Pacituosiu genialų multiką katukui:
"Kak vy škunu nazovioteeee, tak onaaaaaa i poplyviottttt"
Labas, merginos. Kvėpuojam. kvėpuojam, o pirmadienį bus pilnatis, jei ką.
Šį sniegingą rytą mano kūdikis pagaliau išlaikė vairavimo egzaminą, va.
Greičiau namo. Ten manęs laukia pradėtas naujas mezgimo projektas, na, dar krūva skalbinių ir kitų maldų buičiai, bet tai jau kaip nors Aaa (pasižiūrėjau į laikrodį), varau į Drogą pirktis skalbiklių, kol pietūs
Pacituosiu genialų multiką katukui:
"Kak vy škunu nazovioteeee, tak onaaaaaa i poplyviottttt"
i?
plocho plyviot?
kas bent kartą gyvenime bomžpakio nevartojo?
Šilinge, o gerai varo tavo kūdikis. maniškis vienas ryt mokyklinį laiko, o kits kitą savaitę regitroj.
Gadget, manau, kad eismas apsunkintas, ir apokalipsę sukelia fūros ir visuomeninis įkalnėse. o mums eiliniams, tai ką - gyvenimas
Laba diena
Po belenkokio sniegdrėbio saulė pasirodė. Durni orai ištikrųjų... žiemiški, bet durni. Vakar lijo. Šiandien tiek privarė, kad kast reiks.
Kaip as Restar suprantu. Pridariau cepelinu dvuem dienom. Vakare tik vienas plaukiojo... puodu kiekiai keisti. Toks vaizdas kad galiu ir sau gamintis, ir dar pusei kariuomenes. Priklauso nuo patiekalu....
Kai vairavau ir aš per radiją girdėjau, kad Vilniuj akopalipsė kelių klausimu. Kaune ramiau, bet Garliavoj- grynas leeeedas.
2 vnt močiutei priduoti.
1 vnt sutiko, kad pašildyčiau vakarykščius ryžius su vištiena, - nes buvo skanu. Tokį sakinį išgirstu maždaug kartą į pusmetį...
Brangioji, kas šiandien valgyt?
Nieko.
Taigi vakar buvo - nieko.
O aš dviem dienom gaminau.
Liniuka, man šitas gražus, bet čia tik 2 spalvos