švarkelis, ypač apykaklė👌

Atsakyti

oho kad mezginiai pasipylė  :blink: 

Užvalkaliukai ir Soliuko kiek matosi ir Liniukos labai faini ir norėtini  :wub: Niuma visiškas ežiukas rūke :oh:  Limit   :oh:  ten prisisega rankovės  :hmm: bet spalvos tai labai fainos abieju  :D 

Atsakyti

Kapseika, va tokį sau planuoju, rankovės bus vienodo ilgio. 

Ir kai apykaklė psislenka, vienas kraštas apačios žemyn nutysta. 

Labai jau schematiškai ant greičio papiešiau, bet kažkas panašaus  :D

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 sausio 2019 - 18:13

Oho kokia Limit įdomybė :4u:  Tos skirtingos rankovės neįprastai žiūrisi, bet skersas mezgimas tai žiauriai gerai :)  Man skersas mezgimas nuo NAatsumio labai patiko.

Niumos švarko apykaklė kažkaip mandrai megzta :hmm:​ 

Atsakyti

Apykaklė- nebaigtom eilėm pagaminta. Iš nuotraukos švarką mezgiau, kur buvau įkėlus. Nugaroj įliemenavimą dar pasidariau. Nors gal norisi įsisiūt magnetinę sagą kažkur per vidurį, kad tiek nesiskėstų apačioj. Šitas:

https://www.ravelry....ys-swing-jacket

Atsakyti

Nu va su piešinuku jau biški aiškiau, tik neįsivaizduoju, kaip apskaičiuoti kas kiek tas akis platinant pridėti, o paskui nuimt, biški kosTmosas👀gal reiktų mažajai pabandyt kažką nubrūžinti, gal darant aiškiau atrodys. O tai tik šalius brūžinu, ir daugiau jokios pažangos, pačiai ant savęs pikta. 

Atsakyti

nu kad visos  rodosi :) 

50227068_2262676867096012_68333076953788

Atsakyti