Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sektiškai ir aš geriu vit D rutuliukais kasdien. 

Atsakyti

Nite, labai fainas megztinis! ir spalva ir modelis. na nebent sunku nešiot :D

Kažkaip nieko :D iš pardžių atrodo, kad sunkus, bet vakar smagiai beveik visą dieną su juo pravaikščiojau :rolleyes: 

Atsakyti

Nite, tu čia sau? galvojau, kad vyrui ta jokia spalva :). Ir netikėta, kad tiek sau prisipyniavai, tu gi tokia minimalistė dažniausiai mezginiuose :). O Kraštuką ketliavai gražiai adata turbūt? Nes aš įvaldžiau tinginio ketliuotę, kur nereikia siūti :). (iliustracija čia:https://www.ravelry..../korine-liemene, neleidžia man kažkodėl iš Rav jau foto dėti, tai foto plėtiniai netinka, tai dydžiai, tai išvis kažkas uždrausta...)

Atsakyti

Nu kaip gražu toks tvirto siūlo ir pynių derinys :wub:​ Šiandien gal ir gyvai pamatysim? 

Atsakyti

Restar, o tu tą tinginio ketliuotę nuo kurios pusės darai? nes aš tai moku tokią nuo apačios, t.y. prirenki dviem valiniais virbalais iš abiejų mezginio pusių vienu siūlu akis, pamezgi vieną pusę, ktią pusę , susjungi ir gaunas ketliuotė :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 17 sausio 2019 - 14:38

Katuk, kažkaip sudėtingai klausi :), ką reiškia nuo kurios pusės, kokie dar variantai yra? Nu aš irgi taip mezgu.  Netinginio atvirkščiai, tą ir išmokau pirmiausia, bet nebepraktikuoju....

Na, man išrašė receptą, gal kad ilgesnio veikimo kapsulėm. mestelėjo frazę, kad dabar visi geresni vaistai su receptais. Tai va - gavau gerų. dabar reikėtų prisiminti, kur tas receptas :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 sausio 2019 - 14:42

Nite, labai fainas megztinis  :wub: norėčiau, kad man kas nors tokį numegztų  :B Pati pyniuot nenoriu  :rolleyes: Apdaila  :clap_1: Bet iš tavęs kitokio levelio ir nesitkiu.  :mirksiukas: 

beje, ir Lace pradžią mačiau, gražu :wub:  nors man irgi ne visai tą spalvą rodo. FB bendroj krūvoj kažkaip kitaip atrodė

Spalva tai visiškai sumeluota - fotkinau planšete 23:30 val. tik faktui užfiksuoti, labai tingėjau sėdimąją pajudinti, kad bent kokio geresnio apšvietimo paieškoti  :ax: Kai baigsiu, pažadu gražiai parodyti...  :mirksiukas:​  

Atsakyti

Labos :4u:

Nite, nu liuks gavos, bet a tau ne kaaaaaršta :D kas ten do siūlas? Aš tai tave kaip karštą moterį prisimenu :D nu tipo medvilninę :D, o jei rimtai tai galvojau kaip ir Restar, kad tu ten vyro megztinio spalvą rodei, o gaaaal abu vienodi būsit :D ir kita fuoto bus jau vyrs su nauju megztiniu :D .

Aš vis da noriu paklaust kaip ten tau nešiojas megztinis su ta prailginta reglano linija, a ten mezgei tipo pagal tetą Olgą Heivardą? A patogus nešiojimui? Mitnyju dukrai megzt kažką panašaus, tik va bijau kad šauks jog rankų nein normaliai pakelt kokiam bernui kaklą apsivyt :D  , nuuuu nebent žemesnis būtų :D .

Tiesa, išėjo šį ryt su užvalkaliuku į mokyklą, rankovės pagal mane ilgos, bet neleid trumpint :rolleyes: pasiėmė į rankas, šauk kooooks sunkus :D koooooks šalts :D sakau nu kur tau kupranugaris su šilku gal būt šalts, paskui po pirmos pamokos rašo kaaaaaršta sedėt pamokoj :D nu čia vėl neaišku nuo ko kaaaaršta :D , bet jei rimtai, tai tikrai šiltas, nuostabus, gero kritimo, turintis tokio nuvaškuoto sliūlo jausmą slūlas :wub: .

Atsakyti

apsauginis megztinis nuo kabinimosi bernams ant kaklų :D

beveik kaip nekaltybės diržas

Soliuk o ko nepafotkinai užvalkaliuko?

Atsakyti

Aha, Soliuk, rodyk, rodyk, nemarudyk :).

Atsakyti

Aha, Soli, rodyk greičiau rezultatą. Gal ir man tada impulsas susitvarkyt iki galo užeis. 

Atsakyti

O Liniuka, neatneši šiandien parodyt?

Atsakyti