Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir kažkada labai pykdavau, kad viena gaminu. MB alergija gaminimui. Bet suaugau 😂 ir supratau, kad per

prievartą ir pykčius nieko nebus. Aš gaminu, kas man patinka, nedarau jau to sukandus dantis tikrai. MB daro kitus darbus, kas man nepatinka. Svarbiausia pasidalinti darbus ☺

Atsakyti

Man jokie valgiarasciai netinka, jei tik bus uzrasyta ka reikia gamint, imsiu labai to patiekalo nenoret, o noret kazko kito 😆

Vyrams tai tiktu, bele jiem nei galvot nei gamint nereiktu

Maniskis tai dar buna paleidzia prie parduotuves, sakau ka tau nupirkt..ajj nieko...sakau tai ka tu valgysi vakarienei?sako neezinaaau, paskui atsidaro saldytuva ir medituoja..speju irgi prie manes smegenis atjungia sitais klausimais, gi kai manes salia ner sugalvoja pasigamina ir pavalgo o kai as esu is kart kazkoks aptemimas sitais klausimais

Atsakyti

Pas mus iš kasdienių apsipirkimų atsiranda tai pienas, tai duona, tai dešra, tai jogurtai, bananai, kiaušiniai. Ir kadangi dauguma mėsėdžiai, aš kas antrą dieną kažką iš mėsos perkuosi. 

Vieną kojinę įveikiau.

Atsakyti

sveikos, aš irgi prie pykstanciu siek tiek... nes nu atklausyti bambejima del to kad pagal paplanuota valgiarasti pirma karta po ilgos pertraukos uzsakiau is Barboros maisto prekiu, kurias jis bededamas susinervino kad biaisiai daug ir netelpa... 

pasiūliau nuo kitos savaitės jam ta valgiaraštį daryti ir gaminti, jei jau netinka ką aš nupirkau...

nu sakau dagyvenau... suaugusi, normaliai uždirbanti moteris turi atsiskaityti už maisto prekes nupirktas sau ir šeimai.... nurašiau šį kartą jo peršalimui, jei kartosis - jau ne tik garas rūks.... bet ir kaimynai sužinos kas ir kaip :D pas mane palauk nebūna kai jau gerai užkaso... :D

Atsakyti

Pas mus iš kasdienių apsipirkimų atsiranda tai pienas, tai duona, tai dešra, tai jogurtai, bananai, kiaušiniai. Ir kadangi dauguma mėsėdžiai, aš kas antrą dieną kažką iš mėsos perkuosi.  Vieną kojinę įveikiau.
Pas mus jei reikia tai pieno. Bet aš neinu į pardę. Tokiu netikėtai pasibaigusiu produktų nubėga Lukas arba MB.  Man valgiaraštis labai palengvina gyvenimą. Visi pasako ko norėtų ir poto jau patys kalti jei kažkas netinka😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faraway: 17 sausio 2019 - 23:13

žinokit dingo visas įkvėpimas gaminti..... :( ir išvis įkvėpimas dėl kažko stengtis.... 

nes nors ir krtika yra gerai, bet vien kritika - tiesiog nusvardina rankas...

Atsakyti

žinokit dingo visas įkvėpimas gaminti..... :( ir išvis įkvėpimas dėl kažko stengtis.... 

nes nors ir krtika yra gerai, bet vien kritika - tiesiog nusvardina rankas...

Tam kritikui duok pagaminti savaite. Pasibaigs kritikavimas. 

Atsakyti

Aš ne prie chebros.

pasisėdėjimas su pencinykėm nuteikė gerai nuotaikai. Nieks nenervina. Nors virtuvėj pašokau, bet gaminau rytdienos svečiam užkandukus. Pas mane MB gimtadienis. Ta proga planuoju telefoną naują nuSIpirkt :D 

O su gaminmu matyt vidinės nuostatoa svarbu. Aš pradėjau nebesistengt būtinai ką nors pagamint. Ir ką -bendrai laimei nepakenkė. Jei labai nori-pasigamina. Tingi-figūrai geriau :D  arba ne-nes tada ieško ko nors greito-užtepėlės, salotų. Bet tikrai bado nėr. Gal su mažesniais vaikais labiau reik, nes jie nepasigamins.

Restar-eik vitamino D pirkt. Trūkumas tikrai nuotaikai kenkia.

Mano drakius atsivilko visas aktyvus su manim, ir ne po stalu lindėjo.  :D grįžau su dviem babinom. Norėjau dar poros- bet nu kažkoks sveiko proto trupinys įsijungė. 

Nitės mezginys tobulai tobulas. Ir spalva viiiiisai ne tokia.

Qqtė irgi su mano svajonių megztiniu atėjo...

smagu buvo.

Atsakyti

Labas rytas, drakonistos ;)

Vit. D negeriu, gamint gaminu, iš Barboros senokai sakiausi, dar po šventinis grįžimas į grafiką, su tai vienu, tai kitu vaiku peršalusiu. Tai nešioju kkonorsskanaus - gydo. 

Ir šiandien mankštą joginę ryte dariau ;)

Aišku, savo sprendimo, ką daryti, kai burbėjimas žudo, niekam smarkiai nereklamuoju, bet ir po metų atrandu neapiburbėjimo momentų ir nesigailiu.

Atsakyti

Labas rytas 

Valio penktadienis, megztelsiu gal net

Vakar vakare irgi dar trupineli megztelejau rankoves

Su burbejimu kazkaip kovodavau humoru..uzknisdavo irgi, dabar jau smarkiai apmazeje, nu arba as visai nekreipiu demesio (mezgimas nervus stiprina gi)

Bet jei imdavay burbet nutaisydavau blondiniska infantiliska israiska ir balseli ir pasakydavau kad is kur man zinot kodel as taip ar anaip pasielgiau, tegu jis man pasako toks visas protingas

Kazkaip MB sitas reikalas sujuokindavo ir pasibaigdavo

Dabar jau senokai tokios frazes neprireike, as pati ko gero daugiau burbu

MB kazkada sake kad bijo i parduotuve eit nes man vis neitinka ka nuperka

Atsakyti

qqte- iš saviškio apie neįtikima irgi girdžu. Pobiaurės mes :D

Vakar megztelėjau gerokai. Antrą kojinę pabaigsiu ryte. Netoli pirštų jau. Bet mama pasiima pas save didelį ir mažą, tai norėjau įduot jas, kadangi pas ją žymiai šalčiau, nei pas mane.

Kosulys prižadino, tai nors šiandien Gytį laiku prikelsiu. Nešasi į mokyklą vašelį su siūlais. Kažką nert mokinsis :) 

Apie mezgimo naudą neperseniausiai MB dėsčiau (prasilenkia mūsų požiūriai tuo klausimu), argumentavo, kad sveika, jei pusvalandį per dieną, o ne visą dieną. Sakiau, kad nieko jis nesupranta.

Atsakyti

Qqte, per naktį išdžiuvo ir nesusigėrė niekas. Vienu kartu prirutuliavau. Gal per storai prispaudžiau:

Priedas  received_2211446508878908.jpeg   189,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti