Nite tipo bus proga pirmą kart visus 4 ratus išbandyt
Tipo pasimėgaut savo pranašumais
Bet iš tikro visai kitaip važiuoja. Jei būtų dažniau tokie orai ir aš norėčiau tokios mašinos
Man šitas labai gražus:
Pasidariau sau valgyt be proto skaniai, tai būsiu gerai ir šeimai ko nors vakarienei padarysiu . (O sau: išsiviriau žalių lęšių; pasikepiau truputį svogūno, tada įmečiau gabaliukais morkų, paprikų, nuosavų žirnelių iš šaldiklio, kelis pomidoriukus ir su prieskoniais lengvai apkepiau. Susimaišiau lėkštėj lęšius su pakeptu turiniu + įsimečiau jaunų špinatų lapelių, kaparėlių ir ... triufelių padažiuko (laimėjau Assorti FB) ).
Liniuka, neprimityviai dryžuota
man gražu vienspalvis paprastas megztalas su margai dryžuotom rankovėm
ir šits gražus, nors sžalvos 2 bet galima gi skirtingom raštuot 9B373BF9-3030-482C-BE34-483A34EFB638_medium2.jpeg 172,6KB 0 Parsiųsta kartų
https://www.ravelry....brary/the-twigs
iš vis šitos dizainerės kuo toliau tuo labiau patinka megztiniai
Gadget, todėl kad man patinka skystas skalbiklis Domol, o jis tik Droge buna. Kaip ir kai kurie kiti dalykai buičiai, kūnui ir (ar) grožiui
Katuk, tas mano kūdikis vairavimą išlaikė iš, tadaaaam, trečio karto. O ir šiaip epopėja kosminė, kursus lankė praėjusį pavasarį (vasarį, kovą, nepamenu kada pradėjo), tada laikė abitūrą, tada visą vasarą atostogavo, kol jam nepaskambino iš vairavimo mokyklos ir nepriminė, kad baigiasi sutartis, tada susikaupė nueiti išsilaikyti teorijos... ir visą rudenį tempė su vairavimo egzaminu. O kaip tik egzaminas, taip pagerintos eismo sąlygos Žo, beveik metinė kokia tai epopėja netgi. Valio, baigėsi, Vyras mažąjį užrašė į kursus...
dar tiesiog kaip idėja E1E02025-C017-4B46-B672-0558B2CE71F5_medium2.jpeg 288,58KB 0 Parsiųsta kartų
Šitas visai nieko. Ir išvis man šita mezgėja šitokio gražumo mezginius mezga image_medium2.jpg 202,88KB 0 Parsiųsta kartų
Vo, Qqtė mano idėją atnešė https://www.ravelry....y/197-1-valdres
Aš jau kurį laiką akį padėjusi... Tik siūlomas spalvinis sprendimas man netinka.