Ai, dar pykstu, bet praeis. Vakar aš tiesiog dėjau ant visko ignorą , net neburbėjau.Gana anksti susiruošiau į lovą su knyga ir 2-iem šiltais buteliais , paskaičiau ir maloniai susnūdau. Man artimiausia QQutės pozicija su maisto gamyba. Noriu spontaniškumo daugiau iš vienos pusės (apsipirkdama sugalvoju, ką maždaug gaminsiu 2-3 dienom), iš kitos - kad būtų ir sveika, ir skanu, ir įvairu, ir dar tiktų daugumai (va čia jau sunkesnis atvejis....). Kai pasižiūriu į puodus (vis dar juos turiu), kuriuose gamindavau, kai buvome tik 3 šeimoje, tai niekaip nesuprantu, kaip taip įmanoma tiek mažai pagaminti. Tad ačiū už patarimus, bet priimčiau kokį nebent iš Kerpenos, o šiaip - nelygintinos kategorijos . Ir šaldytuvas mūsų vis dar toks, kokį pirkom, kai buvo trise. Tas irgi pasako apie galimybę apsipirkti 1 kartą per savaitę. Bet raukiu tą temą, nes niekas nepasikeis, kol vaikai neišeis iš namų arba nepradės patys gaminti. Dičkis, tiesa, kol sėdėjau pas dantistę, vakar iškepė lietinių blynų iš tešlos ryte užmaišytus ir koldūnų pasiskrudino sau (suvarė keptuvę ir namus pridūmino....), kartais picą iškepa. Vyras irgi gamina, kai aš atsisakau. Dvyniai tiek durnių įjungę, kad net pasišildyt maisto nesugeba, būna nealkani tol kol aš nepasirodau....
LIniukos kokia supanelėjus laputaitė . Tiesą sakant, aš nematau tikime didelio skirtumo, greičiausiai požiūryje tik skirtumas . Mano pana šiandien irgi mano megztą megztinį išsitraukė ir į mokyklą nukulniavo.