Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

https://www.facebook...81796028609084/

Gražu man šiandien. 

Atsakyti

Nea. 

Atsakyti

tas su eglutėm? visai neseniai jis buvo mano favorit sąrašo viršūnėj. bet kažkaip merigoldas nugalėjo :D

Atsakyti

Buuuuuus, buuuuus :D :D vakar tik vėlai vakare siūlus sukaišiojau nes taip norėjau tas rankoves trumpint, o šį ryt tamsoj apsivilko ir į šulę :D . Paprašiau kad parėjus padarytų fuoto, tai kai jau tik bus iš kart v studiju :D :D, daug jau te nesitikėtik :blush-anim-cl:  tikrų tikriausias užvalkaliuks, neee jau te musiau visas užvalkals :rolleyes: . Liniuka, žinok mum irgi lyg norėtų nugaroj mest mezginys tą peleką :D daba tik dašuto kaip ans pas tave gal atrodyt i kas tas yr, bet čia greičiausiai ne mezginys ir mezgėja kaltos :angel2: , o nešiotoja :D , nes jei nugara tiesi tai viskas perfekt, bet jei tik susikūprina tai jis šiek tiek ir pasikelia. Taip kad įtvarą į nugarą :D  smakrą aukštyn i nereiks tau užsiimt jokiais taisymais :D  :D .

Atsakyti

Soliuk, o kiek kupranugarių į užvalkaliuką sumezgei?

Atsakyti

Nuvaziavau i kasiulus latekso kojinių padams. Kažkodėl dar 3 rowano žurnalus prigriebiau (50 % off), virbalus kojininius 2,5 (bo nes turiu tik 2 ir 3, vis megzdavau su valu, o dabar pratinuosi prie 5) ir dar sagas į švarką :) įdomias.

Atsakyti

aš irgi pagalvojau apie laikyseną bet nebuvau tikra ar apie tai apie ką galvoju Liniuka kalbėjo

Anot tetos Olios visas šitas reikalas yra apžaidžiamas trumpintom eilėm (tarkim nugaroj ties ta juosta kur išlinkus-dažniausia pečiai priekin eina paplatint tą vietą ar pailgint nesu tikra)

nes gi mes nesam plekšnės plokščios tai dėl to apsivilkus plokščią daigtą ir gaunasi tokie visokie įdomūs kritimai

Atsakyti

a jum tas lateksas kojinėms pasiteisina?

aš kažkada seniai MZ nusipirkau  regia gal firmos, nu ir ką. susigeria man visas tas lateksas kojinėn, gaunas ten blynas ir tiek

Atsakyti

qqte, pirkau pirma karą. Gavau instrukciją, kad užtept kelis kartus ir palikti išdžiūti per naktį. irgi Regia.

Atsakyti

šiandien twidus į šviesą ištraukiau,norėjosi spalvų tokią niūrią dieną...

3 seni megztukai ir 2 naujos spalvos :)  ir swapinė dovana patiesta :)

DSC_2438-2_medium2.jpg

DSC_2440-2_medium2.jpg

DSC_2425-2_medium2.jpg

DSC_2443-2_medium2.jpg

Atsakyti

Identiškai kaip aš papirkai, Olaiva  :wub: 

T.y. uj kaip protingai  :angel2:​ 

Atsakyti

Nite, tu čia sau? galvojau, kad vyrui ta jokia spalva :). Ir netikėta, kad tiek sau prisipyniavai, tu gi tokia minimalistė dažniausiai mezginiuose :). O Kraštuką ketliavai gražiai adata turbūt? Nes aš įvaldžiau tinginio ketliuotę, kur nereikia siūti :). (iliustracija čia:https://www.ravelry..../korine-liemene, neleidžia man kažkodėl iš Rav jau foto dėti, tai foto plėtiniai netinka, tai dydžiai, tai išvis kažkas uždrausta...)

O tau šita spalva jokia atrodo :bigsmile: jinai labai žalia palyginus su jokia  :D

Čia gi ne pirmas mano megztinis su pynėm  :huh2: ir man čia jų labai saikingai atrodo  :huh2: 

Nieko su adata prie apykaklės nedariau, viskas virbalais.

Atsakyti