Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pacituosiu genialų multiką katukui:

"Kak vy škunu nazovioteeee, tak onaaaaaa i poplyviottttt"

Atsakyti

Labas, merginos. Kvėpuojam. kvėpuojam, o pirmadienį bus pilnatis, jei ką. 

Šį sniegingą rytą mano kūdikis pagaliau išlaikė vairavimo egzaminą, va. 

Greičiau namo. Ten manęs laukia pradėtas naujas mezgimo projektas, na, dar krūva skalbinių ir kitų maldų buičiai, bet tai jau kaip nors  :P  Aaa (pasižiūrėjau į laikrodį), varau į Drogą pirktis skalbiklių, kol pietūs  :oh:

Atsakyti

Kodėl skalbiklius Droge?

Niekur nejudu iš savo kaimo, internetai sako, kad mieste transportinė apokalipsė.

Atsakyti

Pacituosiu genialų multiką katukui:

"Kak vy škunu nazovioteeee, tak onaaaaaa i poplyviottttt"

i?

plocho plyviot? :D

kas bent kartą gyvenime bomžpakio nevartojo? :D

Šilinge, o :bigsmile: gerai varo tavo kūdikis. maniškis vienas ryt mokyklinį laiko, o kits kitą savaitę regitroj.

Gadget, manau, kad eismas apsunkintas, ir apokalipsę sukelia fūros ir visuomeninis įkalnėse. o mums eiliniams, tai ką - gyvenimas :D

Atsakyti

Laba diena

Po belenkokio sniegdrėbio saulė pasirodė. Durni orai ištikrųjų...  žiemiški, bet durni. Vakar lijo. Šiandien tiek privarė, kad kast reiks.

Kaip as Restar suprantu. Pridariau cepelinu dvuem dienom. Vakare tik vienas plaukiojo... puodu kiekiai keisti. Toks vaizdas kad galiu ir sau gamintis, ir dar pusei kariuomenes. Priklauso nuo patiekalu....

Atsakyti

Nuuu, vaša tri raza tonula ;) 

Atsakyti

Nuuu, vaša tri raza tonula ;) 

no vsio taki nepotonula :D

Atsakyti

Gal kas netingi kokių gražių margių idėjų paieškot? Turiu visokių ryškių spalvų tvido ir noriu kokį margalą priedžinsinį nusimegzt. Spalvų turiu :hmm:​ keturias. 

Atsakyti

Ingriga, pripras, gi nauj vieta, reik pasisuostinėt. kiek metų katinui ir kiek pas tėtuką gyveno?

Išaugino nuo pipetės, ~9-10m. 

Atsakyti

O aš biffkį pavažinėjau ir nusprendžiau, kad vaiką iš mokyklos turi tėvas pargabent :rolleyes: nebais džiaugiasi, bet nereikėjo aiškint kad "nusipirksiu mašiną su keturiais varančiais, jei kartais labai prisnigtų" . Išverčiau iš lovos 11 val. ir pranešiau, kad  jau :bigsmile: prisnigo :bigsmile:

Atsakyti

Nite :D tipo bus proga pirmą kart visus  4 ratus išbandyt :D

Aš apsikuopiau su pasedejimais, pamezgiau su pastovejimais, saule mezgimui tai tikrai netrukdo :D

Atsakyti

Kai vairavau ir aš per radiją girdėjau, kad Vilniuj akopalipsė kelių klausimu. Kaune ramiau, bet Garliavoj- grynas leeeedas.

2 vnt močiutei priduoti.

1 vnt sutiko, kad pašildyčiau vakarykščius ryžius su vištiena, - nes buvo skanu. Tokį sakinį išgirstu maždaug kartą į pusmetį...

Brangioji, kas šiandien valgyt?

Nieko.

Taigi vakar buvo - nieko.

O aš dviem dienom gaminau.

Liniuka, man šitas gražus, bet čia tik 2 spalvos

https://www.ravelry....ttern-in-raglan

Atsakyti