Aš tai grikių puodą priviriau. Nenorės, tegul kepas kiaušinius
Mažoji išvis jei pagal ją gamintum tai "tavo" košė ir blynai. Non stop. Kaip neatsibosta Žodį mėsa išgirdus net užsimerkia
Lauksim cepelinų bliaus, gyvai į visas žiūrėsim. Drakius irgi.
Restar, man tas pats nūdnumas ima nuo kasdienybės prievolių. Ir plius, sugalvok kasdien, ką gamint. Šnd vištienos šlaunelių mėsa su ryžiais.
Su Gyčiu ruošėm pamokas. Išsižadėjo manęs
Siūlinu kojinytę
received_339257623468540.jpeg 151,04KB 0 Parsiųsta kartų
Vyras iškepė visiems kiaušinienės iš mano sau pirktų kiaušinių ir išėjo iš namų neėdęs . Matyt, į tolimą parduotuvę nuėjo pėsčias parnešti maisto. Grįžo tai vėlai tuščiom rankom iš darbo kaip visada. Mol, čia man vienai turi rūpėt viskas nuo iki. Nuostabus gyvenimas, prie 2-iejų vaikų dienynų net prisijungimų neturėjo, kaip patogu nieko nežinot ir niekuo nesirūpint, grįžt tik pavalgyt ir pamiegot.... Dūmai man rūksta...
Uj Restar kokia papiktinta
Maniskis irgi prisijungimo prie dienyno neturi, bet as atraportuoju, nu pas mane ne 4 tai nesunku man
Bet irgi grizau 20.30, raso knygos dienorasti
Staiga vaiks pamato mama ir smegenai atsijunge. Sako klausimas kada vyko veiksmas...o kaip suprast
Nu pasiutau, apstaugiau, vaikis pabliove aisku ir su tevu isiaiskino
As irgi papiktinta matyt
Mėnulio užtemimas (ar tai saulės) - moteros, ramiai!
Nepykit ant vyrų, jiems irgi nelengva. Mano šiandien jau skundėsi, kad užkniso jam vienam į parduotuvę vaikščiot. Įsivaizduok, Restar, kad šeimoje abu kiekvieną vakarą produktų partysia, irgi blogai. O jei nei vienas, vėl blogai. Tai ir turi būt, kai vienas daro, o kitas ne.
Pas mus tai sistema kad darbo dienom i parduotuve einu as, o savaitgaliais vyras
Bet tikrai kartais uzknisa galvot kuo cia pamaitinus, ka cia pagaminus kuo maziau pastangu idejus kad but skanu sveika ir atitiktu dar visu reikalavimus nes vienas nevalgo to kitas ano
Ai kaip mano sesuo sako pfff as nesitaikau, ka sau noriu pasigaminu kiti valgo arba ne..nu bet bepiga jai nesitaikstyt kai salia anyta ir mama dar nelabai toli, kazkuri vaikus is mokyklos susirenka ir pamaitina
Oj prajuokino Restar ir Kerpena
Restar suprantu, bet kažkaip man nesitiki kad tu tokia pikta gali but, o tavo vyras piktybinis, jis toks gerietis... Nors mano irgi gerietis, bet problemos lygiai tos pačios Nors kai nebuvau namie 5sav.viskas buvo padaryta ir netdaugiau negu aš pati pasidarau, todel, manau, kad kartais mes jiems leidziam neveiksniems but, o jie tuo naudojasi... As tai turiu beda, kad niekada nieko neprašineju ir pirštu nebaksnoju, tiesiog pasidarau, nors dumai ir ruksta is ausu, bet gi sakoma, kad vyrai net uzuomenu nesupranta, ka jau kalbet apie mintis
Vaikai atskira istorija
Labas,
mano bernui šnd 15........
maisto tema pas mus labai paprastai išsisprendė. Sekmadienį susidarom valgiaraštį iki penktadienio, tada apsiperkam ir ramiai gyvenam iki savaitgalio :)o dažnai sau ir bernam gaminu atskirai. Problemos nematau tame. Valgiaraštis išsprendė galvos skausmą ką šiandien gaminti, pažiūrim kas šiandien bus ir ramu ir apsipirkti važiuojam vieną kart savaitei. Jei reiktų kasdien nusišaučiau...........