Katuk, o kur tu gydaisi? Gal nuo poliklinikos politikos priklauso. Jeigu gerai pamenu, tai standartinis nemokamas paketas Antakalnio poliklinikoje buvo 5 nemokamos mankštos +kokie nors elektroimpulsai. Masažai mokami, aišku kaina mažesnė negu privačiai. Po viso šito klausia - ar jau nebeskauda. Sakau, niekas nepasikeitė. "Tai kokias dar jums procedūras išrašyti" - paklausė manęs . Mankšta baseine 5 užsiėmimai man atrodo, kad buvo mokama. Na, ir paskui siūlė dar mokamus reikalus, tai trenkiau. Nes kai nežino ką pasiūlyt, tai nėra garantijos, kad kas ir suveiks, o procedūros tiko mokamos likę... Antakalnyje itin bjaurios reabilitologės, pas kurias dar ir pakliūti ypač sunku... Tačiau kai lankiausi privačiai pas kineziterapeutę dėl peties, mankštinausi rimtai, tai buvau visai pamiršusi nugaros skausmus. Peties skausmus pamiršau tik po poliklinikos paprastos, bet tikslinės mankštelės, gera ten kineziterapeutė, šnekutė tokia pasitaikė.
Aš prisiminiau, kad šiandien man pas dantistę pavakare.... Labai norėčiau pamatyt mezginius, iš drakių dantų išplėštus turtus pačiupinėt, jus pamatyt... Ale teks laukt cepelinų.
Nelaimingumo būsena tęsiasi, darbų krenta milijonas... turbūt reikia išsitraukt receptą vitamino D ir varyt į vaistinę...