Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai žinokit ta vonia tai kąašžinau :B  Dar tokio baisaus procedūrinio paieškot reikia. Atsiguli į tą vonią pusvalandžiui ir vien nuo tos baisios aplinkos jokio malonumo :B Labiausiai patiko kineziterapijos mankštos ir baseino mankštos. Dabar eisiu į lazdynų, sakė ten labai gera kineziterapeutė dirba.

Aš į sriubą nieko neėmiau. Gi bus cepelinai :D​ 

Atsakyti

jei visos drakius po stalu paliks tai kas susirinks viską ką atnešim?

Atsakyti

Jaučiat, vakar nemezgiau!!!

Praleidau vakarą su Giedrium Savicku, norėjau sausiui ko nors linksmo, ir nuėjau į URVINIS ŽMOGUS. Patinkaman šis aktorius  :wub:​ 

Atsakyti

Freke, siuvime aš visiška savamokslė, daug ką darau netaisyklingai, dėl to ir galutinis rezultatas ne visada gaunasi toks, kokio noriu, arba išvis nugula į skudurų dėžę. Labai trūksta žinių apie apdailą. O pati didžiausia gėda ir realus trūkumas, kad nemoku įsiūt paslėpto užtrauktuko :blush-anim-cl: N kartų bandžiau ir youtubą žiūrėjau ir vis tiek gaunasi kreivai šleivai. O realiai niekas neparodė.
Nieko ten nera sudetingo. Jei kada bus kokia pirtele galeciau parodyt. Sakyciau lengviau nei paprastas. Reik tik pedeles uztrauktuko. O gal kuri vilniete parodys. Juk yra siuvanciu ne viena. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 17 sausio 2019 - 09:15

Katuk, o kur tu gydaisi? Gal nuo poliklinikos politikos priklauso.  Jeigu gerai pamenu, tai standartinis nemokamas paketas Antakalnio poliklinikoje buvo 5 nemokamos mankštos +kokie nors elektroimpulsai. Masažai mokami, aišku kaina mažesnė negu privačiai. Po viso šito klausia - ar jau nebeskauda. Sakau, niekas nepasikeitė. "Tai kokias dar jums procedūras išrašyti" - paklausė manęs :D. Mankšta baseine 5 užsiėmimai man atrodo, kad buvo mokama. Na, ir paskui siūlė dar mokamus reikalus, tai trenkiau. Nes kai nežino ką pasiūlyt, tai nėra garantijos, kad kas ir suveiks, o procedūros tiko mokamos likę... Antakalnyje itin bjaurios reabilitologės, pas kurias dar ir pakliūti ypač sunku...  Tačiau kai lankiausi privačiai pas kineziterapeutę dėl peties, mankštinausi rimtai, tai buvau visai pamiršusi nugaros skausmus.  Peties skausmus pamiršau tik po poliklinikos paprastos, bet tikslinės mankštelės, gera ten kineziterapeutė, šnekutė tokia pasitaikė. 

Aš prisiminiau, kad šiandien man pas dantistę pavakare.... Labai norėčiau pamatyt mezginius, iš drakių dantų išplėštus turtus pačiupinėt, jus pamatyt... Ale teks laukt cepelinų.

Nelaimingumo būsena tęsiasi, darbų krenta milijonas... turbūt reikia išsitraukt receptą vitamino D ir varyt į vaistinę...

Atsakyti

Labas rytas.

As labai kantriai bandziau praleist pro akis visus siulu pirkeliojimus sektoj,bet matyt truksta kokio vitamino, nes beveik istiko silpnumo akimirka ir.....ir vat tokia dilema-spalvos neisirenku.Uzejes noras istrukt is melynos rato, bet tada nebezinau kas tinka,nes kai nematau saves veidrodi tai galvoje vis dar sviesi.

Gal butu norinciu pasisakyt situ klausimu.Plauku spalva tokia kaip pirti buvo

Atsakyti

Man buvo paskirta 5 mankštos, 5 pečių masažai ir 5 tie elektroimpulsiniai, aš dar dasipirkau 5 masažus, kad butų 10.

Atsakyti

Tiesa, Lace parodyto modelinio šalio spalva - grynai ta, kur aš turiu rogutinio merino ir liemenę numezgiau. Ant vaiko taip ir pamirštu nufotkinti, tik į Rav esu gulinčią įdėjus....

O mezgamo siūlo fainumas tik įjungus fantaziją matosi :). Nes tokia pilka pilka matosi, o turėtų būti jūrbanginė, ar ne?  Bet margumas, t.y. mažas kontrastingumas tai atrodo tobulai. O čia merinas grynas ar kokia sudėtis?

Kaip ir norėčiau kažko tokio margumo, bet dilema tokia pati kaip Kacumotai - nežinau, kokios spalvos noriu. Panašiai vakar prie liemenėlių stovėjau. Pardavėja klausia, ko ieškau, o aš tai gi nežinau...  Dairiausi, gal kas kris į akį. Apsipirkau, tai, aišku, tradiciškai - pasirinkau patogumą ir praktiškumą :).

Kacumota - nežinau, ką tau patarti.... Širdis tau pasakys. Arba foto dėk :). O iš kokių siūlų renkiesi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 sausio 2019 - 10:11

Aš į sriubą nieko neėmiau. Gi bus cepelinai :D​ 

Ir cepelinams ką nors rasim :lol:

Atsakyti

Restar, man VitD didelis trūkumas. Gyd pasiūlė rinktis iš 3 variantų. Išsirinkau tabletes (lašiukų nenorėjau), berod orivit, veiklios medžiagos 4000 (standartiškai 1000 ar 2000 dienai užtenka, bet kai trūkumas- kompensuot reikia) bent 3 mėn, o ten pokely ir yra 100 tablečių.

Kacumota- žalia, oranžinė, raudona.

Atsakyti

Man netyrė D. Bet dėl geležies geresnio įsisavinimo turi dar visko ten netrūkt. Tai pasiūlė kapsulę, kuri 1 yra savaitei. Nebeliko tų, kur buvo mėnesiui o gal pusmečiui, nebepamenu. Tai kai pasakiau, kad kai pernai vidury žiemos tyriausi ir man netrūko to D visai (gal visgi prikaupiu vasarą sode), tai sakė gerti  1 kapsulę per 2 sav.

Atsakyti

Niuma, o koks D rodiklis? nes pasirodė dar pusė velnio, apie 40 berods, bet šeimos gydytoja pareiškė, kad jau čia labai blogai ir irgi nuspirkau tuos 4000 vienetų parai. bet lyg tais Oleiseno pirkausi.

ai, klausėt, kur gydausi. taigis lankiausi pas reumatologę Santaroj, tai ten ir pas reabilitologę patekau, ten ir tuos visus reikalaus lankysiu.

ir jo, Liniuka, kažkaip man irgi taip sušvietė, kad ta vonai bus ne visai jau malonios aplinkos, tai gal dušą lengviau ištversiu :D

Atsakyti