Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

[sup]Labos :4u:[/sup] [sup]Užvalkaliuką į studiją :D[/sup] , foto ežiukas rūke, jei pavyks kurią dieną padaryt informatyvesnę foto, tai buuuuuus :D .

Pridėta:

Atsakyti

Gadget, vakare iš darbuko grįžus sumatuosiu kupranugario svorį😀

Atsakyti

Soli sol - gražu. Kaip ten rankogalį mezgei?

Atsakyti

Soliukai, gražu.

Viliaus noras transformavosi. Einu pyniuot. Panašiai, kaip Nitė.

(Gyd sakė dar plerpiu, ateit pirmadienį).

Atsakyti

Soliuk  super O koks plotis puseles?

Rankoves tikrai trumpint nereik, grazu kad tokia ilgesne

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2019 - 16:14

Nu jei jau užvalkaliukai, tai užvalkaliukai :D

O Soliuko tiesiog tobulas :wub: Ir medalis už kupranugario siūlo sumezgimą.

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos, 

Pirmiausia giriu nuostabių dukrų rodytojas ir mezginius... Lace, Liniuka, Soli-tiesiog atgajus širdžiai. 

Nuosirduko lėliukiniai darbeliai💛

Niumukas irgi žiūriu penktą pavarą įjungus mezgiman grįžo👍

Nite, labai smagus pynius, o dar kai pati visai nerandi prie ko kibti, nu ar gali but geriau... 

Pas mane deja kiek kita situacija, baiginedama ripsinukę, nutariau, kad visai juoda šiuo metu man ne prie dūšios, tai pamarginau apačią, nu ir ką aš žinau, kelią man įtarimą tas margumas, jau ir ardyt pasišoviau, bet mažė neleido, sako aš sunešiosiu...Tai palikau pagulėti.

Ant MB irgi rasčiau ko bumbėt, bet toks keistas tylos periodas, tyliu... Gal jau perbumbejau, perdegiau... Tai panašiai kaip Restar, jungiu ignorą...laukiu vaikų papildymo su nakvyne, tai liepsiu picą parsitemti, o mes jau kas ką rasim. Penktadienis. 

Atsakyti

Liniuka, super 👌 👌 👌 aš gal žliba, nu nematau ko kibt

Atsakyti

Nu kai pasigarino, tai beveik parėjo į protą :D Aišku toks tįsaliukas, nuotraukose visokios skylutės išsiryškino :rolleyes: Bet apsivilkus jausmas labai geras. Gal net nešiosiu :D​ 

Atsakyti

Na, kad rodomės, tai rodomės. Tik mano ežiukas rūke: Priedas  received_257532371814743.jpeg   118,17KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  20190118_172352.jpg   177,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba,

Liniuka, labai fainas ir jaukus rūbas :wub: . Ir labai pageidautinas.

Nitės gaila, kad gyvai grožio nemačiau, bet iš rūko puikiai atrodo :D Įtariu net, kad palikta po pamokų, net išmokus esu ir apykaklę tokią pasidaryt :D

Rudojo megztuko nauja šeiminikė kad nustebino :blink: Aina sau, kaip pasikeitus :wub:

Soli SOl daiktą noris labiau pamatyt :rolleyes:  Bet ir tiek kiek yra lygiai taip pat norėjimą kelia, kaip ir Liniukos :)

Aš savo įdomybę greitosiomis irgi rūke nufotkinau prieš taškuotą veidrodį :)  Reik tik iš telefono sukelt.

Žiauriai gražu šiandien lauke buvo apie pietus, net gaila, kad ne namie ir pasimėgaut iki piplnumos nebuvo kaip tuo grožiu. Aišku, geriausia pro langą, nes gatvėj tai nekažką ta pliurza po to likusi :rolleyes:

Atsakyti

Oooo Liniuka visai liuks gavos :ax:  i plocius i ilgius visus pataikei :bigsmile: . Migle tokio nenor? Kelintoke ji tau? Manoji vienuoliktoke su 175 ugiu ir 40 koja, jei tavo da augs, bus visa krepsininke :D , as seimoj irgi maziausia pasilikau :rolleyes: 

Qqsk, plotis apacioj 64, o kur rankoves 84 cemai :mirksiukas: 

Katuk,rankoves ir apacia megzta paprastainiskai, pradzioj trys eiles trikotazo rastu, paskui 10 eiliu, geroj pusej vien geros, blogoj viena gera kita bloga taip i kaitalioji :D , cia tipo kai nenori kad paprastas stulpelis sutrauktu mezgini :mirksiukas: gaunas plokscias stulpelis :D 

Gadget, megztelis sver 496 gramus :mirksiukas: 

Atsakyti