Nite o tai čia ne tas megztinis kur rodei ir klausei kokia čia spalva?
Labos
Nite, nu liuks gavos, bet a tau ne kaaaaaršta kas ten do siūlas? Aš tai tave kaip karštą moterį prisimenu nu tipo medvilninę , o jei rimtai tai galvojau kaip ir Restar, kad tu ten vyro megztinio spalvą rodei, o gaaaal abu vienodi būsit ir kita fuoto bus jau vyrs su nauju megztiniu .
Aš vis da noriu paklaust kaip ten tau nešiojas megztinis su ta prailginta reglano linija, a ten mezgei tipo pagal tetą Olgą Heivardą? A patogus nešiojimui? Mitnyju dukrai megzt kažką panašaus, tik va bijau kad šauks jog rankų nein normaliai pakelt kokiam bernui kaklą apsivyt , nuuuu nebent žemesnis būtų .
Tiesa, išėjo šį ryt su užvalkaliuku į mokyklą, rankovės pagal mane ilgos, bet neleid trumpint pasiėmė į rankas, šauk kooooks sunkus koooooks šalts sakau nu kur tau kupranugaris su šilku gal būt šalts, paskui po pirmos pamokos rašo kaaaaaršta sedėt pamokoj nu čia vėl neaišku nuo ko kaaaaršta , bet jei rimtai, tai tikrai šiltas, nuostabus, gero kritimo, turintis tokio nuvaškuoto sliūlo jausmą slūlas .
Labai rekomenduoju atidžiau skaityt ir nekils jokių klausimų apie mano karštumą šitam megztiny nėr nė gramo vilnos ir šitas megztinis mano, mano šedevras ir gulimo, ir spalvos, ir šiltumo, ir patikimo prasme neturiu prie ko prikibt o man retai būna, kad aš prie savęs nesikabinėčiau
O kur rodžiau pradėtą mezginį, ten vyro nieks nežino, kada baigsiu ir ar parodysiu nes vyras net rūke fotografuojamas nesiduoda
Apie reglaną - nešioju, tinka patinka, bet aš nemezgiau tokio ilgio reglano linijos kaip teta O rekomenduoja. Ir tai po viena striuke vos lenda, po paltu laisvai, po kita striuke - kentėtinai
Man rodos, kad numezgus reglano liniją iki alkūnės, ne tai kad bernui ant kaklo nepasikabinsi, bet ir ausies nepasikasysi be problemų
Nite o tai čia ne tas megztinis kur rodei ir klausei kokia čia spalva?
ne Čia tas, kur pridėjau 2 siūliukus iš tavo gražiosios babinikės
Daba galvoju ar čia vilktis tą šedevrą, ar kitą nerodytą
Nite, galėsi vietoj persirengt
Nite, galėsi vietoj persirengt
O mes į striptizo barą einam
O mes į striptizo barą einam
seksualumo mezginiams priduosim
Screenshot_20190117-170403__01.jpg
Ji mezgėja, ania?
Siūlų pirkėją greičiau
Parėjau iš dantistės. Pamačiusi mano nelaimingumą (ir iš anksto anonsavau, kad labai bijosiu gręžimo), pasiūlė suleist vaistų. Tai... nutiko taip, kad gavau dūrį tiesiai į nervą , tik nuvilnijo skausmas per visą skruostą... Bet trumpai, paskui nemokamą žando masažą gavau ir buvo labai juokinga. O tobuliausia buvo tai, kad kol taisė, nieko nejaučiau, o vos baigė - baigėsi ir nejautra. Nes aš kai šokau, tai ir tesuleido lašiuką. Bet kai tiesiai į nervą, tai pakako ir tiek. Kai aš prisimenu nemalonią nejautrą, kuri tęsiasi bent pora valandų....Žodžiu, vis dar yra pirmų kartų .
Pavydžiu aš jums pavydžiu, bet nuo mano kalno leistis tokiu laiku yra nepakeliama man morališkai....
Nite, bet tikrai kad apgavai su tuo megztiniu, buvau 100 proc įsitikinusi, kad čia tas pats siūlas. Šalia sudėjus foto, gal ir pamatyčiau skirtumą. Na, bet ji tikrai ne toks, kaip žalia ir mėlyna ar raudona ir pan.
Pasifokinkit biškį nors, please, parodykit ką nors gražaus akiai, mielo sielai kamaraitėje .
Olaiva, kokios gražios spalvos ir kokios kokybiškos nuotraukos
Laukiu ir aš foto
sveikos,
Prasirgau visą savaitę. Nei megzti nesinorėjo užtai jutubėj bent virtualiai prisimezgiau
Gražiai primezgę Nitės labai fainas su pynėm
O Donegal tvidas labai keičiasi išskalbus Lyg drakius kažko rudo turi pasislėpęs
Tiesa, Olaivos tvidai - toks malonumas akims ♥, tos spalvos...
Negaminu nieko valgyt . Vyras grįžo, suprato, kad nieko nėra ir nuėjo prie telefono . Vaikai kai kurie buvo valgę, kai kuriems tuoj norėsis. Viską ignoruoju, nes jau užkniso negyvai ta amžina tarnystė, o niekam niekas daugiau nesvarbu, nieko nepadaro, nesitvarko ir pan. Ir ta prievolė varyt ruošt pamokų, varyt miegot., skaityt, atiminėt telefonus... Tiesiog dirbu darbo darbus, kurių per dieną nespėjau. Išsikepsiu sau kokį kiaušinį .