Aha, juk čia ne paprastas reglanas, o kažkokia kitokia technika, per anksti būsiu apsidžiaugusi
Aha, juk čia ne paprastas reglanas, o kažkokia kitokia technika, per anksti būsiu apsidžiaugusi
Nuoširduk, nu būk tu žmogus, nustok verkt. Nė viena negimėm mokėdama. Visos ėmėmės to, ko nesuprantam, ir taip išmokom.
Labos
Lace manekenė kaip papuošta
Olaivos megztukas labai gražus ir labai olaiviškas
Ačiū visoms pastebėjusioms Katukas teisi - aš pagrinde viską ant sijono nešioju. Džinsai man dažniausiai tik į parduotuvę ar į mišką. Gal tada ir jums rodyt reikėtų ant sijono Pasitaisysiu ateity.
Niuma, pasakyk mano žvėriui, kad tie siūlai stori, tik šluotkočiais mezgami ir mano klimatui netinkami... Baigia grandinę nugraužt, nors lagaminas jau seniai neužsidaro...
Niuma, pasakyk mano žvėriui, kad tie siūlai stori, tik šluotkočiais mezgami ir mano klimatui netinkami... Baigia grandinę nugraužt, nors lagaminas jau seniai neužsidaro...
Nežinau kokio storio tavo šaly šluotkočiai, bet siūlai 115m/50g ir 4-4,5 mm virbalai. Plonais tokių niekaip nepavadinsi gali drakius ramiai tupėt savo lagamine ir toliau
Lace, puikiai atrodo, taip dailiai guli
Jei nemaišau lyg iš rogutinio merino mezgei. Kiek gijų?
Bet kaklas tai formuojamas, kaip aš rašiau, jeigu ką
Labas
Lietuti grazius dryzius
Bet kaklas tai formuojamas, kaip aš rašiau, jeigu ką
šitą jau įsidėmėjau, ačiū, tikrai išbandysiu
Nite surase teorija.
O praktiskai siulas sunkus del viskozes, tai virbaliukai 2.5. Kritimas tobulas. Kaina.... buna ir tobulesniu, bet del tokio grozio as sau jamiau 10 vnt. Isivaizduoju, kaip ant lininiu kelniu atrodys.
Vincio spalva kita. Pas ja grazesnis meginukas, nes uztaike ant vienspalvio perejimo. Pas mane - margiukas.
Psio, reik ir man po tokio aprašymo
Visa laimė, kad ant mano žemės šitų siūlų nėr
Vėl šiandien nepamezgiau - lijo lietus, tai namo važiavau 2,5 val. grįžus jėgų užteko tik iki lovos nuslinkt.
Labas rytas,
Lietuti, supratau, kad tau tolokai darbas nuo namų. O kas mergaitę iš darželio paima, kai tarkim taip ilgai tenka važiuot? Ar vyras arčiau dirba?
Labas rytas,
Nu niekaip neatsibundu aš šią savaitę...
Niumos siūlai sukrutino ir mano žvieries vieną ūsą, bet tik vieną, nes man dabar nemargų siūlų periodas, susimarginu pati, kai užplaukia
Lace, labai gražus megztinis, spalvos ir pats ombre, perėjimas liuksiškas Noriu vėl kažką ombrint bet... Man jis visai neatrodo vaikiškai, nu ta prasme, kad mergaitė atrodo, kaip apsirengusi mamos megztinį... Svarstau kodėl... gal dėl segės? Gal del ilgio? O gal dėl suapvalintų kampų...? Aš tokį megztinį nešiočiau tik užsimetus, niekaip neužsisegus, tada atrodytų kitaip, taip kaip dabar nešiot madoj.
Susiradau savo tuos 3 metrus virvelinio siūlo ir net pasimezgiau mėginuką, belieka tik iki galo apsispręst ko aš iš jų noriu
Buvu vakar pas dantistė, mano nuostabai nesiūlė traukt taip užterlino burną, kad dar ir dabar negaliu atsikratyt to skonio ir kvapo
Dontstop, Ristina regis pirkdavo tiesiai iš gamyklos, bet Rygoj, turbūt niekas