Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai grikių puodą priviriau. Nenorės, tegul kepas kiaušinius :D 

Mažoji išvis jei pagal ją gamintum tai "tavo" košė ir blynai. Non stop. Kaip neatsibosta  :oh: Žodį mėsa išgirdus net užsimerkia  :mad2:​ 

Atsakyti

Baliaus fotkių tai nebus, fotografo nesamdėm  :D

Buvo smagu, siūlais drakiai apsimainė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lauksim cepelinų bliaus, gyvai į visas žiūrėsim. Drakius irgi.

Restar, man tas pats nūdnumas ima nuo kasdienybės prievolių. Ir plius, sugalvok kasdien, ką gamint. Šnd vištienos šlaunelių mėsa su ryžiais.

Su Gyčiu ruošėm pamokas. Išsižadėjo manęs :B

Siūlinu kojinytę

Priedas  received_339257623468540.jpeg   151,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaip kokios pencinykės pasėdėjom :D Ale smagu buvo visas pamatyt :wub: O jau Nitės megztinis tai absoliučiai tobulas :wub:

Atsakyti

Vyras iškepė visiems kiaušinienės iš mano sau pirktų kiaušinių ir išėjo iš namų neėdęs :B . Matyt, į tolimą  parduotuvę nuėjo pėsčias parnešti maisto.  Grįžo tai vėlai tuščiom rankom iš darbo kaip visada. Mol, čia man vienai turi rūpėt viskas nuo iki. Nuostabus gyvenimas, prie 2-iejų vaikų dienynų net prisijungimų neturėjo, kaip patogu nieko nežinot ir niekuo nesirūpint, grįžt tik pavalgyt ir pamiegot.... Dūmai man rūksta...

Atsakyti

Restar..  :4u: 

aš kai į Vokietiją savaitei išvažiavus buvau ir kai į susirinkimą Viliaus nunuėjo pirmą kartą per 5 metus, irgi vyriškiui siurprizų buvo visokių. Atrodo, padeda kiek supratimo turi, bet vis tiek.... Trūksta kartais jiems razumo.

Atsakyti

Uj Restar kokia papiktinta

Maniskis irgi prisijungimo prie dienyno neturi, bet as atraportuoju, nu pas mane ne 4 tai nesunku man

Bet irgi grizau 20.30, raso knygos dienorasti

Staiga vaiks pamato mama ir smegenai atsijunge. Sako klausimas kada vyko veiksmas...o kaip suprast

Nu pasiutau, apstaugiau, vaikis pabliove aisku ir su tevu isiaiskino

As irgi papiktinta matyt

Atsakyti

Mėnulio užtemimas (ar tai saulės) - moteros, ramiai! :D

Nepykit ant vyrų, jiems irgi nelengva. Mano šiandien jau skundėsi, kad užkniso jam vienam į parduotuvę vaikščiot. Įsivaizduok, Restar, kad šeimoje abu kiekvieną vakarą produktų partysia, irgi blogai. O jei nei vienas, vėl blogai. Tai ir turi būt, kai vienas daro, o kitas ne. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 17 sausio 2019 - 22:19

Aš tai nebeatėjau į sriubą, nes pasirodė, kad šiandien mano sūnaus gimtadienis. :rolleyes:

Atsakyti

Pas mus tai sistema kad darbo dienom i parduotuve einu as, o savaitgaliais vyras

Bet tikrai kartais uzknisa galvot kuo cia pamaitinus, ka cia pagaminus kuo maziau pastangu idejus kad but skanu sveika ir atitiktu dar visu reikalavimus nes vienas nevalgo to kitas ano

Ai kaip mano sesuo sako pfff as nesitaikau, ka sau noriu pasigaminu kiti valgo arba ne..nu bet bepiga jai nesitaikstyt kai salia anyta ir mama dar nelabai toli, kazkuri vaikus is mokyklos susirenka ir pamaitina

Atsakyti

Oj prajuokino Restar ir Kerpena :D

Restar suprantu, bet kažkaip man nesitiki kad tu tokia pikta gali but, o tavo vyras piktybinis, jis toks gerietis... :D Nors mano irgi gerietis, bet problemos lygiai tos pačios :D  Nors kai nebuvau namie 5sav.viskas buvo padaryta ir netdaugiau negu aš pati pasidarau, todel, manau, kad kartais mes jiems leidziam neveiksniems but, o jie tuo naudojasi... As tai turiu beda, kad niekada nieko neprašineju ir pirštu nebaksnoju, tiesiog pasidarau, nors dumai ir ruksta is ausu, bet gi sakoma, kad vyrai net uzuomenu nesupranta, ka jau kalbet apie mintis :D

Vaikai atskira istorija :D 

Atsakyti

Labas,

mano bernui šnd 15........

maisto tema pas mus labai paprastai išsisprendė. Sekmadienį susidarom valgiaraštį iki penktadienio, tada apsiperkam ir ramiai gyvenam iki savaitgalio :)o dažnai sau ir bernam gaminu atskirai. Problemos nematau tame. Valgiaraštis išsprendė galvos skausmą ką šiandien gaminti, pažiūrim kas šiandien bus ir ramu :) ir apsipirkti važiuojam vieną kart savaitei. Jei reiktų kasdien nusišaučiau...........

Atsakyti